Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen ortim ama canım çok çekti dayanamadım uzun zamandır da yemediğim için midem bulandı ve şişirdi beni baya ben bu saatlerde acıkmış olurdum ama hala tık yok aşırı doygunluk var cumaya gider inşallah bu şişkinlik:110:
Uzun sure tatli yemeyince cok tatli gelmistir sana.

Oyy kuzu yaaa.❤️ Hemencecik geçsin acıları inşallah. Rabbim bir daha göstermesin🙏
Canım haftada 3 gün düzenli spor çok şey değiştirir. 😍 Normal doğum muydu senin. Sezeryansa zaten 6 Ay çok dikkatli ve hafif spor yapmak gerekiyor.
Sagol canim. Yok normal dogum. Haklisin canim sezeryan sonucta operasyon. Guttim doktor kontrolune spor yapabilursin dedi.

Sen bu gün çok yoruldun canım
Bende bugün evi silip süpürdüm yemek yaptım biraz çoçuklarla dışarıda yürüyüş yaptık

Yolda yoruyor insanın ben ilk atandığımda 3 vesayet değiştirildim işe gitmek için bekleme süresi falan toplam 2,5 saat sürerdi bide dönüş
Şimdi olsa yapamam
Gençlik başka 🙂

3 gün yapsan bile süper canım bebeğin dışında bide büyük çocuk var oda ilgi ister
Ben ilk aylar hiç yapamadım yedikçe yedim aldı başını gitti kilolar yendiğine dikkat etsen bile süper
Haklisin canim ah haftada 3 gun yapabilsem yeter zaten bana.

Daha da iyi olsun paşam inşallah💜💜

Ah ah ortim sorma🙈 hepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim😭😭
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebilirim🙈inşallah
Sen nasılsın?💜

Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum🙈
Haklisin canim.

Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım. Namaria Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık
Ben et vb soğuk sevmem canım o yüzden eledim.Mercimek köftesi düşündüm ama zaten bütün hafta kısır ve bunu yedim sayılır😅 bulgur oliciimm yakında🙊
Aklımda da henüz bir şey yok. Kuruyemiş de karbon yüksek, yolda çok su icemem zaten WC ihtiyacı olmasın diye. Bakalım ne olacak🙈belki sadece muz yerim, muzu birden fazla yiyince WC ye çıkarıyor diye duymustum

EVET KIZLAR HATIRLATMIŞ BUGÜN TÜM TAKIM SPOR GÜNÜMÜZ

HERKES KAFASINDA SPORUNU BELİRLEMİŞTİR İNŞALLAH 💃💃

IMG_20210131_194541.webp

Harikasınnn canımm 😎😎
Teşekkürler kaptancımmm :KK200:başka grup olsa valla komazdı beni bu resim ve isimle :confused::KK22: ama o kadar şanslıyım ki ve karşılığını vermek için elimden geleni yapıcam bu sevginin ve hoşgörünün gerçekten herkesi çok seviyorum burda ve kaldığım için de aşırı mutluyum :KK37:

Ben bu sabahtan sporumu yaptım sonra çıktım markete alışverişimi yaptım bi de yolları uzata uzata döndüm eve üstüne geldim odamı sildim süpürdüm çorba yaptım😂😂birazdan yemeğimi yiyip tabloda başka hangi sporu yapabilirim diye bakacağım😂😂😂
Vaayy bu ne hiz 😍 verimli gecmis günün.

Bugünkü menüm:
uyanınca limonlu sirkeli su
kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği üstüne toplam 1er çorba kaşığı tahin, fıstık ezmesi , 1 yerli muz,4 iran hurması,tarçın
yanında sade türk kahvesi
ara limonlu yeşil çay
akşam somon ızgara, haşlanmış ıspanak
ara form çay
3 lt su, 6000 adım , 2 mil leslie
@_Reyyan balpamuk balpamuk
Orticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltı😃 Ancak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii.😍 Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime😃🥰💜

hawar hawar
Ben geçen sene çok araştırıp aldım. Benim eliptiğim Voit D80 ve çok memnunum. Ses yok, kullanımı rahat ve sağlam. Tavsiye ederim.
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme :nazar:

Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beter 🤣🤭 bence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah ♥️

🤣🤣🤣🤣🤣 Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya :confused:

Geçmiş olsun canım 😔

A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar :olamaz::KK48:
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksa 🤣 bizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak 🤗

benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim 😘

Canım benimki normal bisiklet balpamuk balpamuk ve @Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım

Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için ✌️

Back
X