• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🏃‍♀️🏃‍♀️Hu huuu kizllaarr bugun walk challenge az cok demeyelim. Bugun herkes adim atsin lutfen 🤗🤗 azcik ugrastirin beni soylee upuzuuun bi liste olsun 🤩🤩
Evet bunu nikiii istedii haydi kızlar bugün herkes kaç adım attı ise göndersin nikiye bakalım günlük kaç yapıyoruz 🤩 katılımsız kimse kalmasın :KK73::KK73::KK73:

Namaria Namaria
belmayne belmayne
Nikinik Nikinik
yarimuhendis yarimuhendis
Monica_ Monica_
hawar hawar
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Z Zeze34
A asilr
Amor-a Amor-a
S Smr3535
muhursuzpusula muhursuzpusula
Ceylansnn Ceylansnn
birsevgi birsevgi
azaydidem azaydidem
Pain Killer Pain Killer
M miraysu_

İlk günlerime bakarsak dünya için küçük ama benim için efsane büyük bir değişiklik oldu :))) Bünyemde hafta içi hafta sonu ayrımı yapıyo galiba bir güzel uyumuşum bugün off :))
Dün evet nedense tatile ayırasım geldi kendimi :) Bende bugün eski sporuma bişiler ekleyip birazcık arttırmayı düşünüyorum, dışarı çıkmadıkça yürüyüş kısmını evde yapamıyorum hiç, ev o kadar küçük ki adım atacak yer yok :KK70::KK70: Yoksa bir eliptik olsa süper olurdu

Sendende süper bir spor bekliyorummm :sampiyon::sampiyon:
Ya ben oyle artis artis gidiyorum dedim de hala gidemedim eliptige:KK70::KK70::KK70:

Çok mantıklı çookkk😂haftaya da ablam gelecek buraya o da diyette olduğu için beni sen durduracaksın diyor bana😂😂ben hepten aile evinde olunca alıştım tabi ama şehir dışında okuduğum zamanlar da gelirdim eve 1 ayda 3 kilo alır dönerdim😂😂
Benim de şaşmaz kuraldır 2 haftada 2 kilo alır dönerim😂 Bu sefer öyle olmayacak inşallah. Tartı getirdim, çok yemeyim dedim diye annem bozuldu bile😁
Ayyy seni sıkı tutalım 🤭🤭🤭
Ortağın kimdi 😅😅 cellat gibi olsun 🕵️‍♀️
balpamuk balpamuk ortagım.pamuğum kendi yemiyo bana da bu kadar yenir mi bu ne hal demiyo sağolsun😂😂

Nikinik Nikinik ortamm napiyon🥰🥰 ben pinekledim öğleye kadar😅sonra bı ortalığı topladım,Leslie yapacağım ama yemekten önce mi sonra mı yapsam karar veremedim🙊

Iyi haftasonlariniz olsun kizlar. Temizlik yapanlara kolay gelsin. Kahvaltilariniz bol cesitli ama kalorisi dusuk olsun insallahhh 😀
Benimki dun cesitliydi esim evdeydi cunku bgunde evde ama kendimi tutulup sadece yulafli omlet yaptim🤭 bana brawo😉

15 -22 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

Namaria Namaria belmayne belmayne Nikinik Nikinik Monica_ Monica_ @ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis A asilr balpamuk balpamuk Ceylansnn Ceylansnn muhursuzpusula muhursuzpusula tebrikler kızlar harikasınız 🎀🏆

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
85​
84.5​
♥️
68.6​
68​
❌
78.4​
78​
♥️
82.1​
81.5​
♥️
69.6​
69​
❌
65.35​
64.7​
♥️
76.5​
74.5​
❌
55.2​
54.9​
♥️
79.1​
79​
❌
58.6​
57,7​
❌
64​
63.5​
♥️
76.75​
75.8​
❌
70.4​
69.5​
♥️
65.3​
64.8​
❌
53.3​
52.8​
❌
60.4​
59,4​
❌
77.35​
76.8​
❌
77.3​
76.8​
❌
69​
68​
♥️
87,1​
86.5​
♥️
Ama benim cuma kilom 76.3🙈

Nikinik Nikinik ortamm napiyon🥰🥰 ben pinekledim öğleye kadar😅sonra bı ortalığı topladım,Leslie yapacağım ama yemekten önce mi sonra mı yapsam karar veremedim🙊
Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari 😂
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim 😂

Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari 😂
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim 😂
Saati görünce vazgectim🙊yemek işine koyuldum kolay yoldan🙈

Ohhh iyi yapmışsın,her fırsatı değerlendirmek lazım canım benim,iyi calismalar

Akşam yemegim, anlık🙊

Eklentiler

• IMG_20210123_162620.webp
    IMG_20210123_162620.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazım Cherry Mom Cherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsun Tempus Tempus bittirdin mi işleri .

Merhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazım Cherry Mom Cherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsun Tempus Tempus bittirdin mi işleri .
İşlere başlamadım ki😬 benim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre 🤗 şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem 🥴

Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.

Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim
20210123_151548.webp

İşlere başlamadım ki😬 benim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre 🤗 şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem 🥴
🤗🤗yaa çok güzel bir duygu olmalı. Tebrik ediyorum kızını. Insan cocuklarının başarısıyla kendi başarısıymıs gibi gururlanıyor 🤩

Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.

Bende halim kalırsa yemekten sonra leslie yapacagım. Insallah

Afiyet olsun caldım bu tarifini yarın bende deneyeyim bakalım. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum.

Eki Görüntüle 2767442
Ooo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değil :KK53:
Bu karışım çiğ maydanoz mu yoksa pişirip rondo mu yapıyorsun canım ?

Back
X