Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim orti listesi haftalik artik herkes birbiriyle denk geldikten sonra tekrarlar olacak tabi Pain Killer Pain Killer canim bu ara azcik motivasyonu düştü yoksa harika bir ortidir biz ortiyken cok guzel gunlerimiz oldu 😍💞 seyrekyagmur seyrekyagmur de benim gruptaki ilk ortimdi vay bee ne zamanlardi aysunum 🤗😍
Ay benim de ilk orticiğim Pain di. 😍 Pain Killer Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini 💞
seyrekyagmur seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm😂 hey yavrum hey ne günlerdi 😂😂

Z Zeze34 ex ortağım ortaklığın için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim canım ben teşekkür ederim asıl🙏

Ya bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem😂😂
Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canım 💪💪

Ay benim de ilk orticiğim Pain di. 😍 Pain Killer Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini 💞
seyrekyagmur seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm😂 hey yavrum hey ne günlerdi 😂😂
Canım ilk gözağrım benim😍😍
Oy canım ben dönüyorum da kilolar bırakmıyor ki🙈
Ya çok eski zamandan bahsediyoruz gibi konuşuyoruz ama bana dün gibi geliyor. Taaa yazmış, kış olmuş şimdi. Ben bu süreçte kilo vermeye çalışmak dışında hiçbişey yapmadım.:eek: Bomboş yaşamışım.

Şu okullar bir açılsaydı. Bak spora diye kalktım gittim o sırada tel çaldı uzuuuuun bir görüşme oldu. Son 1 saattir de çocugu uyutmak için yanında ölü numarası yapıyordum ki şimdi wc ye gideceğini söyledi. Ben tüm sinirimle gelmesini bekliyorum onun sesi geliyor bıcır bıcır. Tümden cin gibi oldu daha ne kadar ölü numarası yapacam acaba:KK42::KK42:

Oooy oy canım belmayne belmayne espiri yapacaktım aslında ama döndüm dolaştım yine içimi döktüm😁😁😁
Bu efkarla gidip yanlış şeyler yapmayacam ama kararlıyım😁🤗🤗

Rica ederim canım ben teşekkür ederim asıl🙏

Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canım 💪💪
Aynen öyle ben de düşünmüyorum benim için 800 gr vermek bile büyük mucize ama daha fazlası gitsin istiyor insan😂

Ooo yeni ortim beni hep dürt olur mu
Bu hafta kaçamak falan yapmayacaktım ama spontane gelişen bir piknik misafirler derken kaçırdım yine ama söz geçen haftalarda yaptığım hataları yapmayacağım
Bu gün yedim ve bitti yani yarın öbür gün normal yiyeceğim
Yarından itibaren düzenli gideceğim
canım ben dürterim valla sonra 'Almılacım bana karışma artık' deme ama :KK70:
canım biliyorsun inşallah hergün menülerine bakacağım spor olarak adımın şahane zaten bu hafta güzel olacak canım :KK19:
senden de benim menülerime aynı şekilde yorum bekliyorum canım bu iki hafta iyi gitti benim bu hafta durabilir sen de beni dürt olur mu :KK60:

Ya bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem😂😂

Bu hafta takımca detoks yapmışlar
Ama önceki haftalarda da hep yüzde 4 😅😅

Ayy bende bugün farkettim o 3 kilo vereni ve direk ne yemiş diye geçmişine baktım :KK70::KK70::KK70::KK70:

kursum bitti şimdi girebildim yarın için hazırlıklar tam gaz devam edecek az sonra bi mola verdim :)
hawar hawar orticim misafirlerim için fit tarifler deniyorum ilk defa yaptım harika oldu unsuz şekersiz yağsız fit kurabiye :rolleyes: yulaf muz azcık bal ve hind. cevizi ile yapılıyor bir tane minik tadına baktım güzel olmuş
halim olursa 30dk leslie ve bölgesel kol calışacağım canım
senin akşamın nasıl geçiyor?

ayy di mi ya ne günlerdi takımdaki ilk zamanlarım baktım seyrekyağmur seyrekyagmur seyrekyagmur ilk göz ağrım derdim ona hep :D
çok yakın gibi ama baya olmuş ya ben ekimde gelmişim düşündüm de :KK51:
Pain Killer Pain Killer cığımızın bitmek bilmeyen eliptikleri falan :D
bi de yazmış kıyamam boşa geçmiş vakit diye gayet güzel verimli geçirdi onla 3 haftalık yarışmamız bile vardı onda da birinci oldu :halay:
güzel zamanlardı ve şimdi de güzel zamanlar daha da güzel olsun inşallah canım belmayne belmayne m :KK19:

Iyiyim sen nasilsin canim bitek sen farkettin bu deliyi:110:
balım benim de kursum bitti yeni girebildim yoksa daha erken görürdüm :rolleyes: bizim kızlar görmemiştir herkes yeni ortisiyle tanışma seansında :KK8:
ben de şükür iyiyim canım misafirlerim gelcek fit tarifler bakıyorum öyle :KK19:

Canım ilk gözağrım benim😍😍
Oy canım ben dönüyorum da kilolar bırakmıyor ki🙈
Ya çok eski zamandan bahsediyoruz gibi konuşuyoruz ama bana dün gibi geliyor. Taaa yazmış, kış olmuş şimdi. Ben bu süreçte kilo vermeye çalışmak dışında hiçbişey yapmadım.:eek: Bomboş yaşamışım.

Şu okullar bir açılsaydı. Bak spora diye kalktım gittim o sırada tel çaldı uzuuuuun bir görüşme oldu. Son 1 saattir de çocugu uyutmak için yanında ölü numarası yapıyordum ki şimdi wc ye gideceğini söyledi. Ben tüm sinirimle gelmesini bekliyorum onun sesi geliyor bıcır bıcır. Tümden cin gibi oldu daha ne kadar ölü numarası yapacam acaba:KK42::KK42:

Oooy oy canım belmayne belmayne espiri yapacaktım aslında ama döndüm dolaştım yine içimi döktüm😁😁😁
Bu efkarla gidip yanlış şeyler yapmayacam ama kararlıyım😁🤗🤗
Oyy kuzum hiç bomboş olur mu ben bir çocukla baş edemiyorum. Sen elin yabancı memleketinde 2 çocuk büyütmeye çalışıyorsun. 😍

Ya ben bazen ölü taklidi yaparken ölcem diye korkuyorum 😂 çok sinir bozucu ya.

Oyy ben çok yanlışlar yaptım bu gece oyy. İki zayıf bacım yoldan çıkarttı beni. :KK23:Ben ettim sen etme Pain'im😭

balım benim de kursum bitti yeni girebildim yoksa daha erken görürdüm :rolleyes: bizim kızlar görmemiştir herkes yeni ortisiyle tanışma seansında :KK8:
ben de şükür iyiyim canım misafirlerim gelcek fit tarifler bakıyorum öyle :KK19:
Görmediler neyse saglik olsun 🤭
Saglikli tarifmi yedirceksin misafirlerine🤔

Oyy kuzum hiç bomboş olur mu ben bir çocukla baş edemiyorum. Sen elin yabancı memleketinde 2 çocuk büyütmeye çalışıyorsun. 😍

Ya ben bazen ölü taklidi yaparken ölcem diye korkuyorum 😂 çok sinir bozucu ya.

Oyy ben çok yanlışlar yaptım bu gece oyy. İki zayıf bacım yoldan çıkarttı beni. :KK23:Ben ettim sen etme Pain'im😭
Yok canım şimdi uykulu gözlerle kalktım çay içecem, yanında belki 1-2 hurma. Burda saat 8.30 henüz.
eşim tel.i elimden almakla tehdit ediyor. Buraı okurken hep gülümseme oluyormuş suratımda. Filmi durdurdu bakliyor. Menüyü yine geç yazacam sanırım.
ayy di mi ya ne günlerdi takımdaki ilk zamanlarım baktım seyrekyağmur seyrekyagmur seyrekyagmur ilk göz ağrım derdim ona hep :KK70:
çok yakın gibi ama baya olmuş ya ben ekimde gelmişim düşündüm de :KK51:
Pain Killer Pain Killer cığımızın bitmek bilmeyen eliptikleri falan :KK70:
bi de yazmış kıyamam boşa geçmiş vakit diye gayet güzel verimli geçirdi onla 3 haftalık yarışmamız bile vardı onda da birinci oldu :halay:
güzel zamanlardı ve şimdi de güzel zamanlar daha da güzel olsun inşallah canım belmayne belmayne m :KK19:
İnşallah canım daha da güzel olsun❤️❤️

Back
X