- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.581

Tesekkur ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤Nasıl ya herşey bu kadar basit miydi yani teşekkür edip gidiyormusun hayatımdan![]()
Ooo harikasınız kızlar süper ortalama tebriklerORTAKLAR KAZANANLARI
(29 Ocak- 5 Şubat)
Namaria
hawar
Nikinik
Tempus
@yarimuhendis @DeryaOnDiet @belmayne @asilr @nnurc S Suskunhanim balpamuk
Hedef60kgolmak
@azaydidem @Pain Killer @muhursuzpusula @thequeensgambit
Eki Görüntüle 2777084
veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 4,659 yüzdeylebalpamuk ve
Hedef60kgolmak oluyoooooor.
![]()
tebrikler canlar![]()
Çok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorumYeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤![]()
hawar canim guzel bir hafta gecirdik ortakligin katilimin menulerime yorum yazman beni kirmayip önerilerimi dikkate alman hepsi benim icin çok özel ve güzeldi
Tesekkur ederim canim![]()
Çok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorum![]()
Fix ayrilik cumleleriYeni asklara yelken acsam da her zman kalbimde olacaksin ❤❤![]()
Aynen kızlar sizede tebriklerrÇok güzel bir ortaklık yaşadık canım teşekkür ediyorum emeklerin için ve 3.lüğümüzün şerefine yeşil çay kaldırıyorum![]()
Aynen canim hawarcigim yalniz kalmisti biraz o yuzden cok guzel olduÇok iyiydiniz bence hawar üzerinde kesinlikle pozitif etkin oldu
o da seni yorumsuz bırakmadı harikaydınız sizde
Durun ve bekleyin birazdan S Suskunhanim ortağıyla vedalaşacak![]()
![]()
![]()
Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım varFix ayrilik cumleleri
1- her zaman kalbimde olacaksin
2- sen daha iyilerine layiksin
3- seninle ilgisi yok psikolojik sorunlarim var (baska birini buldu)
4- ben iliski adami degilim
Kanma bu cumlelereTempus
![]()
Haftayaki eksim de senin icin bebegimKizzllar ben 5 şubat yazacagima 5 ocak yazmisimkim sormustu vegan diyet zihin bulanikligi yapiyor mu diye ahaha
kahvalti +spor 100 gr daha gitmis
Kilo guncellenmesi
Cuma 79.3
Guncel 78.3
Giden 1 kilo
Yuzde 1.261
Cherry Mom @Zipzip-
O zaten çoktan gitmiş bendenAynen kızlar sizede tebriklerrbol bol için yeşil çaylarınızı
Nikinik de yeni gelin gibi hem giderim hem ağlarım modu
![]()
Ahahah sesli güldümBiraz yalnız kalmaya ihtiyacım var![]()
Ahahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani
Gidenlere söyleyin gelenler fenaaaaa hahahhahahhahajsjjsjjsjsjAhahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani![]()
Hadi derse baslayacagim seni bekliyorumAhahsh canim yaa dur daha yeni ortiler geliyor yeni asklara yelken acma zamani![]()
Ahahah sesli güldüm
Yalnizlik bize iyi gelecek (uc ay sonra baskasiyla nisanlandi)![]()