Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin durumunda da olup sabit gelmek bütük başarı ortim😂👍🏻
Benim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyor

Benim verecrk cook kilom var ortim. Ama kararliyim bu hafta en az 800 gr hedefliyirum. Cumaya kadar yulaf kepegi ve meyve haric karbonhidrat almiycam. Cunku motive olamiyirum sonra. Cok yavas gidiyor gatta gitmiyor
Diyetisyeninle konuşsan aslında emziriyorsun diye öyle bi menü vermiş ama biraz daha kısabilir bence tabi o daha iyi bilir işinin uzmanı ama diyetisyenin dediğinden de çıkardan kas kaybetme ihtimalin yüksek valla ne diyeceğimi şaştıö ortim

Diyetisyeninle konuşsan aslında emziriyorsun diye öyle bi menü vermiş ama biraz daha kısabilir bence tabi o daha iyi bilir işinin uzmanı ama diyetisyenin dediğinden de çıkardan kas kaybetme ihtimalin yüksek valla ne diyeceğimi şaştıö ortim
Gecen cuma yazdim canim, kilo vermek icin en az bebek 6 aylik olana kadar bekle filan diyor. Ama dedi yani cok kilo vermek istersen karbonhidrati azaltabilirsin diye.

Günaydııınn
IMG_20210201_121852.webp

İnatla if denemeye devam 😂

31 Ocak

10.00
3 kayisi 2 ceviz
5 zeytin yesillik

17.00
1 elma 1cb soya sutu 3 ceviz

19.00
6yk kereviz yemegi 1 galeta
3 kayisi 1 avuc ceviz findik badem karisimi

Su 1.5 lt daha icerim
Spor
20 dk voleybol 20 p. diyim
30 dk masa tenisi 45 p.
20 dk dance workout 60 p.
20 dk cardio workout yerde ayakta 100 p.
225 p topl.
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Bence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş
Spor süper zaten
hawar hawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma 😶 insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi 🤷
Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysa

Günaydın arkadaşlar mutlu günler 💞
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom

Cumaya eksiye gececegim insallah
Sen halledersin canım

Hoşbulduk Aysuncum :KK15: he kız annem bir yandan pişirdi ben bir yandan dışardan aldım filan :KK70: :KK70:
Geçen hafta mı döndün cnm yine biz uslu kızlarız bak dönmeyenler var hala :ıslık:
Aynen öyle giden gelmedi pain sen beniz dönen geçen hafta geldim ben,başladığımızi bitirelim şekerim :KK6:
🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️SPORUNU SEC🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

SPOR NOSPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

Haydi kizlarr mesajlari bekliyorum 🤗🤸‍♀️
Güzel Nikinik Nikinik im bana 1-7 yazar mısın :KK73:

Cherry Mom Cherry Mom artışı olmaz inşallah🙈 tabaklar diyet açısından yenwbilecek hiçbir şeyi barindirmiyor ne yazık ki😔 sporla dengelemeye çalışıyorum inşallah.Dun 2000 zıpladim bugün de bı o kadar niyetim var misafir trafiğine bağlı olarak aşağı yukarı değişir ama elimden geleni yapacağım 😍biliyorsun beni🥰

Ahhh tempusummm sende olmasan :KK53: :halay:

Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

G gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listede ❌❌ çarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden

Günaydın kaptanım ♥️♥️

Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil ☺️

Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum

Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz 👀

Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım ✌️

Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir

Tebrikler canım aynen ☺️
Hedefim 67.5 🤗

Ahhh tempusummm sende olmasan :KK53: :halay:

Kaptan yardımcısı bilerek menü yazmıyor :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

G gamzem23 yeniden aldık listelere ama alt listede olsa kötü örnek olmaması için bu listede ❌❌ çarpı görmek istemiyoruz canım hastalık vs yok ise devam et yada edemeyecek sende tamamen çıkaralım listeden

Günaydın kaptanım ♥️♥️

Günaydın canım halledersin çok fazla bir artı değil ☺️

Bugün bunların üstüne eklenmeyecek değil mi kuzum

Artık dünkü menüyü göremediğimizden sebebini bilemiyoruz 👀

Başlar ve cumaya kadar ödemi gider inşallah canım ✌️

Tmm cnm hedef listesini bugün yapacağım cuma için hedefin nedir

Tebrikler canım aynen ☺️
valla diş ağrısından ölüyorum o yüzden yazamadım canım Cherry Mom Cherry Mom

Back
X