- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.281

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de şaşmaz kuraldır 2 haftada 2 kilo alır dönerimBu sefer öyle olmayacak inşallah. Tartı getirdim, çok yemeyim dedim diye annem bozuldu bile
balpamuk ortagım.pamuğum kendi yemiyo bana da bu kadar yenir mi bu ne hal demiyo sağolsun
![]()
Valla çok zor gerçekten allah kolaylık ve sabır versinSorma domates muz yumurta sut bir insan ne yerki kahvaltida bende patatese talim ediyorumdum tabi. Bu uc haftadir yiyorum ama hepsini hem aclık hem geniz yangıni egzema ile dolaşıyorum. Yapabilecim birsey yok corba ve yemek yemek istemiyorum kahvaltıda .
Canim gel artik vakit geldiAlt listeden giriş yapayım kaptanm![]()
Ahahhaah gözün açık olsun pamukcumm ortağının kim olduğu bilmiyordum yoksa balpamuk = cellat hiç olmadıAhhahahah ben sana yemeyerek örnek olmaya çlışıyorum ama sen mesajı almıyorsan ben ne yapayım orticiğim. Bana bakarak motive olacaksın daha çok yemeyeceksin
Ya şaka bir yana haklısın da bu hafta iyi konsantrasyon sağlayamadım söylemiştim de zaten... Çok uykusuz düzensiz bir hafta oldu aktif olamadım. Artık daha sıkı tutarım.
Cherry Mom cellat gibi tabirine de koptum!
![]()
Evet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!Ahahhaah gözün açık olsun pamukcumm ortağının kim olduğu bilmiyordum yoksa balpamuk = cellat hiç olmadıevrene aykırı
Nasılsın canım herşey yolunda mı az giriyorsun sanki
Ahaha onu dicektim evdekileri uyutup mu girdin diye ama radara girmissin kac sen kacNe güzel geyik yapıyordum radara yakalandım yine iyi mihadi iyi geceler kızlar
![]()
Canim cok iyi anliyorum seni.Evet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!Bu arada kızım da üzülüyor ona da vakit ayıramıyorum diye. Küçük çocuk olunca malum evde yemek-çamaşır-bulaşık-ev düzeni... vs derken kendime vakit ayırmak zor iş ama ne yapayım artık bir kenara çekilip kendimi kapatmaya çalışıyorum. Geçen gün dans öğretmeni bu aralar pek katılmıyorsun desi kızıma: evde bazı sorunlar oldu annem astrolojiye başladı da bana pek vakit ayıramıyor artık!
dedi ve ben şokkk
çocuk vicdan azabı yaa
Neyse böyle biraz yorgun düştüm son zamanlarda. E bu arada diyet yaparken spora da elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum biraz halsiz kaldım mesela bugün zorlandığım bir gündü diyet konusunda. İte kaka günü bitirdim ama nasıl bitirdim Allah biliyor
Şimdi yatacağım bir gıdım daha bir şeh yemeden uyumalıyım![]()
Haklısın ben de çok üzüldüm ve vicdanım sızladı resmen ama biryandan da o da büyüyecek ben de kendime vakit ayıramadan solup gideceğim böyle, takma hiç diyorum kendimeCanim cok iyi anliyorum seni.
Kendine vakit ayırmak o kadar isin gücün arasinda o kadar zor ki.. ben yalniz olmama ragmen is guc spor yemek bi de kursum var vakit yetmiyor
Allah kolaylik versin vaktimize bereket versin ama Almişime adasima üzüldüm ya icerlemis ogretmenine soylemiskiyamam kendini yalniz hissetmesin hicbir Almıla üzülmesin
![]()
Hahahaha alemsinSevgim aslında if yapabilsen belki orucum başladı diye atmazsin ağzına.cunku bı lokmadan bir şey olmaz diye başladıklarımda hep tabağı sunnetledim ben![]()
Yarın bakayım canım kendi kendine olmuyor çünkübirsevgi chloe ting, body project, fitness blender ben bunlardan yapmistim. Biraz zorluyor ama kisa videolarla baslayabilirsin yaptikca alisirsin.
Evet canim cok haklisin sartlar cinsiyete gore sekil değiştiriyor maalesefHaklısın ben de çok üzüldüm ve vicdanım sızladı resmen ama biryandan da o da büyüyecek ben de kendime vakit ayıramadan solup gideceğim böyle, takma hiç diyorum kendime
Yoksa ev-iş-çocuk derken savrulup gidiyorum o karambolün arasında. Haftada 2 saat online ders alıyorum sadece ama onun haricinde de bir tekrar yapmam, çalışmam lazım. İşte onu yapma diyorlar bana resmen. Şartlar bu biz kdınlar için.![]()
Canim gel artik vakit geldi![]()
Yok valla beklemiyorum ama rahatım da iyiydi
Ne yardan geciyosun ne serden canimYok valla beklemiyorum ama rahatım da iyiydi![]()
Site olması çok güzel yuruyecek kadar geniş bir site olması daha güzelbiz hep bu sitesizlikten yuruyemiyoruz zaten
ben de markete çıktım bugün, merdivenden inip adım arttırdım güya
![]()