• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum😍
Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var 🥰 💞 ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum 😬

Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var 🥰 💞 ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum 😬
Evet 1 ay önceki menune göre bile ciddi fark var kuzum gerçekten güzel maşallah 💐 peynir bende de öyle işyerine bile tasirdim kendisini 🤭 az yersin ortasını bulursun bakıldığında gerçekten bı ödem sebebi

Gene de ödeme dikkat et kabızlık da cabası 👀 bu arada ilk kilidini açmamissin canım o açılmayı hakketti artik🤗
Actim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi 🤭🤭 klasik baslangic guncel mi yazsam napsam 😑

Saf protein diyetlerine bakarken parkbyull parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimi 🤭 parkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar ♥️♥️ alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) mavimli mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa 👀

Screenshot_2021-01-02-19-29-48-787_com.opera.browser.webp

Yok ya geç selam verdim diye 🤣 hiç bişey yemedim hatta şimdi bile açım gözümü açıp masaya oturuyorlar ayılmadan yemek mi olur 🤯🤯 gidiyorum masada uyuyorum kalkıyorm resmen sonrası açlık 🤣🤣
Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo 🤣 sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis 🤭

Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo 🤣 sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis 🤭
İnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmediler 🤯
Daha ben yataktayken esraaaaa çayın soğudu 🤣🤣🤣 vay anam vay diyorm :olamaz: salı günü eşim geliyor cuma Ankara dönüş bunları da arayacağım biliyorum 🤭

Back
X