• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım tabağın çok iyi görünüyor🤤
Sağol tatlım size de afiyet olsun 😘 herkesin tabağını merak ediyorum aslında 😇
Kac gitmis canim.benim 400 gitmiş kaldi 100 sabit olmam icin.
Cnm 600 gr gitmiş ama yüzde olarak seninki çok iyi 😍, ben yine artı gelirim cumaya göre cnm
Ortim ben dün cumadan 300 gr fazla çıktım sebebini anlamadığım bir şekilde ama bugün düne göre 400 gr eksik çıktım yani şu an cumadan 100 gr eksiğim zaten yarınara bildirimi de yapacağız ya bakalım bugünden yarına ne gidecek yeni liste nasıl etkileyecek😂

Kahvaltın da müthiş ortim ya afiyet olsun🤗
Oh oh maşallah 😍 eksiye geçtin gerisi gelir cnm .
Sağol aşkım beraber olsun 🤗

Sağol tatlım size de afiyet olsun 😘 herkesin tabağını merak ediyorum aslında 😇

Cnm 600 gr gitmiş ama yüzde olarak seninki çok iyi 😍, ben yine artı gelirim cumaya göre cnm

Oh oh maşallah 😍 eksiye geçtin gerisi gelir cnm .
Sağol aşkım beraber olsun 🤗
Eksiye geçtim ama geçen haftadan artıyım ortim😭ben bu hafta 400 artı çıktım🙁

Sabahla aynı çıkmak bile müthiş bence ortim😂benim akşamdan sabaha rahat 1.5 kg gidiyor sende dr öyke olur belki😂
Benim de çok fark eder sabahla akşam arasında. O yüzden hiç tartılmam akşamları 🤭
@nnurc ortim spor yapamadım formattan sonra usb port calışmıyor arkadaşım geldi uğrastık baya ben hala ugrasıyorum menüm de kötü cerev vs yedik sinirden baya :/
telafi edeceğim canım
Ay çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni 🥴
Kuzum sen telafi edersin çerezleri. Olur arada öyle 🤗
Namaria Namaria canım umarım sorunu halletmişsinizdir
Ben pek teknik kısmından anlamıyorum ama elimiz ayağımız oldu bilgisayarlar arıza oldumu kötü oluyor
Çerezimde halledersin sen canım
Bende dün akşam koca kişisine çok sinirlendim o çerezleri pestilleri götürdüm
Oysa güya akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyecektim

@balpamuk geçmiş olsun canım buz uyula rahatlatır

belmayne belmayne canım sanırım siz ekmekleri kendiniz yapıyorsunuz
Makinada mı fırında mı tavada mı?
5-6 yıl önce bir niyetlendim ekmek makinesi almaya sonra vazgeçtim
Evet canım uzun süredir kendimiz yapıyoruz. Bazen tavada bazen fırında ama aynı tarifle yapıyorum hep. Ekmek makinesi düşünmüştüm bir ara ama yaptığım tarif çok pratik ve tadını da çok seviyoruz. O yüzden gerek duymadım. Bir de ben mayasız yapıyorum. Mayalı hamur benim mideme hiç iyi gelmiyor. Almıla ya yazmıştım canım. Ufak değişikliklerle o tarifi kullanıyorum. Bulamazsan etiketlerim seni de ❤️
Günaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlar🌸🌞ben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı🙈🙈
Ben suya sirke katınca hiç içemiyorum ya. O sebeple sabahları bir kaşık içiyorum. Ama uzun süredir yapmamıştım. Ben de başlayayım 😍
belmayne belmayne cnmmm sen napıorsuun sen de bir gün kahvaltını at bacımm millet lahana görsün 😍😍😍

Namaria Namaria cım çok üzüldüm cnm,bilgisayarlar o kadar önemli ki şu devirde vallahi ama sevindim yaptığınıza :KK66: çerezin ödemini de sen atarsın bugün zaten aşk kuşum 😍😍😍😘😘😘
😂😂
Yarın sabah atayım şöyle lahanalı bir tabak fotosu 😂😂
Pazar tembelliği yapıyorum canım 🙃

11.30
2wasa
1yumurta
5çeri +nane
Yarım avokado
5zeytin

16.00
2kase tavuklu sehriye çorba

17.30
Kahve ve 1 kurabiye

son olarak çayın yanında 2 hurma.

su. 1 litre
Spor yok

seyrekyagmur seyrekyagmur
Ortim benim yorumumluk hiç bişey yok harika besleniyorsun darısı başıma 🙃
seyrekyagmur seyrekyagmur orticim nerdesin👀,
spor mu yapıyosun?
Burdayım painim ama benimkinin kurum hafta da sadece gün çalıştırıyor yani hep evde bir de online ileri Excel eğitimi alıyorum derken gelemedim merak etme kontrolluyum nasipse spor bugün 👍
Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm

Orticim sen nasılsın. Tempus Tempus
Ben bugün spora ara vereyim diyorum. Ama belki gaza gelirsem ufak bişiler yaparım 🙃
İyiyim canım yeşil çay içiyorum tv modu 🙃
Ver canım😍 birgün birgün yok ilerleyebilirsin😘
Ben bugün de yaparım sporumu hafta sonunu değerlendirmem lazım. Sabah tartıldığımda +100 geldim eminim ki spordan kaynaklı bir artı oldu. Geçen hafta pazartesi eksi gelmiştim ama bir günümüz bir günümüzü tutmuyor malesef🥴

Back
X