- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.781
İnsallah canisi yazarim burdan sonuclaricanım beniim inşallah güzel bi sonuç gelir yarın dabekliyoruz merakla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canisi yazarim burdan sonuclaricanım beniim inşallah güzel bi sonuç gelir yarın dabekliyoruz merakla
![]()
Aynen o kadar hizli kaçtın ki yakalayamadim pamukcumoy adasima arkadaslaeiyla keyifli bir fun diliyorum
Balim benimle degil cumaya kadarHedef60kgolmak ile orti olacaksin eger aktif katılım sözü verirsen.
ben ortaklardan sorumlu kaptan yardimcisi oldugum icin kendi ortagi pasif olan ya da ilgilenmeyen eslerle direkt ben ilgileniyorum haksizlik olmasin diye haliyle yüküm de ona gore artiyor.
Canim cok iyi anliyorum seni insan kac parcaya bolunuyor. yogunlugun ne demek oldugunu iyi bilirim ama isteyen istedigi seye vakit ayirabiliyor gercekten. Bugun inanilmaz yogundum ama eve geldim uyudum halim de yok kalktim challegeimi yapip bildirim yapip yatacağım.Cherry Mom in de dedigi gibi ana listede olan arkadaslari daha aktif bekliyoruz acikcasi yoksa yeni birini davet etmiyor kaptanimiz da
Eger aktif katilim saglarim ortimi yalniz birakmam dersenHedef60kgolmak izinden döndü cok tatlis bal bir arkadasimiz onla orti olun menulerinizi yorumlayin gun icinde iletisim halinde olun yok olamam dersen onun da hakkina girmeyelim ben zaten kendisine dedim beni etiketle cumaya kadar ben zaten yorum yaparim.
Uzun uzun yazdim canim kusurabakma benim acimdan ve grup acisindan da durum boyle anlatmak istedim![]()
31.01.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Çay
Ara sade kahve, 1 elma, yeşil çay
Akşam 5 yk karnabahar kısır (bu çok iyiymiş ya)
Yeşillik
Yeşil çay veya ananas çayı içebilirim
Su 3 lt
Spor 30 dk cardio 150 p.
2000 zıp 400 p.
Cherry Mom
Mehfam
Nikinik
Ortimm cok az yemissin hic taviz vermiyorsun ogunlerinde de sporunda da tebrik ederim01.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
1 domates
Yeşil çay
Sade kahve, ananas çayı
3 yk karnabahar kısır
Ara yeşil çay, elma, 4 tane form bisküvi
Akşam
4 yk kuru patlıcan yemeği
Minik bir kase yoğurt
Yeşillik
Kayısı çayı
Su 3 lt
Spor 1 ve 6 yapıldı
2000 zıp 400 p. 30 dk cardio 150 p. Toplam 550 p.
Cherry Mom
Mehfam
Nikinik
tamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gelYaaa çok tatlısın çokta tatlı bir şekilde kırmadan açıklamaya çalışmışsın durumu. Cuma’ya kadar aktif katılayım diyeceğim ama daha yarın çuvallayacağım. Sabah kalkıp ev toplayacağım 12’de misafirim gelecek. Onlar gelince akşam 6’ya kadar kalıyorlar çocuklar ağlayıp bırakmıyorlar birbirlerini çünkü. Onlar 6’da gidecek benim 19.30’da dersim başlayacak 22.30 a kadar sürüyor. Onun öncesinde de biraz notlarıma bakmam gerekecek tabii...Mesela yarın benim spor yapmaya da hiç vaktim yok. He tabii her günüm böyle olmuyor. Ben kendimi mutlaka düzene sokacağım, erken yatıp erken kalkmaya alışacağım. @SanSebastianCheesecakele eş olmayı da çok isterim ancak yarın ancak menümü yazmaya fırsat bulabilirim ve elbette menüsünü yorumlarım....Ama gün içinde katılım gösteremem. Çarşamba-Perşembe için söz verebilirim. Bu durum onu üzmeyecekse ve modunu düşürmeyecekse varım diyorum.![]()
Kahvaltı ne güzel öylePazartesi
10.00
1 fincan sade kahve
1 cay kasigi tahin
1 kuru incir
2 ceviz
13.00
5 kasik yumurtasiz menemen
2 dilim tam bugday ekmegi
16.00
1 cay bardagi soya sütü
1 elma
8 cig badem
19.00
4 kasik bamya
2 wasa
Marul salatasi
Su 2.5lt
spor 6-20dk cardio
Cherry Mom
Mehfam
Tempus
Adana ve diyet su an imkansizi basariyorumkız seni görünce adana ve müthiş tatlıları geliyo aklıma oyy![]()
![]()
![]()
canım alıntı yapmışsın ama unuttun mu![]()
Yok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıylaAmin canım hepimizi inşallah
Sen yurt dışında mısın.
Allah kolaylık versin gurbette olanlara
Allah kolaylık versin canım. Ne güzel motive etmişsin kendini
Rutin işler mi zihnini yoran. Başka bir sıkıntı yok inşallah
Namaria
Cherry Mom
Nikinik
Teşekkür ederim kızlar. Gönül rahatlığıyla yazayım menümü![]()
Tamam balim gelecek haftadan itibaren senden grup icin gunde 10 dk ni ayirmani bekliyoruz bak cok degil 10 dk da neler neler paylasir insanYaaa çok tatlısın çokta tatlı bir şekilde kırmadan açıklamaya çalışmışsın durumu. Cuma’ya kadar aktif katılayım diyeceğim ama daha yarın çuvallayacağım. Sabah kalkıp ev toplayacağım 12’de misafirim gelecek. Onlar gelince akşam 6’ya kadar kalıyorlar çocuklar ağlayıp bırakmıyorlar birbirlerini çünkü. Onlar 6’da gidecek benim 19.30’da dersim başlayacak 22.30 a kadar sürüyor. Onun öncesinde de biraz notlarıma bakmam gerekecek tabii...Mesela yarın benim spor yapmaya da hiç vaktim yok. He tabii her günüm böyle olmuyor. Ben kendimi mutlaka düzene sokacağım, erken yatıp erken kalkmaya alışacağım. @SanSebastianCheesecakele eş olmayı da çok isterim ancak yarın ancak menümü yazmaya fırsat bulabilirim ve elbette menüsünü yorumlarım....Ama gün içinde katılım gösteremem. Çarşamba-Perşembe için söz verebilirim. Bu durum onu üzmeyecekse ve modunu düşürmeyecekse varım diyorum.![]()
Burcucum da tamam demiş cumaya kadar boyle olsuntamam canım yarın dinlen çrşamba perşembe gel![]()
Kuzummmarada detoks diyelim ya kalici zor
![]()
Ay yok kızlar ben de kalıcı olarak olamam yani. Veganlar duymasın da Arada bir iki yeter bizeAhahaharada yeriz kız cumaları filan
ben tamamen bırakamam zaten mukbang izliyorum bütün gün
![]()
afiyet olsun kuşum
6 ayda da sonuç alan var diye hatırlıyorum canım devam devam![]()
Allah kolaylık versin kuzumYarin 11 de diyetisyen randevum var canlar bakalim ne dicek sonra da Arsuza goreve gitcem gene multiple yogunluk beni bekliyor![]()
Ay o malum şahıs benimCuma günü hedeflerimiz kızlar tüm listeee asılsınn hedefe
29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF TABLOSU
hedefini minnaacııkk tutanlar gözümden kaçmadı değilll
ama geçmiş haftalara bakılınca hatrı olan üyeler o sebeple kırmıyorum yazıyorum ama normalde hedef min -300 /400 dür unutmayalım bunun altında ki kilo notaya giriyor çünkü
Hedefleri boş olan arkadaşlarımdan dönüş beklerim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 82,5 81.9 79.3 79 67.7 67.6 68.9 68.5 63.6 63.3 73.6 72.6 53.6 53.3 68.5 ??? 58 57.7 75.6 75.2 68.4 67.8 53.4 ?? 60.1 60 77.30 ?? 75.3 74.5 68.8 67.5 58.9 ?? 88.5 86 77 76.5 63.25 62.9
Geçmiş olsun canım. Zor zamanlar. Allah kolaylık versinHele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu
Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak
Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz
Oyy baya uzaktaymışsın canım. Allah kavuştursunYok canım Şırnak'tayım eşimin görevi dolayısıylaailem İstanbul'da
Umarım her şey gönlüne göre olur canımCok gecmis olsun canim oglusunaAllah sifa versin o halde spor yaptin masallah sana
Diyetisyenden sonra yazarim canim insallah guzel sonuclar alirim
Arsuz guzel ama gezmek icin değil hep is icin gidince cok da keyif alinmiyor canim koştur koştur insallah gelirsiniz insallah o zamana ben tayin olmus burdan gitmis olurum![]()
Hadi yaw öyle ise yandım ben çok çay içerimMenüden ziyade çaya gözüm takıldı :)) Seneler evvel bir diyetisyene gittiğimde söylemişti. Kaç bardak çay kahve vb tüketiyorsan içtiğin suyu bi o kadar arttırman lazım onlar suyu götürür demişti. Yani atıyorum günde 5 bardak su içtin 2 bardak çay içtiysen 3 bardak su içmiş gibi olursun ekstradan içmen lazım derdi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum :)
Canım emziriyorum hala güne geç başladığım için iki öğün yapıyorum ama öğün arası 6-7 saat oluncada çok acıkıyorum o yüzden arada fazla yiyorumCanim emzirmeye devam mi ediyorsun sen kac zamandir sorcam 2 ana 2 ara öğün yapiyorsun merak ettim.
Ogleye denk gelen arada meyve 3 cesit bi de cikolata var fazla olmus canim +500 bu menuyle gitmez
Ama sporun cok iyi![]()
Miden niye kötü kiİyi geceler arkadaslar bugun cok yoruldum uyudum uyandim sersem gibiyim midem bulanıyor yatayim tekrar
Canim emziriyosan normal tabi 2 ara iki ana gayetCanım emziriyorum hala güne geç başladığım için iki öğün yapıyorum ama öğün arası 6-7 saat oluncada çok acıkıyorum o yüzden arada fazla yiyorum
Çikolatada kızlarım yüzünden oldu ama kes cezamı razıyım![]()
Canim uyuyup uyaninca gün ici midem kotu olur benim ondan simdi iyiyim şükürMiden niye kötü ki
Dikkat et kendine ortim