Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hobinin olması çok güzel ama bence çok da bunaltma kendini balım haritalar arasında kaybolma :KK19:
Çok haklısın ama sınıf arkadaşlarım benden bayağı ilerde biraz da onun için ekstra çaba gösteriyorum. Ben sıfırdan başladım ben anlayana kadar onlar 40 yorum yapınca moralim bozuluyor😂😂😂 Onun için çalışıyorum bakalım inşallah iyi yol alırım artık... 😍
Sen nasılsın? Bu hafta değişecek mi yine listen?

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 79.3
Fark -100
Yuzde 0.125
Hedef 79

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Canımsın ya,takım ruhu işte bu🥰takımı kötü etkilememek için elinden geleni yaptın🤗🤗🤗🤗🤗
+100 bişey değil canım eritirsin haftaya :KK200:
Kendi adıma değil canim takımı olumsuz etkilemek adına üzüldüm yoksa annemlerin evi kaloriferli ama bireysel olduğu için odalar arası ısı farkı çok ve beni çok etkiler hele tartildigim oda buz🤦🏻 sabah beni kahvaltıya beklerlerken tartıldım giyindim tam cikiyordum ki adımı yazmadigimi fark ettim🙊tekrar kağıt kalem bulup soyunup tartilip bı daha giyindim😅haftaya eve erken dönersem ölüm orucuna girip bu haftayı telafi edeceğim inşallah😍😍

Çok haklısın ama sınıf arkadaşlarım benden bayağı ilerde biraz da onun için ekstra çaba gösteriyorum. Ben sıfırdan başladım ben anlayana kadar onlar 40 yorum yapınca moralim bozuluyor😂😂😂 Onun için çalışıyorum bakalım inşallah iyi yol alırım artık... 😍
Sen nasılsın? Bu hafta değişecek mi yine listen?
evet canım yukardaki mesajımda sana detaylı yazdım :KK68: salı günü değişiyor inşallah
ben de iyiyim canım iş biraz sakin gidiyor kendime vakit ayırıyorum evde de şükür :KK200:

Merhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktü 🤔🤔 keşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
IMG_20210129_120538.webp

Canım benim🥰 haftaya orti olamasak da şimdiden o eksimi sana ithaf edicim🥰🥰çok iyi bı ortilikti,desteğini her an yanımda hissettim iyi ki varsın🥰🥰
Ahh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydi 😍 benim haftaya eksim de senin icin olsun 🌺🌺🤗

Kendi adıma değil canim takımı olumsuz etkilemek adına üzüldüm yoksa annemlerin evi kaloriferli ama bireysel olduğu için odalar arası ısı farkı çok ve beni çok etkiler hele tartildigim oda buz🤦🏻 sabah beni kahvaltıya beklerlerken tartıldım giyindim tam cikiyordum ki adımı yazmadigimi fark ettim🙊tekrar kağıt kalem bulup soyunup tartilip bı daha giyindim😅haftaya eve erken dönersem ölüm orucuna girip bu haftayı telafi edeceğim inşallah😍😍
Eziyete bak :-) :-) :-) :-) :-)

ortiye bağlılıkta S Suskunhanim gibi olun ey ahali :rolleyes:
Kilo vermede de Almina gibi😍😍😍
Milletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış 🙈😅😅
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsun 💕💕 cansın
Devreler yanacak😂😂😂
Ahh canim ortim (ex demeye dilim varmiyor) ben de tesekkur ederim guzel bi 2 haftaydi 😍 benim haftaya eksim de senin icin olsun 🌺🌺🤗
Canım canım canım🥰🥰🥰
Dünkü artılar baya düşmüş canım olsun haftaya çok daha iyi olacaktır yüzde olarak çok birşey çıkmaz burdan üzülme 😘😘
İnşallah kaptanım🥰🥰

Selam kızlar çok iyi başlamışsınız tebrikler
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63.2
Fark -300gr.
Yüzde 0.47
Hedef 62.9
Eki Görüntüle 2771708
Canım Namaria Namaria fark etti sağolsun tartın gramajlı o yüzden kilo bildirirken tam ilet olur mu yanlış yazmayalım
63.25 gibi ben şimdi böyle giriş yapacağım 😘 haftayada sen öyle bildirirsin yine

Milletede diyecek -100 e niye muhteşemler atılmış 🙈😅😅
Ama ekip için muhteşem özveride bulundun biz bunu biliyoruz dünden beri bırak aç beklemeyi susuz bekliyorsun 💕💕 cansın
Ahh kaptanim dun sabah tartildigimdan beri cile cekiyorum ne yapacagim ne edecegim diye 🤣 ay cok sukur arti gelmedim takimi etkilemedim 😇 haftaya da guzel bi eksiyle telafi etmek nasip olur insallah 🤗

Back
X