- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.941
Insallah sonunda su 70leri geride birakirim ve eski kilona donerimcanım tebrik ederimmm dün gördüm çok mutlu oldum harikasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah sonunda su 70leri geride birakirim ve eski kilona donerimcanım tebrik ederimmm dün gördüm çok mutlu oldum harikasın![]()
Aynen kuzum ya iste salaga yatmak lazim da onu da yapamıyorumEe yeni mimar da gelmiş. Ona da versinler azıcıkama sen iş bitirici olduğun için canım senin başına kalır her şey maalesef
![]()
Sagol canim, insallahBaya zengin bir menüymüş canım. Gayet sağlıklı gözüküyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Maşallah sana canım ya.
Bu azmin karşılığını göreceksin inşallah
Ellerinize sağlık kaptancım niki @Nikinik
Böyle daha iyi olmuş. Valla hakkınız ödenmez.![]()
Aynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evdeMaşallah diyeyim valla gözüm kaldı ay
Ah ah ben dışarda 10000 i xok rahat geçiyordum ama karantina günleri sağ olsun, bu bile lüks oldu
Hem imrenirim hem çalışırım ben de
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Canım tayin meselesi için hakkında hayırlısını diliyorum umarım gönlündeki olur biraz buruklaştım ama
Allah razi olsun canimCanım tayin meselesi için hakkında hayırlısını diliyorum umarım gönlündeki olur biraz buruklaştım ama
Birtek dileğim var mutlu ol yeter![]()
Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin
29 Ocak - 04 Şubat GÜNCEL SPOR TABLOSU
Kızlar düne dair + puanlar programa dahil olan herkese eklenmiştirtekrar tebriklerr
sporları az olan @balpamuk pamukcumm bugün misafirin varmış sanırım çarşamba günü harika bir spor bekliyorum sendennnn
DeryaOnDiet dün güzel adımlar oldu bugünde umarım boş geçmezsin
M miraysu_ seninde sporların genele göre az canım menülerindede biraz aksaklık oluyor
birsevgi hâlâ alışkın olduğumuz asıl sporlarını göremiyoruz hadi daaaaaaa sopa mı gösterelim illaaa
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nikinik 75 200 yarimuhendis
145 120 69 545 Monica_
43 112 210 @thequeensgambit 76 45 45 206 @Zeze34 63 120 @balpamuk 67 @asilr 60 120 @Pain Killer 210 210 DeryaOnDiet
275 @SanSebastianCheesecake 62 62 M miraysu_ 83 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cherry Mom
180 55 Namaria
249 225 297 belmayne
235 hawar
140 105 100 263 S Suskunhanim 210 98 478 565 Tempus
460 525 550 700 @azaydidem 108 255 @muhursuzpusula 30 160 birsevgi
70 40 Amor-a
95
Ortim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus2şubat salı
10.30
1yumurtalı omlet, salatalık, süzme peynir, 3 zeytin
17.00
ton balıklı salata 3 yk kaşığı pilav
biraz kavrulmuş fındık ve 2 tane gofret
menüm çok kötü ya o gofretleri ve fındıkları yememeliydim
su: 2.5 lt
spor: 10 dk kardiyo=50p, 18dk zumba(kaç puan bilmiyorum), 7500 adım= 75p
DeryaOnDiet
Cherry Mom @_Reyyan
aynen ortim ama canım çok çekti dayanamadım uzun zamandır da yemediğim için midem bulandı ve şişirdi beni baya ben bu saatlerde acıkmış olurdum ama hala tık yok aşırı doygunluk var cumaya gider inşallah bu şişkinlikOrtim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus
menün çok güzel ortim. spor için de haftada 3 gün yapsan dediğin gibi sana çok iyi gelir. ben yarın tüm sporları almayı düşünüyorum bugünü telafi edebilmek içinBugunku menum
Sabah: tereyaginda 1,5 yumurta, 2 yk ajvar, 2 dilim peynir, 6 zeytin.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 8 fundik
Oglen: 1 kase sebze corbasi, 120 gr tavuk, 1 kase avokadolu yogurtlu salata.
Ara: 50 gr yulaf kepegi, 20 gr findik aycekirdegi, 200 gr mango-elma, 250 gr yogurt.
Aksam: 1 kase sebze corbasi, 60 gr tavuk, 1 kase yogurtlu pancar salatasi.
Ara(bunu yemeseydim iyiydi): 3 mandalina, 4 findik.
Su:2,5 lt
Spor; yok
Cherry Mom
yarimuhendis
Oyy kuzu yaaa.Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin![]()
Ama ben bugün nikiknike yazmıştım
29 Ocak - 04 Şubat GÜNCEL SPOR TABLOSU
Kızlar düne dair + puanlar programa dahil olan herkese eklenmiştirtekrar tebriklerr
sporları az olan @balpamuk pamukcumm bugün misafirin varmış sanırım çarşamba günü harika bir spor bekliyorum sendennnn
DeryaOnDiet dün güzel adımlar oldu bugünde umarım boş geçmezsin
M miraysu_ seninde sporların genele göre az canım menülerindede biraz aksaklık oluyor
birsevgi hâlâ alışkın olduğumuz asıl sporlarını göremiyoruz hadi daaaaaaa sopa mı gösterelim illaaa
NO KİLO Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nikinik 75 200 yarimuhendis
145 120 69 545 Monica_
43 112 210 @thequeensgambit 76 45 45 206 @Zeze34 63 120 @balpamuk 67 @asilr 60 120 @Pain Killer 210 210 DeryaOnDiet
275 @SanSebastianCheesecake 62 62 M miraysu_ 83 YES FİT Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cherry Mom
180 55 Namaria
249 225 297 belmayne
235 hawar
140 105 100 263 S Suskunhanim 210 98 478 565 Tempus
460 525 550 700 @azaydidem 108 255 @muhursuzpusula 30 160 birsevgi
70 40 Amor-a
95
Aha aynı benVarya bi sabahın nurunda burdayım, birde akşamları. Sabah farklı gruplardan üyeleri görüyorum aşağıdasohbet edecek kimse yok
akşamları da sohbete halim kalmıyor
![]()
Ortimi etiketlemeden ortime yazmisimOrtim ne yaptin yine misafirlik vardi dimi
Ben bugun spor yapamadim. 2 cocuk arti 1 yegen cok fena yordular spor yerine sayiyorum![]()
Kizlar misafirim geldi sehir disindan giremedim bugun. Amor-a ortim nasil gidiyor diyetin. Mideyi kuculttum sanirim ben bugun bi siler yedim ama az az yedim ve doydum hemencikAmor-a
Menu gayet dengeli bence.2 subat
Kahvalti
Iki yum ile omlet
Bi dilim beyaz peynir
Maydonoz bi avuc
1 ceviz
Ara
Sade kahve
Ogle
Patates salatasi
Minnak bi tursu
Ara
Maden suyu
Adacayi
Aksam
Yayla corbasi
Salata
2 yk et sote
Su 2 lt
Spor yapamadim
Cherry Mom
Amor-a
Sen bu gün çok yoruldun canım
Yolda yoruyor insanın ben ilk atandığımda 3 vesayet değiştirildim işe gitmek için bekleme süresi falan toplam 2,5 saat sürerdi bide dönüşGun ici regl iskenderun arsuz aksam gelince de mesai beni bitirdi menümü yaziyim gece halim olursa tekrar gelirim arkadaslar![]()
3 gün yapsan bile süper canım bebeğin dışında bide büyük çocuk var oda ilgi isterSimdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin![]()
Menün gayet güzel bence2 Şubat
9.30
Yesillik 5 zeytin 1 kayisi
1 ceviz
14.00
100 gram tavuk doner
2 dilim ekmek avuc ici kadar ince lavas
Domates piyaz (gorevde durum haric bu vardi)
18.30
3 yk yulaf 4 yk yogurt
İcine dogranmis bir elma
8 badem
(Normalde bu oglen ogunum artik ama oglen gorevde olunca yer degistirdim)
Su 2 lt daha icerim
Spor 7400 adim 74 p.
hawar
Cherry Mom @_Reyyan
Bazen oluyor oyle ortim. Ben bi gun kacirirsam ertesi gun hafif yiyip dengeliyorumBugun kardesimin dogum gunu vardi pastadan yarim dilimden birazcik fazla yedim.bugun kalori fazlaydi tek iyi taraf on bin adim atmis olmam
Menu gayet dengeli bence.