• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik Nikinik kuzummm kıyamam sana 🤗 üzülme sen pazartesi katılır herkes eminim katılmazlarsa zopaaa :sinirli:
Malum hafta sonu sokağa çıkma yasağı var evde de eşler çocuklar flaan heekes fırsat bulamayabilir anlıyorum ben lojmandayım herkes dışarıda çıkmayanı dövüyorlar :KK48: çıktım yürüdüm 👀 ama işte herkesin imkanı yok takılma sen Pazartesi bomba gibi gelciiizzzzz :KK52: eline sağlık

Benim de şaşmaz kuraldır 2 haftada 2 kilo alır dönerim😂 Bu sefer öyle olmayacak inşallah. Tartı getirdim, çok yemeyim dedim diye annem bozuldu bile😁

balpamuk balpamuk ortagım.pamuğum kendi yemiyo bana da bu kadar yenir mi bu ne hal demiyo sağolsun😂😂

Ahhahahah ben sana yemeyerek örnek olmaya çlışıyorum ama sen mesajı almıyorsan ben ne yapayım orticiğim. Bana bakarak motive olacaksın daha çok yemeyeceksin😂😂😂😂
Ya şaka bir yana haklısın da bu hafta iyi konsantrasyon sağlayamadım söylemiştim de zaten... Çok uykusuz düzensiz bir hafta oldu aktif olamadım. Artık daha sıkı tutarım.
Cherry Mom Cherry Mom cellat gibi tabirine de koptum!😂😂😂

Sorma domates muz yumurta sut bir insan ne yerki kahvaltida bende patatese talim ediyorumdum tabi. Bu uc haftadir yiyorum ama hepsini hem aclık hem geniz yangıni egzema ile dolaşıyorum. Yapabilecim birsey yok corba ve yemek yemek istemiyorum kahvaltıda .
Valla çok zor gerçekten allah kolaylık ve sabır versin🙁

Ahhahahah ben sana yemeyerek örnek olmaya çlışıyorum ama sen mesajı almıyorsan ben ne yapayım orticiğim. Bana bakarak motive olacaksın daha çok yemeyeceksin😂😂😂😂
Ya şaka bir yana haklısın da bu hafta iyi konsantrasyon sağlayamadım söylemiştim de zaten... Çok uykusuz düzensiz bir hafta oldu aktif olamadım. Artık daha sıkı tutarım.
Cherry Mom Cherry Mom cellat gibi tabirine de koptum!😂😂😂
Ahahhaah gözün açık olsun pamukcumm ortağının kim olduğu bilmiyordum yoksa balpamuk = cellat hiç olmadı :KK48: evrene aykırı
Nasılsın canım herşey yolunda mı az giriyorsun sanki

Ahahhaah gözün açık olsun pamukcumm ortağının kim olduğu bilmiyordum yoksa balpamuk = cellat hiç olmadı :KK48: evrene aykırı
Nasılsın canım herşey yolunda mı az giriyorsun sanki
Evet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!🙈 Bu arada kızım da üzülüyor ona da vakit ayıramıyorum diye. Küçük çocuk olunca malum evde yemek-çamaşır-bulaşık-ev düzeni... vs derken kendime vakit ayırmak zor iş ama ne yapayım artık bir kenara çekilip kendimi kapatmaya çalışıyorum. Geçen gün dans öğretmeni bu aralar pek katılmıyorsun desi kızıma: evde bazı sorunlar oldu annem astrolojiye başladı da bana pek vakit ayıramıyor artık!😳 dedi ve ben şokkk🙈çocuk vicdan azabı yaa🙈
Neyse böyle biraz yorgun düştüm son zamanlarda. E bu arada diyet yaparken spora da elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum biraz halsiz kaldım mesela bugün zorlandığım bir gündü diyet konusunda. İte kaka günü bitirdim ama nasıl bitirdim Allah biliyor🤪
Şimdi yatacağım bir gıdım daha bir şey yemeden uyumalıyım🙈

Evet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!🙈 Bu arada kızım da üzülüyor ona da vakit ayıramıyorum diye. Küçük çocuk olunca malum evde yemek-çamaşır-bulaşık-ev düzeni... vs derken kendime vakit ayırmak zor iş ama ne yapayım artık bir kenara çekilip kendimi kapatmaya çalışıyorum. Geçen gün dans öğretmeni bu aralar pek katılmıyorsun desi kızıma: evde bazı sorunlar oldu annem astrolojiye başladı da bana pek vakit ayıramıyor artık!😳 dedi ve ben şokkk🙈çocuk vicdan azabı yaa🙈
Neyse böyle biraz yorgun düştüm son zamanlarda. E bu arada diyet yaparken spora da elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum biraz halsiz kaldım mesela bugün zorlandığım bir gündü diyet konusunda. İte kaka günü bitirdim ama nasıl bitirdim Allah biliyor🤪
Şimdi yatacağım bir gıdım daha bir şeh yemeden uyumalıyım🙈
Canim cok iyi anliyorum seni.
Kendine vakit ayırmak o kadar isin gücün arasinda o kadar zor ki.. ben yalniz olmama ragmen is guc spor yemek bi de kursum var vakit yetmiyor 🤷🏻
Allah kolaylik versin vaktimize bereket versin ama Almişime adasima üzüldüm ya icerlemis ogretmenine soylemis 😔 kiyamam kendini yalniz hissetmesin hicbir Almıla üzülmesin 🙃

Canim cok iyi anliyorum seni.
Kendine vakit ayırmak o kadar isin gücün arasinda o kadar zor ki.. ben yalniz olmama ragmen is guc spor yemek bi de kursum var vakit yetmiyor 🤷🏻
Allah kolaylik versin vaktimize bereket versin ama Almişime adasima üzüldüm ya icerlemis ogretmenine soylemis 😔 kiyamam kendini yalniz hissetmesin hicbir Almıla üzülmesin 🙃
Haklısın ben de çok üzüldüm ve vicdanım sızladı resmen ama biryandan da o da büyüyecek ben de kendime vakit ayıramadan solup gideceğim böyle, takma hiç diyorum kendime😬
Yoksa ev-iş-çocuk derken savrulup gidiyorum o karambolün arasında. Haftada 2 saat online ders alıyorum sadece ama onun haricinde de bir tekrar yapmam, çalışmam lazım. İşte onu yapma diyorlar bana resmen. Şartlar bu biz kdınlar için.🙈

Sevgim aslında if yapabilsen belki orucum başladı diye atmazsin ağzına.cunku bı lokmadan bir şey olmaz diye başladıklarımda hep tabağı sunnetledim ben🙊🙈😅
Hahahaha alemsin😍😍 ama mantık doğru aslında 😍
birsevgi birsevgi chloe ting, body project, fitness blender ben bunlardan yapmistim. Biraz zorluyor ama kisa videolarla baslayabilirsin yaptikca alisirsin.
Yarın bakayım canım kendi kendine olmuyor çünkü 🤔😍 Sağol ❤️

Haklısın ben de çok üzüldüm ve vicdanım sızladı resmen ama biryandan da o da büyüyecek ben de kendime vakit ayıramadan solup gideceğim böyle, takma hiç diyorum kendime😬
Yoksa ev-iş-çocuk derken savrulup gidiyorum o karambolün arasında. Haftada 2 saat online ders alıyorum sadece ama onun haricinde de bir tekrar yapmam, çalışmam lazım. İşte onu yapma diyorlar bana resmen. Şartlar bu biz kdınlar için.🙈
Evet canim cok haklisin sartlar cinsiyete gore sekil değiştiriyor maalesef 🤷🏻 Almisle beraber yapabileceğiniz aktiviteler de olabilir aslinda ama insanin ozel ilgi alani da ayri oluyor iste ben de bilemedim şimdi 🤭
İnsallah orta yolu bulursun canim 🥰

Site olması çok güzel yuruyecek kadar geniş bir site olması daha güzel🙊🙈 biz hep bu sitesizlikten yuruyemiyoruz zaten🤪 ben de markete çıktım bugün, merdivenden inip adım arttırdım güya😂😂
😂🤭 bakma site bile olsa kovaliyolar bazen polisler siteninde icine karismaya basladi cunku😜 sen sadece markete gidip gelmeyle yaomadin dimi bu a dimlari harbiden evdemi yurudun yoksa kosu bandi flnmi var😊

Back
X