Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar cok yagmur var ben de çok üşüyorum dizler falan nasi sizliyo yorgunluk da var haliyle bugün spor yapamicam dinleniyim sonra telafi edecegim inşallah. menümü yazip kaciyorum iyi geceler

iyi geceler canım yat dinlen biraz sonra telafi edersin sen

30 Ocak

9.30
1 hasl yumurta yesillik
5 zeytin 3 kayisi 1 wasa

14.30
Sade nescafe yanina 2 tane fit kurabiye unsuz yagsiz sekersiz yulaf ve muzla yaptim.

16.00
6 yk karnabahar kisiri
2 dilim firin mucver unsuz yulafla

Su 2 lt
Spor yok

hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Misafir ağırlamana rağmen menün gayet iyi canım
Zaten diyete uygun yapmışsın ölçü de bence iyi

Uykusuzum sadece ortim, sukur baska dorunumuz yok. Haa bir de siskoyum 🤪
Bu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demi
Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı🤪

Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı🤪
O hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyor 😂 bazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye😊. Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum 😁

Ah canım 😔 aynen öyle cidden anneliğin her anı emek ❤️ zmanla daha iyi olur inşallah sabır canım

O hatayi ben de yaptim zamanında koca cocuk oldu sabaha karsi uyanip yastığıni suyunu alip yanimiza geliyor 😂 bazen gec yatarsam ben aliyorum uyandirmasin nasil olsa gelecek diye😊. Ama ben de cok alistim ya onsuz zor uyuyorum 😁
Deli mi ne 🤣🤣🤭
Ben hemen kaçıyorum çünkü çok deli uyuyor üstüme çıkıyor hemen boğuyor sarılıyor sıkı sıkııı bana geliyorlar 🤯🤣

Cumartesi

12.00
Yulafli peynirli omlet

Ara
Sirkeli su
Form cayi

17.30
1 kase brokoli corbasi
Yarim tabak kuru patlican yemegi
2 kasik yogurt

20.30
2 kasik sutle nescafe

Su 2.5
Spor 15dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Tempus Tempus
Çok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedim👀

Ben büyüklerde özellikle ilk çocuğumda çok dikkat ettim yanımda galan yatırmadım ama sayı arttıkça insanın gösterdiğin özen azalıyor çünkü yetişemiyorsun
Ama böyle uyumakta çok kötü yapıyor sabah her tarafım tutulmuş kalkıyorum
Seninki de iyiymiş nasıl olsa gelecek diye kendin alıyorsun, tabi aslında güzel bir şey sabah uyanıyorum koynumda yatıyor bileklerinin boğumlarına bayılıyorum iyi bak bu resme çabuk büyüyecek diyorum kendime

Deli mi ne 🤣🤣🤭
Ben hemen kaçıyorum çünkü çok deli uyuyor üstüme çıkıyor hemen boğuyor sarılıyor sıkı sıkııı bana geliyorlar 🤯🤣
Ahaha 😂 arada bana da geliyorlar koca yatakta kenarda yatan ben ikisi genis genis yatıyorlar 😁 ama genel olarak halimden memnunum
Çok iyi canım, bugün bende evdekilere brokoli çorbası yaptım ama yemedim👀
Aaa icmemek mi lazimdi ortim acaba. Azcik yag koydum krema da yok yarim barsak sutle yaptim 🤔
Ben büyüklerde özellikle ilk çocuğumda çok dikkat ettim yanımda galan yatırmadım ama sayı arttıkça insanın gösterdiğin özen azalıyor çünkü yetişemiyorsun
Ama böyle uyumakta çok kötü yapıyor sabah her tarafım tutulmuş kalkıyorum
Seninki de iyiymiş nasıl olsa gelecek diye kendin alıyorsun, tabi aslında güzel bir şey sabah uyanıyorum koynumda yatıyor bileklerinin boğumlarına bayılıyorum iyi bak bu resme çabuk büyüyecek diyorum kendime
Gercekten cok cabuk geciyor canim ya.
Ben kucukken hem korktugumdan yatakta bogulur falan diye hem de alismasin mantigiyla hic almadim odasinj bile 7. Ayda ayirdim gel gorki simdi ben kopamiyorum 😂😂
Min spor puanı 400 yaaaa paşalar gibiiii 🤩🤩 1.5 kg verdi hatun :halay:
Valla utandigimdan 15dk cardio yaptim. Cumaya kadar ortinin huyundan suyundan azcik bulasir mi ki 😂😂

Ortim menü de spor da çok güzel, tebrik ederim. Yediğinin 3 katını yakmışındır😊🤗🤗
O menuye sabh +100 ciktim🙈 ama moral bozmadim diyete aynen devam sadece biraz grip tarzi rahatsizim bide gorumcemler geldi ufacik bi kacamak yaptim🙈🙈 simdiden ozurlerimi diliyorum ortim yarin telafi edicem🤭🙈
Yeni hafta için hedef yazmayanlardan hedefleri beklerim kızlar 🎯
74.5 bu haftaki hedefim kaptanim

30.01.2021

Sabah 09:30

2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
Domates,salatalık
Yarım simit

Öğle 14:00
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Ara 15:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 19:30
7 tane soslu kanat
2 küçük haşlanmış patates
1 dilim ekmek

Su: 1,5 lt (2 yapıyorum)

Spor: 3000 adım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam seyrekyagmur seyrekyagmur
Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyi👍 bir de kilo vermede akşam yemek saati ile alakası çok bence.eğer yapabilirsen 6 li saatlere indirmen iyidir 🤗

Ay anlayabiliyorum ortim ben de yazın yeğenlerime tek baktım😂ablam okula gidiyordu ben erkenden kalkıp çocuğun mamasını diğerinin kahvaltısını yaptır bir yandan sen ye diğeri uyuyacak uyuturken diğeri ne yapıyor onda kalsın aklın vallahi genç yaşımda ben de tattım 2 çocuklu hayatı😂😂😂
Beni anladın mı kaptanım ah o can havli ile mutfağa kacislarim hep bundan 🤣🤣

💃💃
Limonlu ılık su
1 yum.sucuklu, yarım kk peynir,5 zeytin, çeri,3 dl salatalık, tk bal,2 dl kızarmış ekmek

1 kase cornflakes 1 b.sut ile

Elma, 1 dl portakal
Türk kahvesi

Akşam 18:00: 1 p.bezelye, 4 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, 4 yk çoban salata

19:00: 1 ad.kucuk ekler

Su:1 lt
Spor : Leslie 2 mile : 45p.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Bir ekler gözlerden kaçmadı ama leslie ile zaten kalmamıştır bile o kesinlikle, süpersin ortim :KK60:

Oldum olası şu leslie yi yapamadım kilomun fazla olmasından mıdır nedir ilk 10 dksında zaten dilim dışarda geziyorum offf yapamicam ölüyorum diyip duruyorum :KK70::KK70:

Aslında farkında olmasakta yemek yanına eklediğimiz salata ve yoğurt gerçekten daha fazla doymamızı ve acıkmamamızı sağlıyor. Ahh bende keşke senin gibi ekleyebilsem :( Çok fazla salata ile aram olmadığı için yokluğunu hiç aramıyorum bile

Ortim ekmek sayısını biraz azaltabilirsen menün gayet iyi👍 bir de kilo vermede akşam yemek saati ile alakası çok bence.eğer yapabilirsen 6 li saatlere indirmen iyidir 🤗

Eveet ekmek konusunda kesinlikle haklısın ;) Sağol ortim :KK49:

30 ocak
Sabah
Peynirli 2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Limonlu Ihlamur

Arada
Sutlu filtre kahve
3 gün kurusu
8 tane cig findik

Aksm 19.00
2 kepce Yogurt corbasi icinde princ yerine kucik kare hamurcuklardan vardi

Aksam 20.30
3 catal kek
2 lokmalik patatesli börek
Ihlamur

Su 2lt
Gun icinde
1 kupa Form cay
Spor malesef misafirim vardi🙈
Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Canım 20.30 dakiler dışında gayet güzel menün. Ama misafirin varmış zaten, o kadar da olsun. Yarın fazlaca spor yaparsın.
bu arada ben de menüyü yazdıktan sonra çayla 2 hurma yedim😊

Ah canım öyle deme uykusuzluk çok olunca insan kafayı yiyor çok iyi biliyorum
O sinirlilik gerginlik hali psikoloji tamamen çöküyor kafa gidiyor 😔
Benim oğlan bebekken tam 20 kez ve üstü uyanırdı bazen 10 kere kalkınca ohh derdim 🤯🤯 şimdi 2 3 kere uyanıyorum ona bile tahammül edemiyorum 🤣
Oyle canim. Bazen gercekten cok asiri SIzk uyaniyor. Bir de her sene gectikce uykusuzluga katlanmak zorlasiyor galiba. Ilk kizim daha da cok uyanirdi ama bu kadar hissetmiyirdum uykusuzlugu.

Back
X