Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de merak ettim senin adına çok sürprizli mutluluklu olur inşallah :rolleyes:
kuruyemişler baklagiller de doyuruyo aslında bugün yok muydu cnm leblebi mideni de bastırır mesela .
Insallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.

Insallah canim.Sabah ceviz incir ogleden sonra badem yedim. Oglen baklagil ya da sebzeydi bugun sebze yedim o yuzden de fazla tutmamış olabilir aksam da sebze salata.yarin oglene baklagil yapayim en iyisi.
aynen canım
ekmek de yok şöyle bi ekşi maya olsaydı o da tutardı mesela
baklagille ekmek değişiyor diye biliyorum Namaria Namaria ?

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar haber vermeden ayrılmak istemedim . Bu aralar kendimi cok yıpranmıs ve yorgun hissediyorum. O yuzden aktif paylaşım yapamayacagım. Grubu da motivasyon konusunda etkilememek adına ayrılmaya karar verdim. Sizinle verdigim 2 kilo gayet keyifliydi. Hepinize tesékkür ederim .Bol eksili gunleriniz olsun inşallah🙏
Cherry Mom Cherry Mom balpamuk balpamuk
Z Zeze34
Zeze’cim üzüldüm ancak seni o kadar iyi anlıyorum ki... Zaman zaman çok yaşadım bu durumları. Halsizlik, yorgunluk, yıpranmışlık... Umarım güzel enerjiler bir an önce seni bulur. Sağlıcakla kal.💜

Didem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi 😷

emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?
Şeymaaaaa.... Ne güzel seni görmek😍 Geçen gün fancynancy fancynancy ile yürüyüş yaparken nir baktık senin ordan geçiyoruz! Şeyma ne yapıyor acaba, bu kadar yakınken görüşemez olduk dedik. Biz de yeni yürüyüşlere başladık karantinada kiloları alınca!🙈
Sen nasılsın? Özleştik...🥰

balpamuk balpamuk canim nasilsin menu yazip kaciyorsun yakaladım:KK8:
Nasi gidiyo canim calismalar iyi misin 💞
Hahahah tam yakalayamamışsın Almiloş çok hızlı kaçmışım orda jet hızıyla!😂😂😂
Sağol canım benim iyiyim. Ben de bin parça olunca yorgun oluyorum kafam kazan gibi olunca yazıp kaçıyorum ne yapayım.😂 yoksa çok istiyorum daha aktif olmayı ama bu aralar sıkışık programlar.😃 Yarın da benim Almiş’in arkadaş görüşmesi var bugün hazırlık yapmam gerekti mesela... Sabahtan beri bir oturamadım... Daha şimdi yerleştim köşeme🙈😂

aynen canım
ekmek de yok şöyle bi ekşi maya olsaydı o da tutardı mesela
baklagille ekmek değişiyor diye biliyorum Namaria Namaria ?
ekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heralde🤷‍♀️
Ee ben baya baya yemisim niye doymadim 😂😂
Gerci bugun aksama kadar tuvaletle baya samimiydik o yuzden ac olabilirim

Son düzenleme:
Canim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsüne balpamuk balpamuk gelsin mesajlara baksin oyle yapalim o zaman
Şimdi gördüm ama şunu anlamadım Almiloşla ben mi eş olacağım😂 Allahım sıkı yönetim geliyor bana desenize!😂 Şaka bir yana çok mutlu olurum. Keşke daha aktif olabilsem. Ama bundan sonra en azından sabahları erken kalkıp buraya yazmak iatiyorum. Gece 4’te yatıp sabah 11’de kalkınca sersem gibi oluyorum ve hiçbir şeye yetişemez oluyorum. İşe güce de vakit ayırmam lazım😕 Bu düzen beni her anlamda mahvediyor. Sabah kalkabilsem.... Alarm çalıyor ama ben kapatıp uyumaya devam ediyorum 🤷🏻‍♀️

Ki ne ahhh artik biktım kilo al verden metabolizmam bile kafayi yedi🙈 nese bu son 😂 listeye girmesende arada gel ses ver kaptanim😍
Gelmeye çalışacağım Didemcim sizi yalnız bırakmayayım 😄
Şeymaaaaa.... Ne güzel seni görmek😍 Geçen gün fancynancy fancynancy ile yürüyüş yaparken nir baktık senin ordan geçiyoruz! Şeyma ne yapıyor acaba, bu kadar yakınken görüşemez olduk dedik. Biz de yeni yürüyüşlere başladık karantinada kiloları alınca!🙈
Sen nasılsın? Özleştik...🥰
Esracım iyiyim, Ferah bahsetti beni anmışsınız kulaklarımı çınlatmışsınız😄 baskın yapsaydınız ya bana evime kadar gelmişken 😊 denk getirebilirsek beraber de yürüyelim ya hem spor yapmış hem özlem gidermiş oluruz 🥰

vallahi üst listede olan herkesin paylaşım yapma zorunlulğu var hastalık vs durumları yoksa esra da eski üye bunu ona anlatmaya hiç gerek yok :) balpamuk balpamuk günlük 10 15 dakika bize ayır canım olur mu ortağını ona göre değiştirelim.
Çok haklısın... Biliyorsun beni utanıyorum, mahçup oluyorum...🙈 Ama bu aralar gerçekten alt üst olmuş bir düzen içinde ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Erken yatmaya ve erken kalkmaya çalışacağım. Başka türlü vakit ayıramıyorum ve hem mahçup oluyorum hem üzülüyorum...

@Suskunhanim sana 5 yaziyorum canim evine donene kadar.
Bir tek balpamuk balpamuk sen kaldin canim. Cherry Mom Cherry Mom
Nikinik Nikinik cim. Şimdi şöyle bir durum var... Gün başında belirtince ona uyamazsam ne olacak? Mesela ben bugün yürüyüş yapacağım diye düşünüyordum ama hakikatten çok az yürüyebildim. Bazen yürüyeceğim deyip yürüyemiyorum da o an trambolin daha kolay geliyor onu yapıyorum. Şimdi bugün çok az yürüyebildim mesela. Biraz da trambolin yapacağım. Ama bunu önceden kestiremiyorum işte 🙄

Gelmeye çalışacağım Didemcim sizi yalnız bırakmayayım 😄

Esracım iyiyim, Ferah bahsetti beni anmışsınız kulaklarımı çınlatmışsınız😄 baskın yapsaydınız ya bana evime kadar gelmişken 😊 denk getirebilirsek beraber de yürüyelim ya hem spor yapmış hem özlem gidermiş oluruz 🥰
Olur tabii ki, ne güzel olur hep birlikte yürürüz.😃 Haberleşelim öyleyse bir dahakine!😊🎶🥰

Ekmek tam bugdayli

ekmek var canim oglen sebze yersen 2 dilim aksam da 2 wasa var. Ben tambugdayli ciya tohumlu ekmek aldim uygundur heralde🤷‍♀️
Ee ben baya baya yemisim niye doymadim 😂😂
Gerci bugun aksama kadar tuvaletle baya samimiydik o yuzden ac olabilirim
hııım iyiymiş o zaman ;) bağırsağın çabuk boşaldıysa tabii acıkmışsındır kuzu :D

Bugunku menum
Sabah: 1,5 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim penir, 1 yk humys. 2 fincan az sutlu kahve
Oglen: 2 tabak deniz urunu corbasi
Ara: yarim nar, 1 armut, 60gr peynir
Aksam: 100gr balik, 1 kase salata.

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dakika full body workout: 75 puan
10 000 adim: 100 puan
Toplam: 175 puan
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Menün ve sporun müthiş ortim🤗

Back
X