• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

belmayne belmayne canım haftalık profil resmi totemimi de yaptım haftaya sallıyo muyuz listeleri :D
Ay pek güzel bu hafta foton 🤩🤩
Sallayalım orticim 🤸‍♀️🤸‍♀️
Ama benim biraz dengesiz gidiyor biliyorsun. Seni aşağı çekmesem bari 🥴
Kuzu sen mankensin maşallah 🌸

Namaria Namaria biz kimlerle yarışıyoruzzzzzz:skandal:
Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye. 🤭🤭 4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım ❤️❤️ Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte 🙏🤩

Ayy canım. Estağfirullah. 98 kiloyla yuvarlana yuvarlana doğuma girdi bu bünye. 🤭🤭 4 yılda anca gitti kilolar. Siz benden daha azimlisiniz canım ❤️❤️ Yaza fit olacağız inşallah hep birlikte 🙏🤩
Benimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim😂

Ay pek güzel bu hafta foton 🤩🤩
Sallayalım orticim 🤸‍♀️🤸‍♀️
Ama benim biraz dengesiz gidiyor biliyorsun. Seni aşağı çekmesem bari 🥴

Yok ortim gayet guzel gidiyosun kilolar gittikce gidiyor masallah 💞🤲🏻

Vallahi bende senin hakkına girmek istemem keşke izin hakkın olsa ablanla önceden konuşmuş hesap etmiştik izin durumlarını ama ben seninde gideceğini bilmiyordum canım
Sadece diğer takımdaki kızlarla olan yarışta artık yoksun onun dışında afyondan dönüşte yine tüm etkinliklere Challenge ortaklar menüler kilo bildirimleri aynen katılıyorsun tamm mı canım ??
Tmm kaptanım inşaallah Afyon dönüşü görüşmek üzere

Z Zeze34 canim ortin Tempus Tempus da ana listeye girdi orti kazananlarini açıklarken pasif ortileri belirtiyorum bu hafta senden de daha cok katilim görelim canim hergun ortiler birbirine yorum yapinca cok daha iyi oluyor sen de ana listedesin ortini yalniz birakma haksizlik olmasin 🥰
Evet şükür korktuğum başıma gelmedi listedeyimm🥳🥳

Canım bunları habire biz etiket yapmadan sabahtan sen söylesen bizde seni beklemesek 😔 Baskül nereden geliyor buarada canım yani liste giriş zamanın geldi kural gereği baskül olmadan ilerleyemiyoruz hemen hemen her markette güzel Basküller var onlarada bir bak istersen

Haklisin canim internetten siparis vermistim. Bugun iyi olsam cikip yuruyus yapip tartilacaktim olmadi. Haber ederim tabisi kaptancim.

Ortim harikasııın🤩

Ben de aynısını düşünüyorum.eskiden olsa biraz dikkat etmeye haftada 1kg gidiyodu. Demek ki artık ona güvenmememiz gerekiyo

Bu nasıl bir yüzde canım harikaa tebrikler 👏🏻
Evet vücut da alıştı diyete😂
Şu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz ya 😂
Canım adım dinsize çıkmazsa söylüyorum😂 hareketli bir müzik açıp elime tesbihmatigi alıp yapıyorum😂yoksa sayarken yoeuluyorum
Ay benim sınavım var 5 dk sonra yemek işini az evvel bitirdim ama çok şiştim ya😂
Başarılar demek için geç mi kaldım🙊🙈

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2766958

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve S Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:
Yaaa Nikinik Nikinik immmmmmmm tebrik ederim,senin sayende gördük bu birinciliği😍💜💜💜💜🤲

Tesekkur ederim canim darisi hepimize olsun.verelim kurtulalim su kilolari insallah
birsevgi birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
Evet canim sen de fazla aktif degilsin bu ara sanki 🙄 insan burdan uzaklasinca motivasyonu dusuyor
Benimde senden farkım yok balım, oğlum 4 aylıkken diyete başladım şimdi 5 yaşında hala diyetteyim😂
Ahahha 😂😂 hepimizin kaderi ayni demek

22.01

8.30
2 yumurta bir avuc yesillik
3 kayisi 5 zeytin 1 wasa
Yesil cay soda

13.00
5 yk kapuska 1 galeta yesillik

16.30
1 elma 3 ceviz 1 bardak badem sutu

19.10
1 kase kereviz corbasi