- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.841
Kaydir o zaman canim denistim ya araliklar esit olsun gene ama kaydirabilirsinListe iyi ama gec yattigim icin saatlerine uymak biraz zor geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaydir o zaman canim denistim ya araliklar esit olsun gene ama kaydirabilirsinListe iyi ama gec yattigim icin saatlerine uymak biraz zor geliyor![]()
Kendime uydurmaya calisiyorum bakalimKaydir o zaman canim denistim ya araliklar esit olsun gene ama kaydirabilirsin
İnstagramda kübra yazıcı diye bi diyetisyen paylaşmış canım ekran görüntüsünü de yüklerim buraya birazdanArinma derken napican canim?
Ay çok mutlu oldum ya hadi tebrik ederimCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Az kaldi 7lere hadi bakalim![]()
Yani icerik olarak nasil canim onu merak ettim neyden ariniyosunİnstagramda kübra yazıcı diye bi diyetisyen paylaşmış canım ekran görüntüsünü de yüklerim buraya birazdan
HeeeeYani icerik olarak nasil canim onu merak ettim neyden ariniyosun![]()
Eskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi
Ayy canim ya masallah 5 aydir majarna mi yemiyirsun. Tebrikler. Ve evet hakli ben arada bir yapiyorum mercimekten makarna, nohuttan makarna. Tadi da cok guzel. Tabij fiyat olarak normal makarnadan biraz daha pahali ama cok doyurucuCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi
Eline sağlık canım dün bende menülerden görüp ekstra puanlamaları vermiştim şimdi bu listeye göre tekrar kontrol edip tekrar son düzeltme yapıp paylaşayım spor listemizide ama puanlar uçtu
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria
4 ❤ belmayne
2 ❤ @hawar 1-2 ❤ Nikinik
6 ❤ @nnurc 1 ❤ yarimuhendis
1-2-5 ❤ @Suskunhanim 5 ❤ @asilr 5 @SanSebastianCheesecake balpamuk
@Tempus 1-6 ❤ DeryaOnDiet
1-7 ❤ @azaydidem 2-7 ❤ @Amor-a @muhursuzpusula 4 ❤ @miraysu_ @Pain Killer @thequeensgambit 1 ❤ @birsevgi @gamzem23 1-6 ❤
menun gayet iyi olmus. Sebze, yumurta, yogurt hepsinde az miktarda varSelaam
Limonlu ılık su
Omlet, yarım kk peynir, zeytin,1 tk bal,2 dl beyaz ekmek
1 kase Süt ile Yulaf lapası ( süt reçelli elmalı )
3 yk bezelye, 2 yk bulgur pilavı ( çocuklar kalan)
19:00 : karnabahar graten (kasarsiz), kırmızı lahana yogurtlamasi
Su:1 lt
Spor:15 dk zumba ( 45 p )
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik @muhursuzpusula
Afiyet olsun. Gayet guzel
Waaw ziplarina masallah. Menun de harika sporun da01.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
1 domates
Yeşil çay
Sade kahve, ananas çayı
3 yk karnabahar kısır
Ara yeşil çay, elma, 4 tane form bisküvi
Akşam
4 yk kuru patlıcan yemeği
Minik bir kase yoğurt
Yeşillik
Kayısı çayı
Su 3 lt
Spor 1 ve 6 yapıldı
2000 zıp 400 p. 30 dk cardio 150 p. Toplam 550 p.
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Adimin super, menunu de cok begendim. Meyve, sebze protein hepsinden var1 subat
12:00 1 yumurtayla mantarli omlet, 1dilim ekmek, maydanoz marul
15:00 5 badem, ceyrek greyfurt, yarim elma yesil cay
18:00 ton balikli salata
su 3 litre
Spor 1 yapildi 11000 adim
@SuskunhanimCherry Mom @_Reyyan
Nikinik
harika canımm maşallahh sana maşallahhhCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
canım tebrik ederimmm dün gördüm çok mutlu oldum harikasınEskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi![]()
Bak mesajlarin hepsinj okuyamadim demistim emnis alintilayinca gördümCanlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Etiket bile kabul etmemiş zaten@SanSebastianCheesecake nerden buldun bu nicki hicbir yere sigmiyor ya![]()
Evet sonradan farkettimEtiket bile kabul etmemiş zaten![]()
Tamam canım. Bekliyorum yorumlarını. Beğenirsen bir denerizOh hadi gözün aydin canim benimcumaya azalir odemler
Aynen balim az kaldi inşallahevet ya pilav vs degil ama makarna özledim ne yalan söyleyeyim
bu bakliyat makarnalari na bakicam simdi canim lezzrtli olursa size de oneririm
![]()