- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.361

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :) hatta bundan iki tava çıktı ince yaptım çünkü kabarak falan değildiVuhuu tam persembelik menu olmusumarim yarin icin faydasini gorursun canim
Masallah canim. Kazasiz belasiz atlatmissindir umarim misafirligiyarin belli olacak
Canim kac gundur soracagim unutuyorum patates tava dedigin bildiğimiz patatea kizartmasi mi umarim değildir. Sabah icin 2 yumurtali omlet gayet doyurucu yanina yesillik ya da çiğ kuruyemis eklesen daha saglikli bir menu olur
Canim ya bari tursuyu yemeseydin
En azindan sirf kilo fazlasi olurdu ödem olmazdi gerci hamur da odem yapar combo yapmissin resmen![]()
Anladim canim sukur ki kizartma degilmis.Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :)
Harika bir persembe menusu canim04.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 pk form bisküvi (alarmı kapatıp uyumuşum, uyandığımda 15 dk vardı mesaiye, hemen yumurta koydm pişirmeye)
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle
Yoğurtlu kabak
Ara sade kahve, yeşil çay
Akşam
Patlıcan yoğurtlaması
Bi çay içerim birazdan
Su 3 lt
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Ortim tebrik ediyorum cok güzel menun4 Şubat perşembe
Sabah 09:30
2 yumurtadan salata yaptım
Dil peyniri zeytin
ara
1 fincan menengeç kahvesi
1dilim elma
akşam 18:15
Kabak detoksu ve yoğurt
Çara 20:00
Yarım avuç leblebi
3 lt su
2 fincan yeşil çay
1 fincan rezene
30 dk leslie boosted walk
Namaria
Cherry Mom @_Reyyan
Nikicim listeye uymamissin sabah ceviz ve incir var biliyorumPersembe
10.00
1 tk tahin
12.30
6 kasik yumurtasiz menemen
2 dilim tam bugday ekmegi
15.30
2 wasa
18.00
1 kase karnabahar yemegi
1 kase yesillik salatasi
Su 2lt
spor 8234 adim
Cherry Mom @_Reyyan
Tempus
Hoşbuldm canmHoş geldin aramuza canım![]()
Hoşbuldm canımBegonya2 canim hosgeldin ismim Almıla temmuzdan beri yarismadayim saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah
![]()
Canim benim de cok yogun bir gündü isten kafami kaldiramadim gerginlikler vs oldu benle alakalı degil ama vebi de etkiledi maalesef.Benim için yoğun bir gündü
Toplantıya katıldım ardından arkadaşım geldi
Akşamada bir arkadaş aradı akşam yemeye gelin diye gelemem dedim
Çünkü içli köfte yapmış
Henüz spor yapamadım bebiş erken uyursa biraz leslie yaparım
Namaria sen nasılsın ortim günün nasıl geçti
Balim iki ayda bir yapiliyor ya bireysel siralama listesi 3. İdim son listede hedefim ilk ikiO ne oluyor ki![]()
Oh miss balim ben de giremedim cok.ben de iyiyiiim cnm ben de komşunun dükkanına gittim sohbete şimdi akşam yemeği yiyorum :)
İnsallah canim hadi bakalim senin de gazan mubarek olsunHayırlı geceler kızlar
Yarın bol eksikleriniz olsun inşaAllah
Benimde başlangıç kilo bildiririmim olacak inşaAllah her hafta güzel eksiler görürüz![]()
oyy canım ya üzülmee inşallah eksi gelirsin yineOrticim menün harika. Güzel bir eksi ile geleceğine eminim yarın ama kendimden hiç ümitli değilim. Menümü abartmadım aslında çok büyük bir kaçamağım yok 2 kare bitter dışında ancak böyle regl olup olamamış gibi olunca hele ilk 2-3 gün nerdeyse +2 falan çıkıyorum.Ben bu sabah tartılmadım arrı çıkarsam demoralize olurum diye ama inşallah yarın sabaha artı çıkmam
Çok kötü nir dönemime denk gelen bir Cuma ile karşı karşıyayız maalesef.
![]()
Canim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallhAyagimd bi sprun var pazartesi gunden beri agrim var bugunde biraz yuruyis yaptim yine agrimaya basladi aksam iyi hissedersem bugunde sporumu yapicam ben yulafi yumusayinca daha cok sevdim nedense bide hep yogurtla yemegi daha cok seviyorum sutle cok sevemedim
Vallahi yaramiyo kaptanim ne desen haklisin bu hafta aslinda yarisina kadar spor ve menu konusunda kotu degildim ama tartida hep artiyi gordum dunde hic iyi bi gun gecirmedim sporumuda yapamadim eve geldim aksam yemegi yemedim kefir ictim sadece sonrasinda dun bozmadim yani diyetten cikmadim bilgin olsun kaptanim sadece spor yapamadim bugunde yuruyus yaptim aksam eger ayagim iyi olursa sporumu yapicam bu sabah 75.3 ciktim bu hafta hic bu kilonun altina inemedim ya ustunde yada sabit ciktim artik yarina eksi gelmek istiyorum cok canım skıldı hic kilo verememek bu haftam bosa gitmis gibi
Yaa masallah sana aynen devam![]()
Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.kızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum![]()
Pain Killer ya da @DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun4 subat
Sabah
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Yesil cay
Ara
Sutlü Nescafe
Aksam
3 parca tavuk
5 tane kucuk top gibi olan aci biberlerden
Gun icinde
2 form cay
1 yesil cay
Su 2.5 lt
Spor 5 bin adım yuruyus
Cherry Mom
Pain Killer
Açılışları süper yaptııkk, tebrik ederim
Aynen tatlımmAçılışları süper yaptııkk, tebrik ederim![]()
Canim dun gec uyandim esimle de kahvalti yapacagimiz icin sabaha boyle oldu gündüz de disardaydim ancak aksam yemegine gelebildim eve.gani elimde olmayan nedenlerden dolayi kismak zorunda kaldim.Harika bir persembe menusu canim
Ortim tebrik ediyorum cok güzel menun
Nikicim listeye uymamissin sabah ceviz ve incir var biliyorum![]()
Bu kismali bir diyet listesi değil canim zaten 0 hayvansal bi de olani da yemezsen sıkıntı olir.
persembe icin bile olsa miktarlari azaltip gene listedekiler mutlaka ye canimcim![]()
Herkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Vuhuuuu kimin ortisiiii
Canim belki bu hafta ust listeye gecersin onu duzeltip tekrar foto paylasBen yalnız yeni farkettim tarih olarak dünü yazmışım henüz yeni güne uyanamadım galiba![]()
![]()