Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben 14 ocakta dişe kanal tedavisi yaptırdım fakat ağrım hala geçmedi o ilk başlardaki ağrı gb olmasa da kulağımdan beyne giden damara kadar ağrı var dr sordum 10güne kadar normal diyor böyle bir durum yaşayan oldu mu aranız da :( daha önce de kanal tedavisi yaptırmıştım ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum :(

Selam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünüm 😔 Allah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık. 😔
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümün 🙈 bugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım. 🤷‍♀️
Orticiğimi de ihmal ettim
A asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah 💞
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık 🤭
22 - 28 OCAK SPOR TABLOSU

BİREYSELDE 1. MİZ 3160 PUAN İLE Tempus Tempus :KK9: :KK9: :KK9:

YES FİT KIZLARI 9074 PUAN YAPARKEN NO KİLO KIZLARI 3574 PUAN YAPMIŞ :duduk::duduk::duduk: (kızlar salı çarşamba ben mi eksik girdim siz mi spor yapmadınız ne oldu böyle cidden ???

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik Nikinik
59​
200​
42​
yarimuhendis yarimuhendis
160​
300​
125​
155​
36​
45​
Monica_ Monica_
30​
28​
57​
22​
50​
56​
@thequeensgambit
53​
@Zeze34
93​
80​
320​
balpamuk balpamuk
90​
187​
90​
A asilr
40​
100​
40​
Pain Killer Pain Killer
180​
90​
32​
60​
45​
@DeryaOnDiet
30​
113​
51​
40​
@Ceylansnn
M miraysu_
45​
80​
120​
G gamzem23
9​
221​
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Cherry Mom Cherry Mom
269​
186​
60​
72​
60​

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
@_Reyyan
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
@Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
@muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23
Kaptanım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık. Benim bu hafta hızlı bir giriş yapmam lazım :KK6:
Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus 🤣
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri 😂😂
Ay çok güldüm ya. Tambur nedir allasen. 😂😂
Ben de bomba gibiyim canım :KK200:
Hoş geldin kuzum. ❤️❤️
hawar hawar orticim normalde aksam meyve yemiyorum ama usume devam ediyor bugun de kuru kayısı attım agzima menüde gorunce sasirma 😶 insallah bu sorun biter bikac gune surekli usume ve tatli istegi 🤷
Canım adet yaklaşınca da çok üşürüm ben. Ondan olabilir mi acaba
Günaydın arkadaşlar mutlu günler 💞
Cuma 82.5
Pazartesi 82.7
Arti +0.2
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom

Cumaya eksiye gececegim insallah

Al benden de o kadar🙈
Cuma 58
Güncel 58.2
Cherry Mom Cherry Mom Monica_ Monica_

Herkese günaydın

Cuma: 88,5
Bugün: 88,25
Fark : 0,25

Reglim yaklaştı umarım eskiye dönerim hemen :KK43:
Kızlar fazla bir artımız yok. Cuma günü güzel sonuçlar olur bence 😍
Cuma 53.6
Pazartesi 53.5
Fark -100
3 gündür sabit geliyordum buna da şükür
@DeryaOnDiet Cherry Mom Cherry Mom
Eksiyle başlamak çok güzel canım.
Ben de ortimle ayni +200

Günaydın kızlar
Cuma 68,9
Bu gün 69,4
Fark +500

yaktı beni çerezler
Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria
Bu hafta artıları göndermek için asılıyoruz kızlar 🤩
Günaaaydiin güzel kizçeler 🤩
Ben ne zaman geldim hatırlamıyorum galiba çarşambaydi 67.7 idim sonra regl 68.5 dü cuma -- bugün 68.0 üm buçuk gitti şükür 💃
@muhursuzpusula orticim 0.25 Gr gayet iyi üzerine bı 500 -600 ekleriz 💃
Güzel canım. Eksiye dönmüşsün. 😍

Amin canım. İnşallah 💞

Amin canım 💞
Şu an ben de sürekli ağlak moddayım 😔
Sağlıklı sıhhatli olalım da kavuşuruz inşallah diyorum 🤷‍♀️🙏
Ekmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusun🙁🤗

Selam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünüm 😔 Allah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık. 😔
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümün 🙈 bugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım. 🤷‍♀️

Kaptanım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık. Benim bu hafta hızlı bir giriş yapmam lazım :KK6:

Hoş geldin kuzum. ❤️❤️

Allah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğu🥺

Selam kızlar.

Hoş geldin kuzum. ❤️❤️

Sen de mi gurbettesin 🙄🙄🙄

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
@_Reyyan
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
@Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
@muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23

belmayne belmayne
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
Tempus Tempus
azaydidem azaydidem
Amor-a Amor-a
M miraysu_
Pain Killer Pain Killer
birsevgi birsevgi

Bence gayet güzel bir menü sadece su az olmuş
Spor süper zaten

Canım bence çerez fazla değil ama senin listenin dışındaysa

Sen halledersin canım
İnsallah canim inelim eksilere cumaya kadar bugun de oglen toplantida olunca baya da gec ciktik meyve cubuk falan yedim hani meyve var menumde de ne biliyim dengesiz oldu toparlariz inşallah 💞

Ekmek nerde yuva nerde biz orda nasıl doğup ölmek dünyanın kanunuysa bu da o kadar kalıplaşmış bi durum oldu artık. Herkesin yaşayacağı bi durum Allaj daha kötü ayrılmalardan korusun🙁🤗
Amin canım amin 🙏

Allah kavustursun canım.çok iyi anlıyorum seni. Biz de aylarca kavuşmayı bekliuoruz sonra ayrılık mahzunluğu🥺
Amin canım 💞 Valla şu fani dünyada bu kadar hasretlik çok saçma geliyor bana 🥴
Ama işte ha deyince de göçüp gidemiyorsun. 🤷‍♀️
Sen de mi gurbettesin 🙄🙄🙄
Aslında çok uzak şehirlerde değiliz canım. Bi ablam iş dolayısıyla baya uzağa gitti. Ama şu pandemide çok ayrı kaldık maalesef. Bitse de kurtulsak 🙏
belmayne belmayne canım umarım en kısa zamanda tekrar bir araya gelirsiniz. Üzme kendini
Ne detoksu yapacaksın
Amin canım inşallah 💞
Sıvı detoksu düşünüyorum canım. Çorba ayran gibi. Geceleri oturduk. Otururken de ufak tefek bişiler atıştırsık.🙈 Adetle de birleşince ödem mödem hepsi toplaştı 😂
Şöyle bir temizlik olsun inşallah 🙏

Burcum hoşgeldin 🤗 döndük birbir ? sen de ben gibi buzdolabı ile bir mi yasadin 😄

Ortiim 🙈🙈 tek öğün beslenmişin neredeyse dikkatli ol kuzum kriz sebebi olmasın

Almılaa bu A harfi etkisimi acep beni anlatmışsın 😅
Aysunum A harfinden mi burctan mi bilmiyorum biz niye boyleyiz 👀😂

Back
X