Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik Nikinik bakalım bu yeni hafta bizi neler bekliyor çok heyecanlandım😂
Bol eksiler insallah :KK71:
Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.
Canim benden alintilamissin ben de cevaplayim 🤭
Ben de zihinsel bulaniklik olmadi gece 2ye 3 e kadar ders calisabliyorum hala 😁hatta ilk 2 gun cok rahat gecti ama dun ve bugun aniden kalkinca falan bi goz kararmasi yasiyorum.

Canım maşallah yaa doktorda durmuş ne güzel dişleri küçük olduğu için hemen dolgu yaparlar emin ol. 3 4 çürük hiç birşey bizde 4 yaşında 8çürük gözüktü hey yavrum hey 2 si kanal hatta 😔 çok geçmiş olsun diş yapısı bozulmuş mu o konuda birşey dedi mi ?
Yok ona bişey demedi ama siz de de o çürükler görünmuyor değil mi belki bizimde kanaldadir çünkü hiç çürük görünmüyor kızım arada bana fırçalatir kendi fırçalar hata yapmışsın siz fırçalayın çürür öyle dedi 🙄

Yok ona bişey demedi ama siz de de o çürükler görünmuyor değil mi belki bizimde kanaldadir çünkü hiç çürük görünmüyor kızım arada bana fırçalatir kendi fırçalar hata yapmışsın siz fırçalayın çürür öyle dedi 🙄

1 tanesi net görünüyordu biz doktora tek çürük vardır diye gittik 6 dolgu 2 kanal çıktı :/ sedasyonla yaptılar işte hepsini tek seferde toplam 1 saat sürdü operasyon..
bizde hep söylüyorum oğlum fena inattır hep kendi yalap şalap fırçaladı öyle olmaz dedi doktor onlar diş fırçasına manevra bile yaptıramaz dedi. sarjlı diş fırçası ve florürlü bir diş macunu aldırdı birde özel bir krem baya bir pahalı ama yapacak bir şey yok korkudan hepsini aldık yapıyoruz şimdi

1 tanesi net görünüyordu biz doktora tek çürük vardır diye gittik 6 dolgu 2 kanal çıktı :/ sedasyonla yaptılar işte hepsini tek seferde toplam 1 saat sürdü operasyon..
bizde hep söylüyorum oğlum fena inattır hep kendi yalap şalap fırçaladı öyle olmaz dedi doktor onlar diş fırçasına manevra bile yaptıramaz dedi. sarjlı diş fırçası ve florürlü bir diş macunu aldırdı birde özel bir krem baya bir pahalı ama yapacak bir şey yok korkudan hepsini aldık yapıyoruz şimdi
Bizim vardi o yasta curukler ama dolgudan korktu bizimki agriyana kadar dursun dedi doktor. Sonrada dokuldu sirayla zaten yenileri cikti.

Kizzllar ben 5 şubat yazacagima 5 ocak yazmisim 😂😂 kim sormustu vegan diyet zihin bulanikligi yapiyor mu diye ahaha 🤣 kahvalti +spor 100 gr daha gitmis 🤩🤩

Kilo guncellenmesi

Cuma 79.3
Guncel 78.3
Giden 1 kilo
Yuzde 1.261

Cherry Mom Cherry Mom Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• 20210205_133501.webp
    20210205_133501.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
Bizim vardi o yasta curukler ama dolgudan korktu bizimki agriyana kadar dursun dedi doktor. Sonrada dokuldu sirayla zaten yenileri cikti.
bizim o bir tanesi çok ağrı yapıyordu baya 1 hafta sıvı beslendi zaten kanallık olmuş doktora muayene bile ettirmedi e dedik bayıltılacaksa ve diğerleride ağrı yapacaksa doktor 2 3 taneside kritik yapar dedi dedik hepsi yapılsın bayılmışken. çünkü dökülmeside belli olmuyormuş kimi diş 11 yaşına kadar duruyor dedi :/

Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
canım sana dönmedim ama yazayım sende dün yazdıklarımıza dönmedin gördğüm kadarıyla.
Artın çok mühim bir artı değil oraya hiç takılmıyorum diyet maratonu uzun bir süreç +200 +250 haftada eksiler olduğu gibi onlarda olur ama bana genel tavrın yanlış geliyor.
Burada biz bir takımsak ve herkes 100 gram daha eksik çıkmak için cebelleşiyorsa sende artı geldiysen takımdan bir özür bir kusura bkamayın bu hafta böyle oldu ama haftaya toparlayacağım... yani takım olduğumuzu gösteren bizi bunu hissettiren hiç bir cümle senden görememek beni inan üzdü. artını ortaya koydun ve gittin
Bilmiyorum belki başka bir işin var diye uzun uzun yazıp ayıramadın ama bu ince nüanslar bence çok önemli ben takılıyorum :) eminim diğer arkdaşlarımında motivasyonu etkileniyordur haftaya ipleri sıkı tutacağına eminim biraz takımı da sahiplen olur mu :)

Tamam cnmmm :rolleyes: donutcu varmış evime çokk yakınnn bugün gitmeyi düşünüyoruum :KK71:
Afiyet olsun simdiden canim🤗
azaydidem azaydidem ve Pain Killer Pain Killer ortiler bi siz kaldınız merak ediyoruz :)))
Ayyy canim hic sorma ya, kaoslu bir sabah atlattik.
Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim var 🤣 gık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz 🙈 ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi 🙄
Canim cok gecmis olsun. Ben de bir kontrole gotureyim bari. Curuk gorunmuyor ama 1 gun fircalamasan hemen sarariyor disi🙁
Kızlarrr kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim 🥰👏 aranizda super kilo verenler var masallah size🧿👏 menulerine hemn donup bakicam musayit oldugum biraz kopya cekmeye ihtiyacim var🙈
Pain Killer Pain Killer ortim nerelerdesin kilo bildirimini bekliyorum🥰
Canim gelebildim sonunda. Altta gecikmemin sebebini yazacm🙈
oo tebrikler canım bu sefer güzel oynamış tartı :))
Tesekkur ederim kaptanim. Suyu bir yoluna koysaydim daha guzel rakamlarla gelecegim aslinda ama, insallah bi an once su ile aram duzelir tekrar.

tebrikler canım süper yüzde süper sonuç :KK68:
Tesekkur ederim canim. Cok tokezliyorum ve senin azmin iyi geliyor bu siralarda.🤗❤️

* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Aslinda fotoyu sabah erken cekmistim ama yollarda firsat bulamadim.

Valla azimle din ben 😂😂
65 e odaklandım şu an 💪😂

Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah 😍😍

Vuuuu harika 😍😍

Kuzum süpersin😍 hep güzel eksiler 💞

Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah 💞

Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi 😂😂

Muhteşem canım. Tebrik ederim 😍😍

Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzel 😍 böyle devam inşallah 🙏

Olsun canım eksi eskidir 😍

Oh canım misss😍 haftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen 💃💃

Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç 💞

Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur 💞💞

Teşekkür ederim kuzum ❤️ sen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak 💞💞

Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç 💞💞

Bizim kız hızla eriyordu 😍😍 tebrik edrim kuzum 🤗

Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar olunca 😔 kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🙏

Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi🤔) çağırıyorlar 😂😂
@SanSebastianCheesecake

Canım çok güzel. Tebrik edrim👏👏👏
Dogru canim Polonya. Gel kos haftaya persembe fat thursday var 🤪

* Bugun kucugu okula birakip eve geldim ve 15 dk sonra ogretmen aradi iyi hissetmiyormus. Verdiler telefonu tabi bizimki hickirmaya basladi cevap vermeden icli icli agliuor. Gelin alin dediler, tekrar yagmurda yola ciktim. Aldim eve gelince bu kezde buyugun okulna gitmem gerekti. Ve bu saat oldu kusura bakmayin.
Aslinda fotoyu sabah erken cekmistim ama yollarda firsat bulamadim.
kiyamam ya yavrucak niye içli içli ağlamış ki :/
inşallah bi sıkıntısı yoktur :KK200:
olsun canım koştur koştur geçmiş günün bence diyet konusunda da gayet iyisin motivasyonunu toparladın diğer işlerini de yoluna koyarsın inşallah kuzum :KK19:

muhursuzpusula muhursuzpusula ne yapalım canım ? Listeye alalım mı? Ödem konusunda bence hafta içinde önlemini alırsan aşırı artılar görmezsin giib geliyor bana. Bekleme sebebi sadece bu ise bence gir listeye ama diyetine sadık kalamayabilirm o konuda kendime güvenmiyorum diyorsan evet almayalım listeye :) bana acilen dönersen sevinirim canım seni girince ortalama 0,920 oluyor :) ve bireysel derece almanda olası :)

Z Zeze34 ü bekliyorum bildirimsiz yazdım ama ama kk yada girmiş

***5.Takım 712. Etap ***

Namaria (82,5/81,7/0,8/%0,970)

Belmayne (67,7/67,5/0,2/%0,295)
hawar (68,9/68/0,9/%1,306)
nikinik (79,3/78.3/1/%1,261)
nnurc (63,6/62,3/1,3/%2,044)
Yarimuhendis (53,6/54/+0,4/-%0,746)
Suskunhanim(58/57,5/0,5/%0,862)
Asilr (63.25/63,50/+0,25/-%0,395)
Zeze34 (75,6/ ) bildirimde bulunmadı yarışmadan ayrılmak istiyor.
balpamuk(68,4/67,5/0,9/%1,316)
Tempus (73,6/72,1/1,5/%2,038)
DeryaOnDiet(77,30/76.35/0,95/%1,229)
azaydidem(75,3/75,1/0,2/%0,266)

5.takim ortalaması: %0,804

Alt liste:
Amor-a (53,4/53.3 /0,1/%0,187) mezun üye.
muhursuzpusula(88,5/86,35/2,15/%2,429) yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Pain Killer(60.1/59.5/0,5/0,998) 707.etapta 58.1 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
Birsevgi (77/77,45/+0,45/-%0,584) 681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Thequeensgambit(68,5/67,7/0,8/%1,168)708.etapta 66.3 kg ile izne ayrılan üye
SanSebastianCheesecake (68,8 /66,5/2,3/%3,343) 707.etapta 65.5 kg ile izne ayrılan üye,eski nick amatordiyetci
L O L ( 85.5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.02.21 başlangıç kg 85.5 hedef kg 68

Fat Thursday nedir ya ahahahah koptum😂 Çok tatlıymış donut fest!😃
Geleneksep bir hristiyan bayrami. Cunku o persembeden sonra paskalyaya kadar oruc var. ama bizim oruc gibi degil. Mesela tatli yenmiyir veya bazi luks gidalar. Ya da normalden daha az yemek yeniyor gibi.

Kızlarrr kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim 🥰👏 aranizda super kilo verenler var masallah size🧿👏 menulerine hemn donup bakicam musayit oldugum biraz kopya cekmeye ihtiyacim var🙈
Pain Killer Pain Killer ortim nerelerdesin kilo bildirimini bekliyorum🥰
Ama sen kilo ceremeyenleri mi tebrik ediyorsun Didem😂😂😂 Çok tatlısın hahahah😂💜

Back
X