- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.561
Yazdim neye kizdigimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdim neye kizdigimi
Şimdi balım sabah kahvaltıda yeşil çay içiyorum sonra bide sade kahve ayılmak için sonra işe gidiyorm 1 yeşil çayda orda patlatıyorum ardından bi sade kahve müesseseden öyle öyle bi kahve bi yeşil çay derkeeeeeen bi bakmışım dünya kdr içmişimNapiyosum tempuscum 7 bardak kahve ve yesilcay napar insani sakin sakin bende ne kadar odem cikti diyetisyen ona ragmen gunde bir yesil bi beyaz cay verdi yapma bak
Canim gunde bir yesil cay max iki kahve aksam da papatya ve melisa gibi sakinlestirici caylar icebilirsin hersey dozunda iyi canim bi yeri yapayim derken bi yeri yikmayalimŞimdi balım sabah kahvaltıda yeşil çay içiyorum sonra bide sade kahve ayılmak için sonra işe gidiyorm 1 yeşil çayda orda patlatıyorum ardından bi sade kahve müesseseden öyle öyle bi kahve bi yeşil çay derkeeeeeen bi bakmışım dünya kdr içmişimtamam buna bi düzen getirelim bana alternatif içecek söyleyin
sade soda okey başka da ne içebilirim
![]()
Kiyamam gel gel senin iyiligin icin balimTamam ne bağırıyon alala![]()
Hemen de ev kedisi moduna girerimKiyamam gel gel senin iyiligin icin balim![]()
Ahahhaha yerim yaaaBen de aslinda çok tatliyimdir ay
sizler iyi olun diye bugün full bu moddaydim
Eki Görüntüle 2769095
kameralara yakalanmisiz![]()
Taladro kimBugün hastaneye gittim test sonuçlarını almak için öğle aramda denk getirmeye çalıştım, herneyse hemşire odasına bi dalmışım hızlıca
Anaaaa karşımda ne göreyim Taladroadama el salladım oda bana salladı falan shsjjs sonra düştü jeton aceleyle farketmemişim ne güldüm kendime ya insan bi foto fln çekinir 40 yılda 1 hatay da ünlü görmüşüm
![]()
AhahjsjjsjjsjsjTaladro kimhangi test sonucu
cok bilinmeyen var cumlede..
sasirma efektini bilerek verdim![]()
canim ayrica bisey mi sandim kan sonucu diyince o aklima gelmediAhahjsjjsjjsjsj
Taladro şiirsel rap yapan biri diyebilirimsana atarım güzel parçaları var
Nikah için kan testi falan
Bahsetmiştim sanki sana![]()
Şiirsel rap benim uydurmamcanim ayrica bisey mi sandim kan sonucu diyince o aklima gelmedi
Şiirsel rap bugun de bisey ogrendik![]()
Evet canim ben cum abarttim sende cumartesi abartmissin olsun insallah cumaya gidicek trtinda hayirli ola ortimDagitimda ortim az sonra gelecek insallahyazarim kilomu dun az yidim ama onceki gun masallah cumartesi istahi olmus biraz. Dengelemisimdir umarim.
Ayy benimde menulere bi el atıversene regl oldum evet ama dikkat etmeme ragmen gitmiyocanım 8 gofret nutellalı ekmek tahin helvası full karbonhidrat.
kuru fasulye pilav da şişirir eğer pirinç ise full karbonhidrat olmuş
bugün de akşam çeşit fazla canım ve ekmek dilim olarak çok 3 dilim beyaz ekmek
bitter ve pestil de karbonhidrat
tava böreği tahin pekmez 3 dilim ekmek muz pestil sadece karbonhidratları yazdım canım
@hawar canım haftasonu karbonhidrat alımın çok sporun iyi ama miktarları azaltarak başlayabilirsin canım +700 gelmen bu menülerle tesadüf değil kuzu hadi bi toparlayalım cumaya kadar![]()
Masallah canim
76.3 cUma kilomduAhaha canim bu hafta is sakin gidiyor vakit ayirdim biraz gruba
Var canim @Ceylansnn sehir disindaydi galiba cumadan beri mesaji yok
azaydidem bildirim yapmadi
@thequeensgambit bildirim gelmedi
@miraysu_ daha tartisi gelmedi
+300 radara girdin didemcim sen deAyy benimde menulere bi el atıversene regl oldum evet ama dikkat etmeme ragmen gitmiyo![]()
+300 radara girdin didemcim sen de
Regl olduysan o extrem durum ama bakacagim menulerine az isim var bitsin canim geliyorum beklee![]()