Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün iki çocuklu hayatı tattım 🙈🙈🤭
Komşunun çocuğu yukarı çıkarken biizm kapıyı açık gördü ayakkabıyı çıkardı girdi içeri 🤣🤣 3 yaşında bir kız başta biblo gibi oturuyordu sonra emre bunu çıldırttı kovalamaca flaan derken ev tımarhane oldu kız diyor eve gitmem emre diyor gtmesin ağlayıp durdular takiii uyku ssaatlerine kadar allahımmm :confused: migrenim tuttu 🙈
😁 biraz zor belki baslarda ama guzel olur sonra iki cocuklu hayat 😉

Bu beneler büyüyene kadar bizi mahvediyorlar demi
Canları sağ olsun tabi ama bazen çok zor oluyor benim bebeği 21:00 uyuttum bu saate kadar 4 defa kalktı
Sabaha kadar 20 olur herhalde geçen günler çok uykusuz kalınca yanıma aldım alış o alış yanımda uyumak istiyor akşam ayrı yatıyoruz sabah bizim yatakta beraber kalkıyoruz hatırlamıyorum bazen ne zaman aldım saat kaçtı🤪
Oyy canim ya seninki de cok kalkiyirmus. Anliyorum zor tabi. Diyirsun ki yanimizda da olsa uyusun hic degilse.

iyi geceler canım yat dinlen biraz sonra telafi edersin sen

Misafir ağırlamana rağmen menün gayet iyi canım
Zaten diyete uygun yapmışsın ölçü de bence iyi
Sagol canim dinlenemedim ama her yerim agriyor her yerim tutulmuş bi de üşüme var 😟
Gece hic yapmayacagim sey usudum diye meyve ceviz falan yedim icim ezildi diye bugun dikkatli ve hafif gecirecegim insallah

30 Ocak cumartesi
Sabah 10:30
El kadar yağlı ekmek( sonuydu artık)
Peynir, zeytin maydanoz nane
2 banım pekmez
1 haşlanmış yumurta

ara
1 ayva
2 avuç fıstık, kuru üzüm, dut, badem karışımı
1 fincan menengiç kahvesi

Akşam 17:30
1 dilim çavdar
Yarım kase pırasa
2 servis kaşığı mantar sote
1 kase yoğurt

ara
1 avuç fıstık
2 kaşık yoğurt ( içine 2 dilim elma doğradım)

çerez bu gün fazla oldu farkındayım

su 2,5 lt
3 mil Leslie
15 dk yağ yakıcı eğzersiz

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Namaria Namaria
Canim dedigin gibi cerez fazla digerlerini gectim de 3 avuc fistik çok olmus bir de baya kalorili fıstık. Eve alirken ceviz ve badem leblebi falan almaya calis canim en sagliklilari onlar.
Onun disinda hersey guzel sporun da sahane 👍🤸

Kizim cok huysuzdu canim burkac gundur. Coook az uyuyorum, artik uykysuzluk beni cok yirnaya basladi. Bebek gormelerini de kabul etmeye basladim bu hafta. Bugun eski isterimden bir arjadas geldu. Yarin da ailece girustugumuz bir cift ve iki cocugu gelecek. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama surekli bir uykusyzluk ve aclik hali icindeyim.
Gecmis olsun canim uykusuzluk da cok odem yapar bir de corona var bebek gormelerini kabul etmesen de olurmus tabi Polonyadaydin galiba orda nasil durumlar bilmiyorum ama.
Vakit buldukca dinlenmeye calis canim insallah 💞

Bir ekler gözlerden kaçmadı ama leslie ile zaten kalmamıştır bile o kesinlikle, süpersin ortim :KK60:

Oldum olası şu leslie yi yapamadım kilomun fazla olmasından mıdır nedir ilk 10 dksında zaten dilim dışarda geziyorum offf yapamicam ölüyorum diyip duruyorum :KK70::KK70:

Aslında farkında olmasakta yemek yanına eklediğimiz salata ve yoğurt gerçekten daha fazla doymamızı ve acıkmamamızı sağlıyor. Ahh bende keşke senin gibi ekleyebilsem :KK43: Çok fazla salata ile aram olmadığı için yokluğunu hiç aramıyorum bile

Eveet ekmek konusunda kesinlikle haklısın :KK66: Sağol ortim :KK49:
Belki klişe olacak ama yapamayacağım diye bir şey yok ortim, ben deli gibi beslenirim ama yapıyorsun örnek ben🤭ağız tadına göre uydur ben çok az miktarda nar ekşisi koyarım çok hoşuma gider öyle. Baktın o gün çok ekmek yedin ya da biraz kaçırdın yürüyüş yapabilirsen çok iyi yanı. Leslie ben pek sevmem ama yasak da yapacak bişey yok diye yaptım 🙃
Bana en en faydalı bu kiloyu verdiren şeyleri yazayım belki sana da faydasi olur kuzum.
1. Sabah kahvaltı öncesi ılık limonlu limonsuz su
2. Günlük 1500 kaloriyi geçmemek. ( Hareketsiz sen daha az. )
3. Hafta da 3-4 gün 6000 ve üzeri safi hızlı yürüyüş adımları.
4. Zumbaa:KK71:hem dans hem nese motive spor ne ararsan var. Benim tercihim Türkçe müzikler iel olan YouTube da fitness partnerim. 15 dk bile yeterli 👍
5. Akşam yemeği mümkün olduğunca yatmadan 6 saat önce yemeye çalıştım bu da 6-6 buçuk gibi olurdu
6. Kaçamaklarim motivemdi hafta 2 kere felan vardı ( ilk xamanlar bunlar 😄)
7. Ekmek tercihim de tambugday ve ya üni denge ekmekleri tavsiye ederim 👍
8. Vee assolistlerim bitki çayları muhakkak günde 1 yeşilçay. Tartı öncesi ise kirazsapi kaynatılmış yeşilçay içtim. Hatta arada maydonozda kaynatayim ödem de çok faydalı 🙂

Ben yazayım dedim yararlanmak istersen🤗 ama 20-30 kilo verenler var ben susayım artık o yüzden 🤣

Oldum olası şu leslie yi yapamadım kilomun fazla olmasından mıdır nedir ilk 10 dksında zaten dilim dışarda geziyorum offf yapamicam ölüyorum diyip duruyorum :KK70::KK70:
Canim kilonun fazla olmasiyla cok alakali degil ben 120 kilodayken bile yapiyordum.sen useniyorsun sadece :sopa:
seyrekyagmur seyrekyagmur canim maddeler halinde aciklamis cay yeme saati spor zumba ozet gibi bi de o dusun kacamak seven biri o kacamaklar olmasa su an mezundu 🤣🤗

Canim kilonun fazla olmasiyla cok alakali degil ben 120 kilodayken bile yapiyordum.sen useniyorsun sadece :sopa:
seyrekyagmur seyrekyagmur canim maddeler halinde aciklamis cay yeme saati spor zumba ozet gibi bi de o dusun kacamak seven biri o kacamaklar olmasa su an mezundu 🤣🤗
Kaçamaklarim 💓 ben 🤣🤣 gerçekten biterdi kuzum valla

Tunaydinlar kahvaltida azcik kacirdim ya 🙄

Birazdan da ufak bi market alisverisi yapacagim yarin Namaria Namaria nin 0 hayvansal protein diyetine basliyorum. Dun onu da cok bunalttim sagolsun yardimci oldu 🤗😘
Eslik etmek isteyen varsa beklerim 🙋‍♀️

Tunaydinlar kahvaltida azcik kacirdim ya 🙄

Birazdan da ufak bi market alisverisi yapacagim yarin Namaria Namaria nin 0 hayvansal protein diyetine basliyorum. Dun onu da cok bunalttim sagolsun yardimci oldu 🤗😘
Eslik etmek isteyen varsa beklerim 🙋‍♀️
Estağfurullah canim 🤗💞 hadi gazan mubarek olsun🤪

Back
X