Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebeğim sen yavaş yavaş eri söz konusu bebiş olunca eksi 100 gr bile yeter sana 😉 evet kuzum 6 ları görünce aç kalmadan verilmiyor.
Ayda 3 gitse keske super olur benim icin. Karin hareketi yaparmiyirdum. Artik doktor yapabilirsin dedi. Sporu arttirmam lazim. Nisan sonuna mezun olurum. Hedefim o bakalim.

Canım sen naz a da izin yaz aslında yedikleri buraya yazdıklarıyla aynı ama anlayamadık kilo kaybı olmuyor. Troidlerinde sıkıntı vardı ondan da olabilir.
Burda birlikte dikkat ederiz biz bana emanet naz(ama ben kime emanet olurum bilmiyorum)
Ya kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya :(
Ancak ayrılmak istiyor yazabilirim ondada bir daha yarışma listesine giremiyor 6 ay boyunca 🤯 eğer dikkat ederim derse ki bilmiyorum naz bugüne bakınca bana ümit vaadetmedi 😅😅 e kız ordada spor yapamaz milletin içinde işin gerçeği 🙈 ne yapalım bilemedim bende sonrasında alt listede devam etmesi demotive eder mi onu acaba 👀

Canım aslında saat 11 gibi tartıyı hallettim ama hep hata verdi foto yükleyemedim o yüzden bu saate kaldı bildirimim
Tartılma bahanesiyle sabah sporu yapmış oldum epey yürüdüm. İnşallah döndüğümde çok fark olmaz canım yediklerime ve sporuma dikkat edicem yine
Canım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsin

Ya kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya :KK43:
Ancak ayrılmak istiyor yazabilirim ondada bir daha yarışma listesine giremiyor 6 ay boyunca 🤯 eğer dikkat ederim derse ki bilmiyorum naz bugüne bakınca bana ümit vaadetmedi 😅😅 e kız ordada spor yapamaz milletin içinde işin gerçeği 🙈 ne yapalım bilemedim bende sonrasında alt listede devam etmesi demotive eder mi onu acaba 👀
çok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmez

çok aktif katılım sağlamıyor aslında canım alt listede olsa bence motivasyondan bişey kaybetmez
Evet maalesef ortaklıklarda öyle değil mi
Yinede kendi rızasıda olsun gücendirmeyelim belki çok hırslandım ordan 2 kilo verip döncem der 👀😅😅🤗 ay keşke öyle olsa ya tatil Matil anne yanı dedi mi bizde işler foraaaaa :confused: :confused: herkes senin gibi yanında yulaf götürmüyor otele :KK70:

Yinede kendi rızasıda olsun gücendirmeyelim belki çok hırslandım ordan 2 kilo verip döncem der 👀😅😅🤗 ay keşke öyle olsa ya tatil Matil anne yanı dedi mi bizde işler foraaaaa :confused: :confused: herkes senin gibi yanında yulaf götürmüyor otele :KK70:
Aaa lütfen asıl efsane şefi ayarlaması 😂😂
Namaria Namaria

evet canım maalesef ana listede olmasına ragmen mesaj sayısı az bilerek ablasıyla orti yaptım daha aktif olsun diye ama işte herkes çok vakit ayıramıyor demek ki bişey diyemeyiz :)
dediğim gibi onu çok etkileyeceğini düşünmüyorum motivasyon konusunda ama tabi haklısın gene rızası olsun kendisinin. anne evinden -2yle döncem derse olabilir :KK8:
canım ben otele yulaf götürdüm şefe özel sebze yaptırdım falan ekstrem dağil aslında olması gereken ama biz salıvermeye müsaitiz millet olarak :rolleyes:

aman balım emeğine yazık çok süprizli şeyler yeme gene :rolleyes:
Yok kuzu. Zaten dışarıda yemiyoruz biz bu süreçte. Yolluk hazırladım yine 😂😂 mor buğday dan ekmek ve filtre kahve 😂
Ama dönüşte çok acıkmış olmam inşallah. Yine de ölçüyü kaçırmam allahın izniyle diye düşünüyorum 🙃

Ya kuzum senin izin hakkın varda nazın yok ya :KK43:
Canım yoldalar şimdi konuşamadık hiç bilemedim🤔
Canım canım lütfen mümkün olduğunca buradan uzaklaşma menü yazmayada devam etsen şahane olur yani zorunluluk yok ama sen bilirsin
İnternet sıkıntım olmadığı sürece buralardayım canım
tebrikler canım aman izinde gene yazmaya çalış menülerini falan çekinme kopma burdan :KK19:
Teşekkür ederim canım seni de tebrik ederim harika ilerliyorsun. Annemlerde İnternet yok telefonumunda kısıtlı Bi de kızımın bazı dersleri devam edecek tatilde kopmamaya çalışacağım sizlerden

Back
X