• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2766958

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve S Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:
Eline sağlık canım ♥️
S Suskunhanim Nikinik Nikinik bravoo kızlar harikasınız 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

O kadar olmasa da yarısını yaparsın bence canım, sistemimi gördün ilk başta kendime hedef tablomu belirliyorum ve 300 er 300 er ilerliyorum. Kolay değil evet ama kilo vermek te kolay değil👀
Ben bugun 100 100 basladim orda da bitti zaten 🤣🤣 saka bi yana ziplanir gibi geldi.okuldayken cicek olun derlerdi ya oyle yapiyorum 😂 gecen yapmadan zipladim göğüslerim acidi 🤣🤣

ortilerden pasif olanları daha aktif bekliyoruz arkadaşlar birsevgi birsevgi canım spor ve menülerini yazıp ortinle karşılıklı yorumlayıp diyalog halinde olursan daha iyi olur hawar hawar a haksızlık olmasın motivasyonunuzu yükseltirsiniz haftaya kadar inşallah :KK19:
S Smr3535 canım seni de çok göremedik bu hafta
izne ayrılanları da çıkartacağım haftaya sonuçlardan.

birsevgi birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım
Bu hafta aktif olacağım kızlar söz 😍😍

Selam kızlar
İkea dan sevgiler 🤗🤗
Masallah canim 😍
22 ocak
Kahvalti
Omlet 2 yum ile
Ada cayi

Ogle
Yarim lavas arasina bi dilim peynir

Aksam
1 lahmacun

Ara
Bitki caylari
Su 1, 5 lt

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim🙈🙈
Hahaha daha ne yapayım Didem sp yaptım tabii😂
Sanirim bu hafta banada sp yolu gorundu😂

Günaydın kızlar.
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah ❤️
Ben derse başlıyorum. Bu hafta sonu da kapanayım. Dua edin bana 🤗
Çok iyi gözüküyorsun canım 😍 başlangıç kilona baktım da gayet guzel vermişsin . Darısı benim başıma. 😇
Keşke bunu yemek yemeden once görseydim kaptanım. Saglık olsun haftaya iyi bir eksi gonderecegim sana💃
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Sağlıkla verelim kilolarımızı 😍😍
Masallah canim 😍
Teşekkür ederim csnım 🤗
Menun gzel canim hatta benden bin kat gzel ben bugun her zmankinden fazla yedim sanirim🙈🙈

Sanirim bu hafta banada sp yolu gorundu😂

supersin canimm kilonu gercekten hic gostermiyorsun😍

Ortim haftaya birinci olalim insallah 🙏🏻Bu hafta Ikinci olmusuz😊
Teşekkür ederim kuzum. 😍 Çok mutlu ettiniz beni yorumlarınızla 😘

Teşekkür ederim canım🌸

Haftaya karşıma dişli bir rakip bekliyorum👀
İnşallah😍 annemlere gitmezsen kork benden ,annemlere gidersem bı sure durağan olabilirim😔
Ben bugun 100 100 basladim orda da bitti zaten 🤣🤣 saka bi yana ziplanir gibi geldi.okuldayken cicek olun derlerdi ya oyle yapiyorum 😂 gecen yapmadan zipladim göğüslerim acidi 🤣🤣
Canım üstüne bı de sporcu sütyeni tak, iki tane olunca ucamiyorlar😅

Back
X