Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende ingilizce alfabe vardı ondan i çıkıyordu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :olamaz: aboow ama söylerken insanlar nasıl söylüyor ay acıdım onlara şuan :KK70::KK70: valla ben illa i ile söylerdim :KK23:
Anam bile i ile söylüyor canim 😂😂 sorun yok yeter ki diger harfler tutsun 🤣🤣 almula almina almila almis almos almilos alaluna neler duydu bu kulaklar 🤣🤣

Hatirlatmadim kaptanim yapiyor muyuz kesinlesti mi o challengelara sanki bi katilim azaldi gibi 🤔
Toptan bitirelim o halde sende uğraşma kimse katılmıyorsa uğraşmayalım canım işin gücün oluyor iki kişide olsa 23.30 da liste açıklayacağım diye bekliyorsun. 15 20 kişilik ekipte en azından 10 kişi olacak ki anlamı olsun..
İKİNCİ BİR BİLDİRİME KADAR CHALLENGELAR BİTTİ KIZLAR
Spor için aklımda başka birşey var ama henüz oturtamadım S Suskunhanim ın geçenki önerisinden sonra geldi aklıma ayrıca yazarım :)

Ahaha sagol canim A diyene bakiom zaten 😂😂
Aaaa😍😍😍😍

Toptan bitirelim o halde sende uğraşma kimse katılmıyorsa uğraşmayalım canım işin gücün oluyor iki kişide olsa 23.30 da liste açıklayacağım diye bekliyorsun. 15 20 kişilik ekipte en azından 10 kişi olacak ki anlamı olsun..
İKİNCİ BİR BİLDİRİME KADAR CHALLENGELAR BİTTİ KIZLAR
Spor için aklımda başka birşey var ama henüz oturtamadım S Suskunhanim ın geçenki önerisinden sonra geldi aklıma ayrıca yazarım :)
Bütün challengalar mi bittti😱
Aklindakini ne zaman açıklayacak peki canım?
Ben de bugün her girip çıktığımda zıpladim içerde de misafir var🙊🙊 neyse yanan yağlar kardır😁😁

Aaaa😍😍😍😍

Bütün challengalar mi bittti😱
Aklindakini ne zaman açıklayacak peki canım?
Ben de bugün her girip çıktığımda zıpladim içerde de misafir var🙊🙊 neyse yanan yağlar kardır😁😁
Evet canım hepsini bitirelim 3 4 kişi katılıyor zaten çoğunluk sağlanırsa sonra yine başlarız

Aklımdakini akşam/ gece :) uzun uzun yazıp açıklayayım inşallah bakalım aklınıza yatar belki 🤗

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(22-29 Ocak)

29.01 orti kazanan.webp

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 2,914 yüzdeyle Tempus Tempus ve Z Zeze34 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler canlar :KK6:

Ellerine sağlık canım🥰

Ortağım tebrikler Z Zeze34 🥳

belmayne belmayne canımın içi muhteşem 2 hafta geçirdik herşey için teşekkür ederim iyi ki varsın hiçbir gün menümü yorumsuz bırakmadın en yogun zamanlarında bile halimi hatrımı sordun :KK60: zaten az farkla orti listesinde ikinci olduk :rolleyes:
her daim beraberiz canım zaten, tezin için de dua ettim görüşürüz cankuşum ex ortim :KK19:

Evet canım hepsini bitirelim 3 4 kişi katılıyor zaten çoğunluk sağlanırsa sonra yine başlarız

Aklımdakini akşam/ gece :) uzun uzun yazıp açıklayayım inşallah bakalım aklınıza yatar belki 🤗
Tamam canım, bekliyorum 🙂
Tempus Tempus Z Zeze34 kızlar tebrik ederim😍😍😍😍😍 haftaya yeni ortim ile bu listenin başında yer almak istiyoruuuummmmm😂😂😂😂
Alnına koyarken veda busemi, yüzüme bu türlü bak ma ya cak tiiiiinn😭😭 yeniden buluşmak dileğiyle 💜💜 çok güzel bı iki hafta oldu benim için, teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Back
X