Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh tempusummm sende olmasan :KK53: :halay:

Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

@gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listede ❌❌ çarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden

Günaydın kaptanım ♥️♥️

Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil ☺️

Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum

Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz 👀

Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım ✌️

Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir

Tebrikler canım aynen ☺️
Bilerek degil kaptanim kim demis 😂dun tablo falan derken unutmusum inan.
Bi de dun kahvaltiyi biraz kacirdigimi itiraf etmistim o 500 o 500 iste 🙈

Bilerek degil kaptanim kim demis 😂dun tablo falan derken unutmusum inan.
Bi de dun kahvaltiyi biraz kacirdigimi itiraf etmistim o 500 o 500 iste 🙈
Ne bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evet 🤣🤣🤣🤣 ahahhahahah 🙈🙈

Ne bileyim sabahta yazmamışsında ondan bilerek zannettim sorry Reyyan senden sonra paylaşmış listeyi :)
Dün gece tabloyla biraz kafayı bozmuşsun evet 🤣🤣🤣🤣 ahahhahahah 🙈🙈
Sabah esimi ise yolladim telefona baktim tempusun etiketini görünce cevap yazip geri uyudum 😂 tek gözümle ancak o mesaji yazdim :KK70:

Menü yazmayı bırak, ne menüme bakmış nede beğenmiş🙄
Çok kırıldım:KK11:
Yaaa ortimi kirmisim😞 uzuldum simdi bak.
Inan aksam ders calistim gunduz hic çalışamayinca aksama yuklendim buraya girdim aralarda girmedim degil ama Esrayla bugunun tablosuna falan ugrastik unuttum gitti menu falan🙄
Bugun telefi ederim 😘

DeryaOnDiet DeryaOnDiet sende durumlar ne canım 👀
Sabitim canim. Ama sabah kizim sutu emmeden baktim yani 100-200 eksi olabilirim. Bu hafta yeni bir karar aldim, haftaici karbonhidrati biraz az tutacagim. Haftasonu diyetisyenin yazdigi gubi devam. Cunku listeye uymama ragmen gitmiyor. Gerci diyetisyen ayda 1 kilo gider bu listeyle demisti. Ama o da beni motive etmiyir.

Back
X