- 23 Mart 2016
- 29.888
- 90.364
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #385.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35dk kadar da kardiyo yapmıştımOo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsun![]()
Kız bakalım sizin ev yerinde duruyor mugelecem kiz olalim orti. Yavas yavas kendimi hazirliyorum. Eve donunce direk burdayim. Baska sansim yok zaten
![]()
Cok sağol kaptanimmm
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi banaharikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
![]()
![]()
Cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz ideal kilolarimiza erisirizCok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin![]()
Cok teşekkür ederim Deryacim2 haftada super gitmis , masallah![]()
Ooo maşallah35dk kadar da kardiyo yapmıştım![]()
Ooo ne güzel ortisin senn. Şimdiden birinciyizBeraber patates yeriz![]()
He sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yokBeraber patates yeriz![]()
Dinlen canım uzaklaş biraz gözlerinde dinlensinBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim![]()
Dinlen ortim dinlen yordular bugün seniBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim![]()
Duruyordur ne olacakKız bakalım sizin ev yerinde duruyor mukaç ay oldu
![]()
Ikiside sebzeHe sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yokbrokoli yerine patates yedim dersin
![]()
Ciddenn onun psikolojisi bile bozulmuştur beni kullanıp kullanıp attı bir yana demiştir garipDuruyordur ne olacaktartim paslanmistir sadece hergun tartiliyordum
![]()
Ortim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyizCanım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir.
Sen de inşallah faydasını görürsün
![]()
Ikiside sebze![]()
82 ile başlayanlar öyle oluyorOrtim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyiz![]()
Bu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldumYine bir diyete başlamadan "yedim yedimm"psikolojisidua edelim liste gecikmesin
![]()
Boya gore ortalamayi alsak belki bana da tutar yaa olmaz mi82 ile başlayanlar öyle oluyorbende 82 ile başladım
81 lerde ve 83 lerde o irade yok
test ettim onayladım
![]()
belmayne
Aynen sormaBu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldum![]()