Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben dürterim valla sonra 'Almılacım bana karışma artık' deme ama :KK70:
canım biliyorsun inşallah hergün menülerine bakacağım spor olarak adımın şahane zaten bu hafta güzel olacak canım :KK19:
senden de benim menülerime aynı şekilde yorum bekliyorum canım bu iki hafta iyi gitti benim bu hafta durabilir sen de beni dürt olur mu :KK60:

kursum bitti şimdi girebildim yarın için hazırlıklar tam gaz devam edecek az sonra bi mola verdim :)
hawar hawar orticim misafirlerim için fit tarifler deniyorum ilk defa yaptım harika oldu unsuz şekersiz yağsız fit kurabiye :rolleyes: yulaf muz azcık bal ve hind. cevizi ile yapılıyor bir tane minik tadına baktım güzel olmuş
halim olursa 30dk leslie ve bölgesel kol calışacağım canım
senin akşamın nasıl geçiyor?
Hem sağlıklı hem leziz 😋
Bende küçüğü uyuttum sonra küçük kızla 2 Metin okudun kendisi birinci sınıfta
Sonra Leslie bacımı açtım tam ikinci mili yapıyordumki ufaklık uyandı onunuyuttum geldim bir mil geri alıp bitirdim
Menümü yazmaya geldim

Hem sağlıklı hem leziz 😋
Bende küçüğü uyuttum sonra küçük kızla 2 Metin okudun kendisi birinci sınıfta
Sonra Leslie bacımı açtım tam ikinci mili yapıyordumki ufaklık uyandı onunuyuttum geldim bir mil geri alıp bitirdim
Menümü yazmaya geldim
Masallah canim Allah gücünü kuvvetini arttirsin gene de supersin 😍 bebisleri de öpüyorum 🥳 yaz menünu kuzum ben de spora baslicam azcik bi hareket ediyim gec oldu ama olsun

29 Ocak cuma
Sabah 10:30
Yağlı ekmek
1 dilim omlet
Çökelek, tulum peyniri
Zeytin

Akşam 16:30
1 tabak kavurma
Ekmek ,( sıcaktı ve dilimli değildi ne kadar gediğini bilmiyorum ama fazla yedim)

ara 18:30
2 dilim havuçlu kek
Yarım elma

su 1,5 litre az oldu bu gün
Spor 4 mil Leslie 82,5 puan

Toplam 14.000 adım oldu
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Namaria Namaria
Canim sabah öğünün ve sporun çok güzel 🥳💞
Bugun cuma diye 2 dilim kek ve elma icin bisey demiyorum 🤭 ama gelecek günler icin senden bir ricam var canim aksam yemeginden sonra ara öğün yapacaksan ceviz cig badem activia ve havuc gibi seyler olsun aksamdan sonra meyve ve tatli yok canim tamam mi 💞
Bir de et kavurma tarzi seylerin yanina mutlaka salata yesillik ekleyelim insallah 🥰
Bir de bir daha kacamak olursa spor cezasi verecegim bugün cuma diye vermiom ayni sekilde sen de bana verirsin :KK74:

Bugun cuma diye 2 dilim kek ve elma icin bisey demiyorum 🤭 ama gelecek günler icin senden bir ricam var canim aksam yemeginden sonra ara öğün yapacaksan ceviz cig badem activia ve havuc gibi seyler olsun aksamdan sonra meyve ve tatli yok canim tamam mi 💞
Bir de et kavurma tarzi seylerin yanina mutlaka salata yesillik ekleyelim insallah 🥰
Bir de bir daha kacamak olursa spor cezasi verecegim bugün cuma diye vermiom ayni sekilde sen de bana verirsin :KK74:
Şey geldi aklıma şimdi

Ammannnnn havar havar komşular havarrr😂
Yandın hawar hawar 🤪

Meyve yemekteyim mi 😭
Tamam öyle olsun bu hafta

Selam canım, hayırlı uğurlu olsun ortaklığımız😍
Şimdi yemekten kalktım sporu napcam yaaaa diye düşünürken mesajını gördüm.
yavaş yavaş ta olsa gideyim yapayım bari😂😂😂
Hadi hadi yavastan da olsa basla spora orticim🥰
Sonuçlar kızlar 👇👇
Yahu bunlar ne yiyip ne iciyo cidden nasil 4 kilo 3 kilo veriyolar 1 haftada cok merak ettim🙈🙈
10.30
2 yumurtalı yulaflı omlet
1kk peynir
5zeytin
Domates-salatalık-dereotu

15.00
10 fındık

16.00
1büyük sütlü kahve

18.00
1 kase mercimek çorba
Fırında karnabahar

en son çayın yanında 2 hurma.

su: yarım litre ( çabalıyorum, yavaş yavaş artacak umarım)
Spor: niyet ettim ama olmadı maalesef.

azaydidem azaydidem
Super menu ama su cok az gercekten arttirman lazim ortim sporuda yarın bekliyorum🥰🤗

Back
X