Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen o kadar hizli kaçtın ki yakalayamadim pamukcum 😂😂 oy adasima arkadaslaeiyla keyifli bir fun diliyorum 💞🤗

Balim benimle degil cumaya kadar Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile orti olacaksin eger aktif katılım sözü verirsen.
ben ortaklardan sorumlu kaptan yardimcisi oldugum icin kendi ortagi pasif olan ya da ilgilenmeyen eslerle direkt ben ilgileniyorum haksizlik olmasin diye haliyle yüküm de ona gore artiyor.
Canim cok iyi anliyorum seni insan kac parcaya bolunuyor. yogunlugun ne demek oldugunu iyi bilirim ama isteyen istedigi seye vakit ayirabiliyor gercekten. Bugun inanilmaz yogundum ama eve geldim uyudum halim de yok kalktim challegeimi yapip bildirim yapip yatacağım. Cherry Mom Cherry Mom in de dedigi gibi ana listede olan arkadaslari daha aktif bekliyoruz acikcasi yoksa yeni birini davet etmiyor kaptanimiz da
Eger aktif katilim saglarim ortimi yalniz birakmam dersen Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak izinden döndü cok tatlis bal bir arkadasimiz onla orti olun menulerinizi yorumlayin gun icinde iletisim halinde olun yok olamam dersen onun da hakkina girmeyelim ben zaten kendisine dedim beni etiketle cumaya kadar ben zaten yorum yaparim.
Uzun uzun yazdim canim kusurabakma benim acimdan ve grup acisindan da durum boyle anlatmak istedim 💞🥰

Yaaa çok tatlısın çokta tatlı bir şekilde kırmadan açıklamaya çalışmışsın durumu. Cuma’ya kadar aktif katılayım diyeceğim ama daha yarın çuvallayacağım. Sabah kalkıp ev toplayacağım 12’de misafirim gelecek. Onlar gelince akşam 6’ya kadar kalıyorlar çocuklar ağlayıp bırakmıyorlar birbirlerini çünkü. Onlar 6’da gidecek benim 19.30’da dersim başlayacak 22.30 a kadar sürüyor. Onun öncesinde de biraz notlarıma bakmam gerekecek tabii...Mesela yarın benim spor yapmaya da hiç vaktim yok. He tabii her günüm böyle olmuyor. Ben kendimi mutlaka düzene sokacağım, erken yatıp erken kalkmaya alışacağım. @SanSebastianCheesecakele eş olmayı da çok isterim ancak yarın ancak menümü yazmaya fırsat bulabilirim ve elbette menüsünü yorumlarım....Ama gün içinde katılım gösteremem. Çarşamba-Perşembe için söz verebilirim. Bu durum onu üzmeyecekse ve modunu düşürmeyecekse varım diyorum.😃

31.01.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Çay

Ara sade kahve, 1 elma, yeşil çay

Akşam 5 yk karnabahar kısır (bu çok iyiymiş ya)
Yeşillik

Yeşil çay veya ananas çayı içebilirim

Su 3 lt
Spor 30 dk cardio 150 p.
2000 zıp 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik

01.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
1 domates
Yeşil çay

Sade kahve, ananas çayı

3 yk karnabahar kısır

Ara yeşil çay, elma, 4 tane form bisküvi

Akşam
4 yk kuru patlıcan yemeği
Minik bir kase yoğurt
Yeşillik

Kayısı çayı

Su 3 lt
Spor 1 ve 6 yapıldı
2000 zıp 400 p. 30 dk cardio 150 p. Toplam 550 p.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Ortimm cok az yemissin hic taviz vermiyorsun ogunlerinde de sporunda da tebrik ederim 👏👏 :nazar: :nazar: :nazar:

Yaaa çok tatlısın çokta tatlı bir şekilde kırmadan açıklamaya çalışmışsın durumu. Cuma’ya kadar aktif katılayım diyeceğim ama daha yarın çuvallayacağım. Sabah kalkıp ev toplayacağım 12’de misafirim gelecek. Onlar gelince akşam 6’ya kadar kalıyorlar çocuklar ağlayıp bırakmıyorlar birbirlerini çünkü. Onlar 6’da gidecek benim 19.30’da dersim başlayacak 22.30 a kadar sürüyor. Onun öncesinde de biraz notlarıma bakmam gerekecek tabii...Mesela yarın benim spor yapmaya da hiç vaktim yok. He tabii her günüm böyle olmuyor. Ben kendimi mutlaka düzene sokacağım, erken yatıp erken kalkmaya alışacağım. @SanSebastianCheesecakele eş olmayı da çok isterim ancak yarın ancak menümü yazmaya fırsat bulabilirim ve elbette menüsünü yorumlarım....Ama gün içinde katılım gösteremem. Çarşamba-Perşembe için söz verebilirim. Bu durum onu üzmeyecekse ve modunu düşürmeyecekse varım diyorum.😃
tamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gel :super:

Pazartesi

10.00
1 fincan sade kahve
1 cay kasigi tahin
1 kuru incir
2 ceviz

13.00
5 kasik yumurtasiz menemen
2 dilim tam bugday ekmegi

16.00
1 cay bardagi soya sütü
1 elma
8 cig badem

19.00
4 kasik bamya
2 wasa
Marul salatasi

Su 2.5lt
spor 6-20dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Tempus Tempus
Kahvaltı ne güzel öyle😬 ben çok severim tahinli olan herşeyi🙈

Su ve spor da çok iyi canım🌸

kız seni görünce adana ve müthiş tatlıları geliyo aklıma oyy :D :D :KK200:

canım alıntı yapmışsın ama unuttun mu :D
Adana ve diyet su an imkansizi basariyorum 😁 Evimin onunde bulvar var 10 adimda bir bir yiyecek mekani var.
M miraysu_ bence olur hedef mideyi kucultmek. Ben hala basaramadim. Su an vitaminleri biraktim bakalim.

Amin canım hepimizi inşallah💞
Sen yurt dışında mısın.
Allah kolaylık versin gurbette olanlara 🙏

Allah kolaylık versin canım. Ne güzel motive etmişsin kendini💞
Rutin işler mi zihnini yoran. Başka bir sıkıntı yok inşallah 🙏

Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Teşekkür ederim kızlar. Gönül rahatlığıyla yazayım menümü 😂😂
Yok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıyla 🙄ailem İstanbul'da

Tamam balim gelecek haftadan itibaren senden grup icin gunde 10 dk ni ayirmani bekliyoruz bak cok degil 10 dk da neler neler paylasir insan 🥰 grubun amaci bu cunku karsilikli motivasyon 💞
tamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gel :super:
Burcucum da tamam demiş cumaya kadar boyle olsun 💞 cuma zaten sonuclardan sonra haftalik degistiriyoruz 👍

Kuzummm 😂😂 arada detoks diyelim ya kalici zor 🙃

Ahahah :KK70: arada yeriz kız cumaları filan :KK70: ben tamamen bırakamam zaten mukbang izliyorum bütün gün :KK70: :KK70: afiyet olsun kuşum :KK70:

6 ayda da sonuç alan var diye hatırlıyorum canım devam devam :super:
Ay yok kızlar ben de kalıcı olarak olamam yani. Veganlar duymasın da Arada bir iki yeter bize 🤭
Yarin 11 de diyetisyen randevum var canlar bakalim ne dicek sonra da Arsuza goreve gitcem gene multiple yogunluk beni bekliyor 🤷
Allah kolaylık versin kuzum 💞
Diyetisyen den sonra bize de yaz . 😍

29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

🎯
Cuma günü hedeflerimiz kızlar tüm listeee asılsınn hedefe :rapci: hedefini minnaacııkk tutanlar gözümden kaçmadı değilll 👀 ama geçmiş haftalara bakılınca hatrı olan üyeler o sebeple kırmıyorum yazıyorum ama normalde hedef min -300 /400 dür unutmayalım bunun altında ki kilo notaya giriyor çünkü

Hedefleri boş olan arkadaşlarımdan dönüş beklerim ☑️

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
82,5​
81.9​
79.3​
79​
67.7​
67.6​
68.9​
68.5​
63.6​
63.3​
73.6​
72.6​
53.6​
53.3​
68.5​
???​
58​
57.7​
75.6​
75.2​
68.4​
67.8​
53.4​
??​
60.1​
60​
77.30​
??​
75.3​
74.5​
68.8​
67.5​
58.9​
??​
88.5​
86​
77​
76.5​
63.25​
62.9​
Ay o malum şahıs benim 🙈
Adet haftası hep 100 200 anca gidiyor ondan küçük tutmuştum. 🙃 Ama inşallah fazlası olur kaptanım 😍
Hele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu

Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak

Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz
Geçmiş olsun canım. Zor zamanlar. Allah kolaylık versin 💞
Yok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıyla 🙄ailem İstanbul'da
Oyy baya uzaktaymışsın canım. Allah kavuştursun💞 ben de İstanbuldayım. Ben de burada hasretlik çekiyorum 🤷‍♀️

Cok gecmis olsun canim oglusuna 😟 Allah sifa versin o halde spor yaptin masallah sana 🤲🏻💞
Diyetisyenden sonra yazarim canim insallah guzel sonuclar alirim 🤲🏻
Arsuz guzel ama gezmek icin değil hep is icin gidince cok da keyif alinmiyor canim koştur koştur insallah gelirsiniz insallah o zamana ben tayin olmus burdan gitmis olurum 🙃💞
Umarım her şey gönlüne göre olur canım
Menüden ziyade çaya gözüm takıldı :)) Seneler evvel bir diyetisyene gittiğimde söylemişti. Kaç bardak çay kahve vb tüketiyorsan içtiğin suyu bi o kadar arttırman lazım onlar suyu götürür demişti. Yani atıyorum günde 5 bardak su içtin 2 bardak çay içtiysen 3 bardak su içmiş gibi olursun ekstradan içmen lazım derdi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum :)
Hadi yaw öyle ise yandım ben çok çay içerim
Nasıl olsa şekersiz kalorisine yok diye bide çok seviyorum
Canim bence super menu cesitler ve miktarlar da cok iyi 💞

Canim emzirmeye devam mi ediyorsun sen kac zamandir sorcam 2 ana 2 ara öğün yapiyorsun merak ettim.
Ogleye denk gelen arada meyve 3 cesit bi de cikolata var fazla olmus canim +500 bu menuyle gitmez 😟
Ama sporun cok iyi 👍💞
Canım emziriyorum hala güne geç başladığım için iki öğün yapıyorum ama öğün arası 6-7 saat oluncada çok acıkıyorum o yüzden arada fazla yiyorum
Çikolatada kızlarım yüzünden oldu ama kes cezamı razıyım😞
İyi geceler arkadaslar bugun cok yoruldum uyudum uyandim sersem gibiyim midem bulanıyor yatayim tekrar
Miden niye kötü ki
Dikkat et kendine ortim

Canım emziriyorum hala güne geç başladığım için iki öğün yapıyorum ama öğün arası 6-7 saat oluncada çok acıkıyorum o yüzden arada fazla yiyorum
Çikolatada kızlarım yüzünden oldu ama kes cezamı razıyım😞
Canim emziriyosan normal tabi 2 ara iki ana gayet 🥰
Cezan spor cezasi degil bugun arada tek cesit meyve cezasi veriyorum 🤣 saka bi yana orticim meyve cesitini bugun bi düşür miktar sana bagli gene

Back
X