• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar herkese bizde Karantina demek dip tırnak temizlik demek dolap fayans heryeri elden geçirdim. gecen hafta hic bakmamıstım bu hafta acısını çıkardım. Cocugu yıka yedir uyut. Simdi de yemege koyulacagım. Şu akıllı saatlerden benimde almam lazım Cherry Mom Cherry Mom sabahtır hareket ediyorum ama adımım yok malesef. Telefonu ustumde taşımadıgımdan.
Sen neler yapıyorsun Tempus Tempus bittirdin mi işleri .
Bencede alın canım inanın çok faydalı ya arada oturunca uzun süredir hareketsizsin diye dürtmesi falan şahane 🤭

Ooo bu hafta maydanozcuyuz maşallah cumartesi cumartesi hiç hayır değil :KK53:
Bu karışım çiğ maydanoz mu yoksa pişirip rondo mu yapıyorsun canım ?
Çiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorum👀 bir tutam maydanoz yarım limon azıcık su blenderdan geçirdim tadı da fena değildi 🤪

Masallah ortim az yemekten once az yemekten sonra yap bari 😂
Ben de evi toparladim temizlik yapacaktım.baktim oglun bugun kendi takiliyor bu firsat her zaman olmaz ben de ders calisayim dedim.isi falan biraktim 😂
Maşallah oğluna 🤩 benimki de bana öyle bir kıyak geçse rüyamda görsem inanmam 🤭

Çiğden kattım ben ama araştırmadım açıkçası hangisi daha makbuldür bilmiyorum👀 bir tutam maydanoz yarım limon azıcık su blenderdan geçirdim tadı da fena değildi 🤪
Yalanını yiiym :rolleyes::KK53:
Çiğ daha iyidir herhalde ya Monica_ Monica_ senin karışım nasıldı 🤭 hangisi daha ölümcül tada sahipse onu içelim :confused:

Merhaba arkadaslar bugun is arkadasimin esi geldi haftasonu pilates yapcaz diye sozlesmistik cok eglenceli oldu her yerimizi calistirdik somra da fit yemeklerimizi yedik 🙃
Simdi az ortaligi toplicam sizlerde ne var ne yok
belmayne belmayne canim oglusun nasil oldu

Canım çok güzel düşünmüşsünüz.Aktif olmayan bir arkadaş aktif olan bir arkadaşa denk gelince hepten kötü oluyor. İki hafta boyunca ağırlık hep bir kişide oluyor. İkisi de aktif değilse zaten okulu kıran liseliler gibi kayıplara karışıyorlar 😂
Senin yükün artacak biraz canım. Çok sağ olasın :KK36:
Aynen canim ozetle dedigin gibi oluyor motivasyonlar düşüyor o yuzden böyle düşündük sen sagol canım benim 😍sen de beni düşünmüşsün Allah razı olsun 💞

Merhaba arkadaslar bugun is arkadasimin esi geldi haftasonu pilates yapcaz diye sozlesmistik cok eglenceli oldu her yerimizi calistirdik somra da fit yemeklerimizi yedik 🙃
Ahhh ne güzel arkdaşların var canım 🤩 benimkiler hep yeme içme peşinde 🤭🤭

Ahhh ne güzel arkdaşların var canım 🤩 benimkiler hep yeme içme peşinde 🤭🤭
Sagol canim hepsini gaza getiriyorum diyet spor konusunda 🤣🤣
Bu gelen arkadasim 71 kilo olmus gecen baya telkin verdim nasilsin diye ariyorum Almıla cips aldim az once icine mi dogdu diyo 😂🙃

Bu gorseli attım gözüm üzerinde diyorum nasi gülüştük 😂

images (20).webp

İşlere başlamadım ki😬 benim kızım ilk takdir belgesini almış internette ona hediyeler baktık bi süre 🤗 şimdide yemeğimi hazırladım saat 17.00 gibi yicem 🥴

Akıllı saat demişken benimkinin şarjı bitmişti sabahtan şarja takmıştm ama telefon yanımdaydı yemekten sonra adımlarım mutlaka.

Birde bugün bende büyükçe bir bardakta maydanoz limon karşımı içtim
Eki Görüntüle 2767442
Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.

Bu nasıl bir karışım tatlişkom yahu 😅
Buğday nohut ceviz fındık 🤭 deniiişiik olmuş 👀 :) afiyet olsun ama şişirip tok tutacağı kesiinnnn
Buğday istemişti oğlum,ben de nohut severim diye ikisini bir pişirdim.Cevizle güzel olur diye ceviz kırdım ama fındığı denedim😂 diş hedigi gibi oldu😅
Evet baya tok tuttu,hala tokum🙊 ki tabağı bitirememistkm😅
Sagol canim hepsini gaza getiriyorum diyet spor konusunda 🤣🤣
Bu gelen arkadasim 71 kilo olmus gecen baya telkin verdim nasilsin diye ariyorum Almıla cips aldim az once icine mi dogdu diyo 😂🙃

Bu gorseli attım gözüm üzerinde diyorum nasi gülüştük 😂

Eki Görüntüle 2767564
Tam da Cherry Mom Cherry Mom e profil olacak bı fotoymus😂😂😂

Ben de arzum shaker aldim dun geldi. Hic sebze tuketemiyorum cok aram yok. Bari iceyim de midem yesillik gorsun. En berbat tarzdaki bitki caylarini bile icebilen ben bunlari da icerim sanirim.
Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.

Canım buraya yazdıktan sonra baya kötü oldu. Birazcık korkuttu bizi 🥴 ama şimdi iyi çok şükür. Ateşi düştü. İnşallah çıkmaz bir daha 🙏

Back
X