- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veni veno veno veno
Ewvt canım dans içerikli herşey ona girecekDans workout zumbami acep![]()
Ay hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canimVideo atın bana![]()
![]()
![]()
Ben hayali ile krize girdimAy hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canim![]()
Ondan istedim zaten ahhaahahahah hayat enerjim söndükçe açarımAy hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canim![]()
Ben youtube sayfamda oyle bi video yuklemistim kendim degil ama kiz gulme krizine giriyo hayatim kayarken ben diyeOndan istedim zaten ahhaahahahah hayat enerjim söndükçe açarım![]()
Ay bunu anlamadim benAllahım bdv de flan olurdu lütfen acil bakın hamile miyim neyim ne bu diye bizim bölümede gele gele böyle sorular gelir herhalde öyle bir giriş var ki korktum![]()
Her ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksınCherry Mom canim sporu yapana arti 100 ya ikinci spora yani her ilaveye +50 mi yoksa kac tane alirsam alayim arti 50 mi ona gore challenge yapcam en fazla kacini alirim challenge
![]()
Zaten max iki ideal ama bi gun challenge denicem hepsini alma challenge sag cikarsam o zaman ise yararHer ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksın![]()
Bir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimAy bunu anlamadim ben![]()
Ay gördüm mesaji da spor konusmasina dalinca anlamadiydim sağol canim aciklama icinBir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimbizim grubun acil konusu böyle oluyormuş
![]()
Bir suru dance workout var canim zumba caca istersen mezdeke![]()
O zaman yazın kizlaar bana bı 7Ewvt canım dans içerikli herşey ona girecekoryantal bile olur
![]()
Bir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimbizim grubun acil konusu böyle oluyormuş
![]()
Kizcagizi cevapsiz birakirsan acil diye yazar tabi Zeynepşey kaptanım bana özelden yazmış o bi yorumumu görmüş ama görmemişim ben buraya yazdığında da gördüm ama işim var diye cevap vermemiştim![]()
Ay ama yine dedim herhalde şu sayfalardan geldi mesaj o yüzden hiç bakma gereği duymadımKizcagizi cevapsiz birakirsan acil diye yazar tabi Zeynep![]()