Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam kusura bakmayın 2 gündür çok dağıldım uykusuzluk yorgunluk. Yani hem keyfim çok yerinde ailem kuzenler yigenler, hem de uyku düzeni alt üst oldu.yeme düzeni de. belmayne belmayne özellikle sana mahcup oldum canım hiç giremedim kusura bakma. Dün gündüz koşturmalarla ögün değil ama atıştırmayı artırmış olabilirim. Akşama çocukla uyuyunca erkenden kalktık tabi. Sabah erken değil aslında gece kalktık yani:) 5te. Gündüz doyurucu yemeyince çok acıkmışım, nasıl olsa kalktık diye gece bi güzel yedim sonra bugün de ne saat düzeni kaldı ne öğün. Uyu uyan gir çık, ne acıktığımı anlıyorum ne doyduğumu. Çarşamba perşembe sabahtan düzenli başlayacağım inşallah yoksa gün çok düzensiz gidiyor.
Namaria Namaria tayinin istediğin şekilde hayırlısıyla olur inşallah dualarım seninle

Vuuuu harika haberrr hadi bir pastayla kutla :KK62: :KK31:hehehe
sen de çok sağlıklı besleniyorsun be sıkılmıyorsun da ha :skandal:

5 ay mı inanamıyorum sana :eek: o da abartmıyo mu ya hadi kepekli aldırsın yani ama çok sosyal ortama girmediğin için şu an dayanıyosun bence tayin çıkınca alma ihtimalin var herşeyden yemeli diye düşünüyorum :KK54:

Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik kardeşşiiiimmm admin izin vermişş ne oluyor yahu :KK53:
Yok askim bugun gayet sosyal ortamdaydik is icin gittigimiz yerde baklavalar borekler havada ucustu bir gram dahi almadim 🤣
Ben iradeli olduktan sonra nereye gidersem gideyim sikinti yasamam insallah 😎
Ama makarna özledim evet 🤣

Ya ne guzel haber canim cok tebrik ederim👏
ben de markette gordum o bakliyatli makarnalardan aliyim dedim ama bi paketi 30 liraydi cimriligim tuttu😂 sen begenirsen soyle aliyim ben de

Kahvaltina bayildim ne guzel menu canim 👏 yarin ben de yumurtami salata seklinde yiyicem ozendim😄
Çok hoşuma gitti benimde arada bakıyorum internetten yumurtaya farklı farklı ne yapabilirim diye. En azından normalde maydanoz dereotu yemek aklıma gelmez yada tek tek zor olur diye çok hoşuma gitti :)

bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınız :KK70: yani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırım :KK70: Nikinik Nikinik de şikayet etmeyecekse :ıslık:
size inat resmimi de değiştirdim :))

Hayatta eeennn sevdiğim tatllıııı... Kalsın kalsın kendime 3-5 ay sonraya ödül olarak vericem :cool::cool:

1 Şubat pazartesi menüsü
Kahvaltı(misafirdim)
Bir el açması(tam buğday) börek,2 yumurta, iki çatal patates,1 sucuk dilimi, kekik sirkesi/yağı tam ne olduğunu bilmiyorum ama kek yedim

Kahve

Ara kuru incir ceviz dörder tane,yesilcay

Aksam
Balık,patates soğan(fırında hepsi),salata

Muz

( Cherry Mom Cherry Mom yazmaya utanıyorum😔acaba yazmasam mi bu hafta?
Sabahtan misafirdim, öğleden sonra bize misafir geldi.Yarin tekrar misafirlik durumu var hem de iki tane😭
Nikinik Nikinik 1250 zıp, 9000 adım 250+90+100= 440 puan
Az daha unutuyordum, 50 =25 squat(takvime başladım beser artarak gidiyor)
Toplam465 puan
@_Reyyan @nnurc
Yavv. al benden de o kadar. Onun yarısını yeyim, bunu yemeyim onu yeyim nefsimi körleyim falan derken gün sonunda karbonhidrat bombası oluyorum.
2şubat
Öglen
1gözleme
1d.peynir
1dilim yaşpasta
1sıkım çigköfte
Ara orta şekerli türk kahvesi
1avuç kabak çekirdeği
Akşam
5 fırında köfte
Salata
1d.ekmek

Su 2lt. 1yeşilçay. Spor hesaplayamadım ama uzun bir süre dışardaydık ama yarım saat yürüyüş diyebilirim çünkü diğer vakitlerde parkta çocuk peşinde koşturma oldu. Yani geri kalan vakit spor değil yorgunluk diyeyim:)
@_Reyyan belmayne belmayne
Bu misafirlik olayımın can sıkıcı göründüğünün farkındayım kızlar.üzgünüm. grup motivasyonunu bozacağını da biliyorum ama yazmamazlık etmek istemem. Tek iyi tarafı evdekinden daha çok hareket ediyorum. Misafirlikte de kilo muhabbeti açmam da açılsa bile benim kilom aşırı olmadığı için herkes daha çok baskı yapıyor.ne var kilonda iyisin vs. Yıllardır aynı kilo aynı muhabbet...5kilo verip gitsem iyi olmuşsun derler tabii ama verme aşamasında destek yok:)

Dua edeceğim canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah 💕💕
Allah razi olsun canim 💞🤲🏻
Kızlar selam kusura bakmayın 2 gündür çok dağıldım uykusuzluk yorgunluk. Yani hem keyfim çok yerinde ailem kuzenler yigenler, hem de uyku düzeni alt üst oldu.yeme düzeni de. belmayne belmayne özellikle sana mahcup oldum canım hiç giremedim kusura bakma. Dün gündüz koşturmalarla ögün değil ama atıştırmayı artırmış olabilirim. Akşama çocukla uyuyunca erkenden kalktık tabi. Sabah erken değil aslında gece kalktık yani:) 5te. Gündüz doyurucu yemeyince çok acıkmışım, nasıl olsa kalktık diye gece bi güzel yedim sonra bugün de ne saat düzeni kaldı ne öğün. Uyu uyan gir çık, ne acıktığımı anlıyorum ne doyduğumu. Çarşamba perşembe sabahtan düzenli başlayacağım inşallah yoksa gün çok düzensiz gidiyor.
Namaria Namaria tayinin istediğin şekilde hayırlısıyla olur inşallah dualarım seninle
Allah razi olsun canim 💞🤲🏻 sen de insallah duzene sokarsin ev kosturmacasi ve cocuklarla zor ama planli olursan kolay olur canim 💞

Estağfirullah canım. Ben de geçen hafta öyleydim. Anlıyorum seni. Dönüş ne zaman
2şubat
Öglen
1gözleme
1d.peynir
1dilim yaşpasta
1sıkım çigköfte
Ara orta şekerli türk kahvesi
1avuç kabak çekirdeği
Akşam
5 fırında köfte
Salata
1d.ekmek

Su 2lt. 1yeşilçay. Spor hesaplayamadım ama uzun bir süre dışardaydık ama yarım saat yürüyüş diyebilirim çünkü diğer vakitlerde parkta çocuk peşinde koşturma oldu. Yani geri kalan vakit spor değil yorgunluk diyeyim:)
@_Reyyan belmayne belmayne
Canım dediğin gibi çok diyet menüsü olmamış. Ama aile yanında böyle oluyor sanırım. Ben de diyetlerimde iradeleyimdir ama ablamlar gelince baya iradeşizleştim 🙈 tabi acısı bu hafta çıkıyor. 🥴
Bu arada yazmış olayım menüyü yazdıktan sonra biraz kuru yemiş yedim(fındık ceviz leblebi karışımı) . Sanırım adetten hem çok başım ağrıyor hem de aşırı üşüyorum. 🤷‍♀️

bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınız :KK70: yani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırım :KK70: Nikinik Nikinik de şikayet etmeyecekse :ıslık:
Alinma balim sen bizim ask kuşumuzsun takilmislar sana 🙃
Yoksa yani san yazinca direkt cikiyosun dunden beri elli kez etiketledim kavusunca 😍💞
Retro mu varmis biz nasil etkileniyoz canisi aslan a varmi biseyler gecen twit okuyorum çocuk yazmis 10 yil once merkur retrosu diye bisey yoktu diye 🤣

Açlıktandır ortim😊2gündür baya azalttın maşallah
Olabilir ortim. 😂
Ama açlığa dayanırım normalde. 6 dan sonra ağzıma bişi atmam. Ama bugün ekstra bir durum oldu. 🤭
Yarın normal menüme döneceğim artık. Baskülün durumuna göre belki perşembe de çorbayla geçiririm. Cumaya hayırlısı artık 🙏

Estağfirullah canım. Ben de geçen hafta öyleydim. Anlıyorum seni. Dönüş ne zaman

Canım dediğin gibi çok diyet menüsü olmamış. Ama aile yanında böyle oluyor sanırım. Ben de diyetlerimde iradeleyimdir ama ablamlar gelince baya iradeşizleştim 🙈 tabi acısı bu hafta çıkıyor. 🥴
Bu arada yazmış olayım menüyü yazdıktan sonra biraz kuru yemiş yedim(fındık ceviz leblebi karışımı) . Sanırım adetten hem çok başım ağrıyor hem de aşırı üşüyorum. 🤷‍♀️
Geçmiş olsun canım. Benim de her ay adette agrır.şaka yaptım😊dönüş pazartesi inşallah. Kesin yemeyeceğim diye düşünsem ben de yemem ama ben şimdi biraz tadını çıkarma modundayım. Kalabalık yemek yemeyi çok severim. Evimde malesef öyle değil. Biz erken yeriz eşim geç gelir.zaten yemekle hiç arası yok.yaşamak için yiyenlerden😁benim burada yemem tamamen duygusal yani. Bazen diyorum tatilde otele gidip kilo alacağıma burada ruhen rahatlayıp yemek daha iyi. Tabi sağlık sıkıntısı olmadığı için de rahatça yiyoruz çok şükür. Haftaya ben de detoksumsu bir şeyler yapacağım

Ay napıyormuş merkür retrosu canım. Bana ilişmese bari 😂 Bu ara bir merkür retrosu eksik başımda 😂

Hoş geldin canım 🤩
Sana bu ara baya mesai yaptırıyorlar ya. Bu nedir. Allah kolaylık versin canım. Güzelce dinlenebilirsin inşallah 🙏
Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki 😔 yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim 🤣

Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki 😔 yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim 🤣
Ee yeni mimar da gelmiş. Ona da versinler azıcık 🙃 ama sen iş bitirici olduğun için canım senin başına kalır her şey maalesef 🥴

Back
X