- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.361
Olabilir canımcım, 2 gündür forumda zaten sayfa değişikliği bile yapamıyorum baya zaman alıyorYine bir güncelleme var anlaşılan üyelerin geçmiş mesajlarında gözükmüyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canımcım, 2 gündür forumda zaten sayfa değişikliği bile yapamıyorum baya zaman alıyorYine bir güncelleme var anlaşılan üyelerin geçmiş mesajlarında gözükmüyor :)
Kaptanim hedefim 63.3Yeni hafta için hedef yazmayanlardan hedefleri beklerim kızlar![]()
Benim 65.5 olsun canım
Hahahahaha yanlış yazmışım ay keşke öyle olsaBugün biraz idare eder modumdayımsen nasılsın canım
Gönlündeki hedefe sağlam adımlarla ulaşırsın inşallah kuzum❤Hahahahaha yanlış yazmışım ay keşke öyle olsa76.5 yazacaktım, gönlümdeki hedefi yazmışım
![]()
Brnde akilli saat almayi dusunuyorum telefon gezdirmek zor oluyor. Ama dedigin gibi acayip bir fiyat araligi var 50 lirayada var bin lira iki binlira olanda var. Cok pahalisini almam ama ucuzu da cok mu kotudur bilemiyorum hala karar veremedim. Sen alirsan bana da soyle.Kızlar bir de siz adımları akıllı saatle mi hesaplıyorsunuz. Bende yok. Alayım mı. Tavsiye var mı.şimdi bi bakayım dedim fiyat aralığı aşırı geniş.kafam karıştı. Çok profesyonel bi şey almama gerek yok zaten ama ne yapsam karar veremedim.
AmiinnnGönlündeki hedefe sağlam adımlarla ulaşırsın inşallah kuzum❤
Yok canim sabah farkettim ben de normalde 3 uye 5 ziyaretci falan yazar tik yokSayfada kim var kim yok görmüyorum siz görüyor musunuz prolar![]()
Spor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle.Beslenmeyle verilse haklısın ama sporla olunca neden olmasın diyorum açıkçası,sonra beslenmeyi biraz artırıp sporla dengeleyip korumak güzel olmaz mı![]()
Olsun kuzum verirsin regl kimini etkilemezken kimini etkiliyor bende etkilenirim mesela seninde ondandır regl bitince maydonoz haşlama suyu ve kirazsapli yeşilçay çok iyi geliyor.
Ben Ağustosdqn beri burdayım işte iki haftadır yoktum izinliydim. 80 den 78.8 e kendim düştüm 78 le de burada 66 küsürlere düştüm izin şu bu derken 67.7 felanim son 3 -4 kilo vericem de sürünerek ite kaka goturmeye çalışıyorum mezuniyete kendimi![]()
Mi band 4 ya da 5 cok iyi canim ucuk kacik da degil ben memnunum gayet bi de mi fit uygulamasi yukleyince sporumu kilo guncelleme uyku nabiz istedigin herseyi gorebiliyosun bende band 5 var anneme de 4 aldim o da cok memnun komsulariyla yuruyuse giderken takiyormusBrnde akilli saat almayi dusunuyorum telefon gezdirmek zor oluyor. Ama dedigin gibi acayip bir fiyat araligi var 50 lirayada var bin lira iki binlira olanda var. Cok pahalisini almam ama ucuzu da cok mu kotudur bilemiyorum hala karar veremedim. Sen alirsan bana da soyle.
Spor Önceki gün seçilmeyecek canım gün başında girip seçimi yapıp niki ve beni etiket yapacaksın gün sonundada yaptım diye menünle yazacaksın![]()
Katiliyorum canim toplumda spor algisi oturmadi ve diyetle de sporla da olsa hersey dozunda guzel. Koruyamicagim kiloya hizlica inip napiyimSpor yapabilrsen evet. Ama biz spor yapmaktan imtina eden bir toplumuz. Bizde diyet bitince spor da biter genellikle.bunu yapabilen kişinin zaten kilo problemi olmaz.
![]()
Oooo süper hem leziz hem sağlıklı hem az kaloriliDaha mutfaktan cikamadim karnabahar kisiri fit mucver yaptim
Ogleden sonra musafirim gelcek super oldu![]()
Marketteki olmaz mıBanada annem getirir
Valla doğal elma sirkesi her derde deva ama marketdekiler olmuyor onlar tuzlu aksine ödem yapıyor
Yağ yakıcı etkisi var
Tok tuttuğunu söylüyorlar
Mide rahatsızlığı olanlar kullanır
Ben dişim ağrıdığında gargara yaparım hemen geçer
Yada idrar yolları enfeksiyonu flan olunca sirke ile temizlenmek çok iyi geliyor enfeksiyon için
Sagol orticimmmOooo süper hem leziz hem sağlıklı hem az kalorili
Size iyi oturmalar bol muhabbetler
Marketteki olmaz mı
Bizde de doğal olanı vardı annem yapmıştı ama herşeyi sirkeye yatırınca bitti
Alayım bar bir yerlerden doğal olanını
Yani bencede fazla beklentisi olmayana 3 ideal galiba ya 4 bana fazla bile ki 3 den ne farkı var bilmiyorum mi3 alın bence kızlarKizlar bende mi band3 var fiyati gayet uygun.
Adim sayar, uyku analizi, nabız olcer, kilo takibi, calar saat var. telefona mesaj falan geldiginde bildirim geliyor. Benim isimi fazlasiyla goruyor.bi fikir olsun.
Burdan bir arkadaş yazmıştı ben onlarlada denedim aksine şiştim çok tuzlu olduğu için falan dedi doğalı gibi olmuyor maalesef ama yoksada iyi markalarda belki işe yarar canımMarketteki olmaz mı
Bizde de doğal olanı vardı annem yapmıştı ama herşeyi sirkeye yatırınca bitti
Alayım bar bir yerlerden doğal olanını
Oh masallah ortime.ben bugun kendimi temizlige adadim