Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vuhuu tam persembelik menu olmus 🤩 umarim yarin icin faydasini gorursun canim

Masallah canim. Kazasiz belasiz atlatmissindir umarim misafirligi 😂 yarin belli olacak

Canim kac gundur soracagim unutuyorum patates tava dedigin bildiğimiz patatea kizartmasi mi umarim değildir. Sabah icin 2 yumurtali omlet gayet doyurucu yanina yesillik ya da çiğ kuruyemis eklesen daha saglikli bir menu olur

Canim ya bari tursuyu yemeseydin 🙈🙈
En azindan sirf kilo fazlasi olurdu ödem olmazdi gerci hamur da odem yapar combo yapmissin resmen 🙄
Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :) hatta bundan iki tava çıktı ince yaptım çünkü kabarak falan değildi

Yok patates kızartması değil, rendelenmiş patates yumurta çok az un baharatlarını katıp tavaya döküp pişirdim :)
Anladim canim sukur ki kizartma degilmis. :KK70:Yine de dedigim gecerli 2 yumurta gayet doyurucu:super: fazla kalori almaya gerek yok nacizane tavsiyem 🤗

04.02.2021

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 pk form bisküvi (alarmı kapatıp uyumuşum, uyandığımda 15 dk vardı mesaiye, hemen yumurta koydm pişirmeye🙃)

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle
Yoğurtlu kabak

Ara sade kahve, yeşil çay

Akşam
Patlıcan yoğurtlaması

Bi çay içerim birazdan

Su 3 lt

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Harika bir persembe menusu canim 💞
4 Şubat perşembe
Sabah 09:30
2 yumurtadan salata yaptım
Dil peyniri zeytin

ara
1 fincan menengeç kahvesi
1dilim elma

akşam 18:15
Kabak detoksu ve yoğurt

Çara 20:00
Yarım avuç leblebi

3 lt su
2 fincan yeşil çay
1 fincan rezene

30 dk leslie boosted walk
Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim tebrik ediyorum cok güzel menun 🥰
Persembe

10.00
1 tk tahin

12.30
6 kasik yumurtasiz menemen
2 dilim tam bugday ekmegi

15.30
2 wasa

18.00
1 kase karnabahar yemegi
1 kase yesillik salatasi

Su 2lt
spor 8234 adim

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Tempus Tempus
Nikicim listeye uymamissin sabah ceviz ve incir var biliyorum 🤣 👀
Bu kismali bir diyet listesi değil canim zaten 0 hayvansal bi de olani da yemezsen sıkıntı olir.
persembe icin bile olsa miktarlari azaltip gene listedekiler mutlaka ye canimcim 💞

Benim için yoğun bir gündü
Toplantıya katıldım ardından arkadaşım geldi
Akşamada bir arkadaş aradı akşam yemeye gelin diye gelemem dedim
Çünkü içli köfte yapmış🙁
Henüz spor yapamadım bebiş erken uyursa biraz leslie yaparım
Namaria Namaria sen nasılsın ortim günün nasıl geçti
Canim benim de cok yogun bir gündü isten kafami kaldiramadim gerginlikler vs oldu benle alakalı degil ama vebi de etkiledi maalesef.
İs arkadasimin hanimini cagirmistim sohbet ettik onla anca müsait oldum menunu cok begendim 💞
Yarin guzel eksiler gelir insallah canim 🤗

Balim iki ayda bir yapiliyor ya bireysel siralama listesi 3. İdim son listede hedefim ilk iki 🤣
ben de iyiyiiim cnm ben de komşunun dükkanına gittim sohbete şimdi akşam yemeği yiyorum :)
Oh miss balim ben de giremedim cok.
şöyle bir baktim donutlar tatlilar vs konusulmus yarin tarti gecsin de kacamak mi yapiyosun napiyosan sen de takim da bi rahatlasin 🙃🤣 persembe persembe detoks konusulacagina neler konusulmus ahshsh 😂

Orticim menün harika. Güzel bir eksi ile geleceğine eminim yarın ama kendimden hiç ümitli değilim. Menümü abartmadım aslında çok büyük bir kaçamağım yok 2 kare bitter dışında ancak böyle regl olup olamamış gibi olunca hele ilk 2-3 gün nerdeyse +2 falan çıkıyorum.😢 Ben bu sabah tartılmadım arrı çıkarsam demoralize olurum diye ama inşallah yarın sabaha artı çıkmam🤦🏻‍♀️Çok kötü nir dönemime denk gelen bir Cuma ile karşı karşıyayız maalesef.🙈
oyy canım ya üzülmee inşallah eksi gelirsin yine ;) bugünkü menün de çok güzel :)

Ayagimd bi sprun var pazartesi gunden beri agrim var bugunde biraz yuruyis yaptim yine agrimaya basladi aksam iyi hissedersem bugunde sporumu yapicam ben yulafi yumusayinca daha cok sevdim nedense bide hep yogurtla yemegi daha cok seviyorum sutle cok sevemedim🤭

Vallahi yaramiyo kaptanim ne desen haklisin bu hafta aslinda yarisina kadar spor ve menu konusunda kotu degildim ama tartida hep artiyi gordum dunde hic iyi bi gun gecirmedim sporumuda yapamadim eve geldim aksam yemegi yemedim kefir ictim sadece sonrasinda dun bozmadim yani diyetten cikmadim bilgin olsun kaptanim sadece spor yapamadim bugunde yuruyus yaptim aksam eger ayagim iyi olursa sporumu yapicam bu sabah 75.3 ciktim bu hafta hic bu kilonun altina inemedim ya ustunde yada sabit ciktim artik yarina eksi gelmek istiyorum cok canım skıldı hic kilo verememek bu haftam bosa gitmis gibi🙈🙈

Yaa masallah sana aynen devam🥰🥰👏👏🧿
Canim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallh❤️🤗
kızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum :KK22: :rolleyes:
Pain Killer Pain Killer ya da @DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.
tarcinli corekler de kahveyle guzel.
Ben herzaman farkli seyler denemeyi cok seviyorum, yillardir cesit cesit ulkelerin yemek ya da atistirmaliklarini yedim ama cidden bizim tadlarimizla yarisamazlar bile.
Tabi her ulkenin meshur olan tadlarini saymiyorum, genel olarak bakinca bizim tadlar super.
Ha disarda para verip yiyorsam ama bosa gitmesin diye illa daha once yemedigim bisey alirim😂
4 subat
Sabah
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Yesil cay

Ara
Sutlü Nescafe

Aksam
3 parca tavuk
5 tane kucuk top gibi olan aci biberlerden

Gun icinde
2 form cay
1 yesil cay

Su 2.5 lt
Spor 5 bin adım yuruyus

Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun🤗🤗

Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

IMG_9185.webp

Harika bir persembe menusu canim 💞

Ortim tebrik ediyorum cok güzel menun 🥰

Nikicim listeye uymamissin sabah ceviz ve incir var biliyorum 🤣 👀
Bu kismali bir diyet listesi değil canim zaten 0 hayvansal bi de olani da yemezsen sıkıntı olir.
persembe icin bile olsa miktarlari azaltip gene listedekiler mutlaka ye canimcim 💞
Canim dun gec uyandim esimle de kahvalti yapacagimiz icin sabaha boyle oldu gündüz de disardaydim ancak aksam yemegine gelebildim eve.gani elimde olmayan nedenlerden dolayi kismak zorunda kaldim.
Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Eki Görüntüle 2776573
👏👏👏🤩
Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo :KK71:
73.6/72.1/1.5/%2.038
Vuhuuuu kimin ortisiiii 👏👏🤩🤩😘

Back