Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

M miraysu_ takımda katılımını arttırabilecek misin?

Şuana kadar haftanın 6 gününde 4 gün menü yazmadın sadece 1 gün spor yaptın..
bu şartlarda listeyede alamayacağım, ekibe uğramayan birisi arkadaşlara kötü örnekte olsun istemiyorum açıkcası ama kendimi toparlarım ipleri sıkı tutarım dersen kapımız hep açık biliyorsun sadece bu şartlarda devam edemeyeceğimizi ileteyim tatlım
Emniscim bir sure daha giremeyecegim sanirim. Bende simdi haber etmek icin girmistim. Gorusuruz sonra umarim.

Merhaba hanımlar takımınızda yeriniz varmı 🥰

YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 85.5
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evi
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var büyük 3.5 yaşında, küçük 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum

Cherry Mom Cherry Mom @toplight @morordek Nikinik Nikinik @Namaria @_Reyyan
Merhaba. Hoş geldiniz ❤️

Benim eşim de yiyelim diye habire dürter beni 😂 ben de hiç güzel bir şeye benzemiyor ona kalori harcayamam diye yemiyordum. Geçenlerde konusu açıldı yine. Tamam dedim 65 e varayım bir kaçamak yaparız😂😂 ama pek yaygın değil ya acaba Türkiye güzel yapan bulunur mu 🤔 Ay mübarek Perşembe akşamı yaptığımız muhabbete bak 😂😂 kaptan dövecek bizi 🙈
mirosta varmış bakınız aşağı :sus: ayyy az kaldı kızz ;) bak benim diyete de beklerim :rolleyes:
Migrosta var hep karşıma çıkıyo ama Türkiyede nasıl yapıyolar bilmiyorum hiç tatmadım👀
Evet yarın için bi kaçamak düşünüyorum aslında, ama hala ne yiyeceğime karar vermedim🥲

Yulaf ezmesi vardı onun birazını un haline getirip hamur yaptım sabaha kadar bi ihtimal yumuşarsa kendime lavaş yapmayı düşünüyorum 🙄 canım biraz dişe gelen şeyler tüketmek istiyor ama bu asla salatalık elma ve havuç değil😂
hımmmmmm yaa ben de burdakini kontrol edeyim bari :D
kaçamağın sağlıklı versiyonunu mu yapacaksın yani cnm?

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım

Hosgeldinn aramiza 🤗 zamaninda basarmissin yine basarirsin 🤩

Nikinik Nikinik ortağım yarın güzel eksilerle geliyoruz değil mi?😍
Eksiyle geliyoruz da cok olmayabilir ya 😁 pazartesi +500dum o yuzden her eksiye raziyim 🤩

Canım benim kızında öyle olmuştu dişçi kendiliğinden düzelir dedi, karışmadı bilindiğin biri önde biri arkadaydı
Tamamen çıktıktan sonra düzeldi tabi yandakiler çıkınca ne olur bilmem
Tartıya bayılıyorum şu aralar :) çok güzel şeyler gösteriyor bana :KK70:

Çok geçmiş olsun, daha henüz başındayken yeni çıkarken dişleri düzeltilmesi kontrol edilmesi daha kolay olur bence, halen gelişmekte çünkü :KK66:
İnşaallah öyle olur kızlar içim rahatladı kızımda tel dusunemiyorum takıntı yapar kesin çünkü.
ortim sevindim güzel haberler olduğuna :KK36: benim ki kötü değil sabit gibi 👀

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

Merhabaa hoşgeldin canım aramıza maşallah 23 yaş 2 çocuk 🤗🤗
Esra ben takım kaptanıyım benimde 4 yaşında bir oğlum var, daha önce çok güzel kilo vermişsin umarım bizlede yine hedefine ulaşırsın ✌️

Merhabaa hoşgeldin canım aramıza maşallah 23 yaş 2 çocuk 🤗🤗
Esra ben takım kaptanıyım benimde 4 yaşında bir oğlum var, daha önce çok güzel kilo vermişsin umarım bizlede yine hedefine ulaşırsın ✌️
Merhaba Hoşbuldm kaptanım sağolun 😍 İnşaAllah çok istiyorum artık zayıflamayı🤲🤲

Hoşbuldm 🥰 inşaAllah o zamanki irademi yakalayabilirim 💪 3 ayda 15 kilo vermiştim yine öyle vereblrm inşaAllah
Daha once de aslinda takimlara katilmissin ne kadar takımda aktif olursan,duzenli menu paylasirsan, spor aktivitelerine katilirsan o kadsr cabuk basariya ulasirsin insallah 🤩 cok kisa surede vermissin masallah👏👏

Back
X