Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak diyet grubuna cheescake sızmışş :KK4::KK4::KK4::KK4:

Çok pişmanım amatöre laf ettiğim için 🤭🤭🤣🤣 en azından o diyetle ilgili bir nickdi yahu bu ne geçiş böyleee :rolleyes:
hahaha işte değiştir diyodun ya artık kolay yazarsın kaptancım :D gerçi elin titreyebilüü şekerin düşebilüüü :D :D
ama bu sabah 67.7 gördüm affettircem kendimi cuma :rolleyes:

S Suskunhanim sana 5 yaziyorum canim evine donene kadar.
Bir tek balpamuk balpamuk sen kaldin canim. Cherry Mom Cherry Mom
Ben iki kere yazıp etiketledim ama gözünden kaçmış olabilir canım🥰🥰🥰evet zıp zıp benim ki😂
1 subat

12:00 1 yumurtayla mantarli omlet, 1dilim ekmek, maydanoz marul

15:00 5 badem, ceyrek greyfurt, yarim elma yesil cay

18:00 ton balikli salata

su 3 litre
Spor 1 yapildi 11000 adim

S Suskunhanim Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Mis gibi bir menü ortim🥰🥰
Ortim misafir olunca bi yere gidince duzeni tutturmak cok zor oluyor haklisin 😞 yemekler misafire gore oluyor spor aksiyor... ama moralini bozma toparlarsin
Bugun de var mi misafirlik?
Akşam yemeğe davetliyim😔 gündüz ne olur bilmiyorum 😭
Canım yaz mutlaka yazma desek bak bu utanma duygusu bile birazz frenliyordur seni menü yzacağım diye o yüzden mutlaka görelim
Yok ben zaten minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum da kimsenin canı çekmesin,bu nasıl menü demesin diye🙈🙊

Arkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillah 🤲🏻😍🥳💞 cok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah 💞 soran arkadaslari etiketledim
belmayne belmayne @_Reyyan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hawar hawar
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim😍😍
Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.
Ben galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak🧐🧐😂
Yok canım ne direnci. Sen cumadan cumaya takip et. Vücut her verdiğini anında basküle yansıtmayabilir. Cuma bildirimine göre düşünecek olursak senin kilonda verme oranın çok çok iyi. Kendini öyle bir düşünceye kaptırıp vücudunu strese sokma sakın kuzum 💞💞

Kuzum takvim uygulamaları var ya adeti takip etmek için. Onlardan kullanabilirsin. Yumurtlama dönemini falan da gösteriyor.

Yok canım ne direnci. Sen cumadan cumaya takip et. Vücut her verdiğini anında basküle yansıtmayabilir. Cuma bildirimine göre düşünecek olursak senin kilonda verme oranın çok çok iyi. Kendini öyle bir düşünceye kaptırıp vücudunu strese sokma sakın kuzum 💞💞
Ya aslında bu kilo benim kaç senedir olduğum kilo olduğu için alışmış vücut bu kilolara bundan sonrası biraz zorlayacak gibi o yüzden dedim😂

Günaydın kızlar. Dün sabahtan koşturmalı bir gündü. Bir de bebeğim arka dişlerini çıkarıyor tüm gün mızmızlık kucak derken akşam onla sızıp kalmışım. Gece uyanınca bi ara girdim ama ne sizi okuyabildim ne menümü yazabildim.

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
@_Reyyan
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
yarimuhendis yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
seyrekyagmur seyrekyagmur
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
muhursuzpusula muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23

1 şubat Pazartesi

17.00: 1 bardak ayran (300ml)

17.30: 2 dolu kase çorba (içerik: beyaz lahana, soğan, az mercimek, az bulgur, kaya tuzu, kuru nane, zencefil, isot, kimyon, piştikten sonra üzerine az zeytin yağı)

Su: 3 lt
Gece yeşil çay
Spor: 2 yapıldı
Toplamda 1 saat leslie boosted 90 puan

A asilr Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Detoksa başlamışsın hayırlı olsun.ben de haftaya eve gidince 1 2 gün yapacağım inşallah. Saat 17ye kadar hiçbir şey yok mu? İyi dayanmışsın😚sporun da harika👍🏻
Günaydın bu arada kızlar ❤️

Orticim nerelerdesin, dünkü menünü göremedim. Nasılsın A asilr
Kusura bakma canım.buradayım.aynen devam
Nikinik Nikinik 1000zıp tamamladım canım ama akşam ayak bileklerim çok ağrıdı. Daha 1000e hazır değilim anlaşılan:) cumartesi leslie alırım inşallah

Ay ay ay yaaa hem göğüs hem kasık tabiiii çok çok çok aşırı sevindim canımmmm :rolleyes::KK200::dua: maşallah. Sen yine günlük tut :KK66:
Ayy canim benim cok sağol ya gruba gelisin bereketinle oldu 🤣😍💞 Allah razi olsun kuzum tutacağım insallah 🤗
Ayyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper ya
Bu da senin bir başarın canım
azminin önünde saygı ile eğiliyorum😘😘😘
Canim benim ortim cok sagol aynen kilo tum hastaliklara sebep 😔 Allah razi olsun kuzum 💞🥰
Çok sagol belmaynem temiz kalpli balim 😍 gecen de aklindan gecmisti ve regl oldum dun de konustuk gene oldum 🤗😍
Mi fit uygulamasi na kaydedicem canim 💞

Canlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda 😍
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi 🤣
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi 🤗💞
Az kaldi 7lere hadi bakalim 🥳

Günaydın kızlar. Dün sabahtan koşturmalı bir gündü. Bir de bebeğim arka dişlerini çıkarıyor tüm gün mızmızlık kucak derken akşam onla sızıp kalmışım. Gece uyanınca bi ara girdim ama ne sizi okuyabildim ne menümü yazabildim.

Detoksa başlamışsın hayırlı olsun.ben de haftaya eve gidince 1 2 gün yapacağım inşallah. Saat 17ye kadar hiçbir şey yok mu? İyi dayanmışsın😚sporun da harika👍🏻

Kusura bakma canım.buradayım.aynen devam

Nikinik Nikinik 1000zıp tamamladım canım ama akşam ayak bileklerim çok ağrıdı. Daha 1000e hazır değilim anlaşılan:) cumartesi leslie alırım inşallah
Allah kolaylık versin canım. Diş çıkarma dönemi zor oluyor🙏
Evet canım çılgın artılar görünce bir detoks yapayım dedim. Normalde öğlen de içiyorum çorba ama dün çok moralim bozuktu ondan sanırım canım bişi yemek istemedi. Gece acıktım tabi ama bitki çayıyla falan idare ettim. 🤷‍♀️

Ayy canim benim cok sağol ya gruba gelisin bereketinle oldu 🤣😍💞 Allah razi olsun kuzum tutacağım insallah 🤗

Canim benim ortim cok sagol aynen kilo tum hastaliklara sebep 😔 Allah razi olsun kuzum 💞🥰

Çok sagol belmaynem temiz kalpli balim 😍 gecen de aklindan gecmisti ve regl oldum dun de konustuk gene oldum 🤗😍
Mi fit uygulamasi na kaydedicem canim 💞
Oyy canım benim. O senin gayretin kuzum💞💞 bu arada ben de bugün oldum😍 cumaya şişlik azalmış olur inşallah 🙏
Canlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda 😍
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi 🤣
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi 🤗💞
Az kaldi 7lere hadi bakalim 🥳
Ay ay çok az kaldı 7 lere 😍😍. Diyetisyene de moral oluyorsun valla 😂😂
Yeni seçenekler de iyi olmuş canım. Ya bazı yemekleri özlemek güzel ama di mi. Tadını daha iyi fark ediyor insan 🙃

Allah kolaylık versin canım. Diş çıkarma dönemi zor oluyor🙏
Evet canım çılgın artılar görünce bir detoks yapayım dedim. Normalde öğlen de içiyorum çorba ama dün çok moralim bozuktu ondan sanırım canım bişi yemek istemedi. Gece acıktım tabi ama bitki çayıyla falan idare ettim. 🤷‍♀️

Oyy canım benim. O senin gayretin kuzum💞💞 bu arada ben de bugün oldum😍 cumaya şişlik azalmış olur inşallah 🙏

Ay ay çok az kaldı 7 lere 😍😍. Diyetisyene de moral oluyorsun valla 😂😂
Yeni seçenekler de iyi olmuş canım. Ya bazı yemekleri özlemek güzel ama di mi. Tadını daha iyi fark ediyor insan 🙃
Oh hadi gözün aydin canim benim 😍💞 cumaya azalir odemler 🥰
Aynen balim az kaldi inşallah 👍 evet ya pilav vs degil ama makarna özledim ne yalan söyleyeyim 🙃 bu bakliyat makarnalari na bakicam simdi canim lezzrtli olursa size de oneririm 😂🤤😍

Ay kizlar okuyamadim ya hepsini
Namaria Namaria gozun aydin canim cok sevindim 🤩

Back
X