Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder. 🙏Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim. :KK36:
Ortişim inanırmısın cumadan bu yana neleri neleri reddettim suyumu içtim sporumu yaptım düzenli bir şekilde ama malesef bende bu sabah cumaya göre +200 geldim. Çok şanssız bir dönemde ortak olduk🙃

Neyse canımız sağolsun inşallah cuma günü en azından sabit geliriz👀

Ya düşük kiloda olunca o istekler hiç gitmiyor bizzat ben de aynı şeyleri yaşıyorum🙄🙄
Canım hepimiz yaşıoz 😆
Ben birazdan günün 2. Sporunu yapmaya başlayacağım ortim sen bugün yapmayacaktın sanırım nasıl geçti günün genel olarak😊😊 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Aynen cnm 6000 adım oldu, ara öğün türk kahvesi kuruyemiş yaptım
Birazdan hindi haşlama ve baharatlı yoğurt yicem
Sonra da ödem atıcı çay içmeyi düşünüyorum 😘😘 sen neler yedin bakalım kuzu

Canım hepimiz yaşıoz 😆

Aynen cnm 6000 adım oldu, ara öğün türk kahvesi kuruyemiş yaptım
Birazdan hindi haşlama ve baharatlı yoğurt yicem
Sonra da ödem atıcı çay içmeyi düşünüyorum 😘😘 sen neler yedin bakalım kuzu
Ben de sabah yumurtasız kahvaltımı yaptım öğle yemeğimde de çorba ve lahana yemeği yedim 2 saat önce de meyve kuru yemiş yedim günğ kapattım🙈🙈ama inanır mısın ortim şu anda açlık başladı ama sanki dünyaları yemiş gibi midem gerim gerim gerili😑

Ben de sabah yumurtasız kahvaltımı yaptım öğle yemeğimde de çorba ve lahana yemeği yedim 2 saat önce de meyve kuru yemiş yedim günğ kapattım🙈🙈ama inanır mısın ortim şu anda açlık başladı ama sanki dünyaları yemiş gibi midem gerim gerim gerili😑
Afiyet olsun ortim
Türk kahvesiyle mi yedin cnm? Üstüne de su içtiysen şişirmesi normal cnm
Açlık derken tatlı mı istiyor?

Canım yanlış mesajı alıntılanmışım
Tamam akşam çorba salata ya da yoğurt yapalım

Benim sosyal bilgiler bizim yan branş edebiyat sayılıyor😁

belmayne belmayne Canın biz daha bu gün toplantı yaptık
İnsanın zümresi iyi niyetli paylaşımcı olursa iyi ama bencil olursa kötü
AA komşu zümrem 🤗
Evet canım o büyük bir şans. Ben de çok şükür hep güzel zümrelerle çalıştım ama yine de toplantı fantezilerim arasında ilk sırada değil 😂😂

Ortişim inanırmısın cumadan bu yana neleri neleri reddettim suyumu içtim sporumu yaptım düzenli bir şekilde ama malesef bende bu sabah cumaya göre +200 geldim. Çok şanssız bir dönemde ortak olduk🙃

Neyse canımız sağolsun inşallah cuma günü en azından sabit geliriz👀
Ayy kuzum yine de biz eksiye odaklanalım 🙃 az veren candan artık ne yapalım 🤭
Belki de bir sürpriz olur 😍😍

Bugün menüm
Kahvaltı sade nescafe gold, 1.5 dilim kadar ekşi maya çavdar ekmeği üstüne tahin ve 1 yerli muz,tarçın
Öğlen domates soslu 2 küçük yumurtalı maydanozlu zeytinyağlı omlet , salatalık,1 wasa,baharatlı yeşil zeytin ve sürülen taze peynir
Ara siyah çay
Türk kahvesi + çok az karışım: leblebi badem fındık fıstık
Akşam haşlama hindi göğüs,yoğurt kimyon zerdeçal karabiber acı biber
Ara kiraz saplı zencefilli naneli limonlu yeşil çay yapıcam

3 lt su tamamlarım
6000 adım
Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam yarimuhendis yarimuhendis

İyice başım ağrımaya başladı ortim ve sinirlilik başladı son 2 gün dayan burcuu 😆😆😆
Ortim dayan dayan azıcık minnacık kaldı😂menün de çok güzel ortim afiyet olsun😘

Back
X