Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baya zengin bir menüymüş canım. Gayet sağlıklı gözüküyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 💞

Maşallah sana canım ya. 😍
Bu azmin karşılığını göreceksin inşallah :KK36:

Ellerinize sağlık kaptancım niki @Nikinik ❤️
Böyle daha iyi olmuş. Valla hakkınız ödenmez. 💞💞
Sagol canim, insallah

Maşallah diyeyim valla gözüm kaldı ay😍😍😍😂😂

Ah ah ben dışarda 10000 i xok rahat geçiyordum ama karantina günleri sağ olsun, bu bile lüks oldu😔

Hem imrenirim hem çalışırım ben de😂😂🤗🤗

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Aynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evde 😕

29 Ocak - 04 Şubat GÜNCEL SPOR TABLOSU

Kızlar düne dair + puanlar programa dahil olan herkese eklenmiştir 💃💃tekrar tebriklerr 🤩

sporları az olan @balpamuk pamukcumm bugün misafirin varmış sanırım çarşamba günü harika bir spor bekliyorum sendennnn 🤸🏼‍♀️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet dün güzel adımlar oldu bugünde umarım boş geçmezsin ✌️

M miraysu_ seninde sporların genele göre az canım menülerindede biraz aksaklık oluyor 👀

birsevgi birsevgi hâlâ alışkın olduğumuz asıl sporlarını göremiyoruz hadi daaaaaaa sopa mı gösterelim illaaa :rolleyes:

NO KİLO CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Nikinik75200
yarimuhendis yarimuhendis 14512069545
Monica_ Monica_ 43112210
@thequeensgambit764545206
@Zeze3463120
@balpamuk67
@asilr60120
@Pain Killer210210
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 275
@SanSebastianCheesecake6262
M miraysu_ 83
YES FİT CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Cherry Mom Cherry Mom 18055
Namaria Namaria 249225297
belmayne belmayne 235
hawar hawar 140105100263
S Suskunhanim 21098478565
Tempus Tempus 460525550700
@azaydidem108255
@muhursuzpusula30160
birsevgi birsevgi 7040
Amor-a Amor-a 95
Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin 😉

2şubat salı
10.30
1yumurtalı omlet, salatalık, süzme peynir, 3 zeytin
17.00
ton balıklı salata 3 yk kaşığı pilav
biraz kavrulmuş fındık ve 2 tane gofret
menüm çok kötü ya o gofretleri ve fındıkları yememeliydim
su: 2.5 lt
spor: 10 dk kardiyo=50p, 18dk zumba(kaç puan bilmiyorum), 7500 adım= 75p
DeryaOnDiet DeryaOnDiet Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus

Ortim yine de spor yapmissin, bis gecmemissin bu gunu bence o yuzden fjndiklar sorun olmaz. Ama tabi gofret olmasa super olurmus
aynen ortim ama canım çok çekti dayanamadım uzun zamandır da yemediğim için midem bulandı ve şişirdi beni baya ben bu saatlerde acıkmış olurdum ama hala tık yok aşırı doygunluk var cumaya gider inşallah bu şişkinlik:110:

Bugunku menum
Sabah: tereyaginda 1,5 yumurta, 2 yk ajvar, 2 dilim peynir, 6 zeytin.
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 8 fundik
Oglen: 1 kase sebze corbasi, 120 gr tavuk, 1 kase avokadolu yogurtlu salata.
Ara: 50 gr yulaf kepegi, 20 gr findik aycekirdegi, 200 gr mango-elma, 250 gr yogurt.
Aksam: 1 kase sebze corbasi, 60 gr tavuk, 1 kase yogurtlu pancar salatasi.
Ara(bunu yemeseydim iyiydi): 3 mandalina, 4 findik.

Su:2,5 lt
Spor; yok
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
menün çok güzel ortim. spor için de haftada 3 gün yapsan dediğin gibi sana çok iyi gelir. ben yarın tüm sporları almayı düşünüyorum bugünü telafi edebilmek için :KK48:

Simdilik pazartesi, carsamba , cumartesiyi kendine bos gecmemeye hedef kiydum canim. Hergun imjansiz benim icin. Bebegimin hala operasyon acisi var, o yuzden cok huysuz genel olarak. Haftada 3 gun spor yapsam harika olur benim icin 😉
Oyy kuzu yaaa.❤️ Hemencecik geçsin acıları inşallah. Rabbim bir daha göstermesin🙏
Canım haftada 3 gün düzenli spor çok şey değiştirir. 😍 Normal doğum muydu senin. Sezeryansa zaten 6 Ay çok dikkatli ve hafif spor yapmak gerekiyor.

29 Ocak - 04 Şubat GÜNCEL SPOR TABLOSU

Kızlar düne dair + puanlar programa dahil olan herkese eklenmiştir 💃💃tekrar tebriklerr 🤩

sporları az olan @balpamuk pamukcumm bugün misafirin varmış sanırım çarşamba günü harika bir spor bekliyorum sendennnn 🤸🏼‍♀️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet dün güzel adımlar oldu bugünde umarım boş geçmezsin ✌️

M miraysu_ seninde sporların genele göre az canım menülerindede biraz aksaklık oluyor 👀

birsevgi birsevgi hâlâ alışkın olduğumuz asıl sporlarını göremiyoruz hadi daaaaaaa sopa mı gösterelim illaaa :rolleyes:

NO KİLO CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Nikinik75200
yarimuhendis yarimuhendis 14512069545
Monica_ Monica_ 43112210
@thequeensgambit764545206
@Zeze3463120
@balpamuk67
@asilr60120
@Pain Killer210210
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 275
@SanSebastianCheesecake6262
M miraysu_ 83
YES FİT CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Cherry Mom Cherry Mom 18055
Namaria Namaria 249225297
belmayne belmayne 235
hawar hawar 140105100263
S Suskunhanim 21098478565
Tempus Tempus 460525550700
@azaydidem108255
@muhursuzpusula30160
birsevgi birsevgi 7040
Amor-a Amor-a 95
Ama ben bugün nikiknike yazmıştım 🙄 45 dk koşu bandı + eliptik yaptımmm

Kizlar misafirim geldi sehir disindan giremedim bugun. Amor-a ortim nasil gidiyor diyetin. Mideyi kuculttum sanirim ben bugun bi siler yedim ama az az yedim ve doydum hemencik Amor-a Amor-a

Bugun kardesimin dogum gunu vardi pastadan yarim dilimden birazcik fazla yedim. :( bugun kalori fazlaydi tek iyi taraf on bin adim atmis olmam

2 subat
Kahvalti
Iki yum ile omlet
Bi dilim beyaz peynir
Maydonoz bi avuc
1 ceviz

Ara
Sade kahve

Ogle
Patates salatasi
Minnak bi tursu

Ara
Maden suyu
Adacayi

Aksam
Yayla corbasi
Salata
2 yk et sote

Su 2 lt
Spor yapamadim

Cherry Mom Cherry Mom Amor-a Amor-a
Menu gayet dengeli bence.

Ben isten yeni geldim mesaideydik canlar 👀 yorgunluktan ölüyorum hawar hawar ortim naptin
Sen bu gün çok yoruldun canım
Bende bugün evi silip süpürdüm yemek yaptım biraz çoçuklarla dışarıda yürüyüş yaptık

Gun ici regl iskenderun arsuz aksam gelince de mesai beni bitirdi menümü yaziyim gece halim olursa tekrar gelirim arkadaslar 💞
Yolda yoruyor insanın ben ilk atandığımda 3 vesayet değiştirildim işe gitmek için bekleme süresi falan toplam 2,5 saat sürerdi bide dönüş
Şimdi olsa yapamam
Gençlik başka 🙂
3 gün yapsan bile süper canım bebeğin dışında bide büyük çocuk var oda ilgi ister
Ben ilk aylar hiç yapamadım yedikçe yedim aldı başını gitti kilolar yendiğine dikkat etsen bile süper

2 Şubat

9.30
Yesillik 5 zeytin 1 kayisi
1 ceviz

14.00
100 gram tavuk doner
2 dilim ekmek avuc ici kadar ince lavas
Domates piyaz (gorevde durum haric bu vardi 🤷)

18.30
3 yk yulaf 4 yk yogurt
İcine dogranmis bir elma
8 badem
(Normalde bu oglen ogunum artik ama oglen gorevde olunca yer degistirdim)

Su 2 lt daha icerim
Spor 7400 adim 74 p.
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Menün gayet güzel bence
Piyaz biraz şişkinlik yapar o ayrı

bu arada cezama uydum😉

Back
X