Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde bu menüyü ben yesem kesin ertesi gün artı çıkarım :KK70: :KK70: Ama emziren annelerin şansı yaaa ne güzeel :))
kuzum 800 kalori civarı yemiş ;)
Aa lapa aklıma gelmedi hiç :KK66: Acaba perşembe yulaf lapası günü mi yapsaaam :)
yap yap ;) ne tarif istiyosan veririm, gün içinde başka ekmek çorba baklagil ve meyve yemezsen tammdır ;)
Ortim aslında bunu dedikten sonra fotosunu paylaşmıştım burdan görmediysen tekrardan atayım
onu kaçırdım o zaman bebişim

Eklentiler

• Screenshot_20210209-223500_Instagram.webp
    Screenshot_20210209-223500_Instagram.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210209-223515_Instagram.webp
    Screenshot_20210209-223515_Instagram.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 17
kuzum 800 kalori civarı yemiş :KK66:

yap yap :KK66: ne tarif istiyosan veririm, gün içinde başka ekmek çorba baklagil ve meyve yemezsen tammdır :KK66:

onu kaçırdım o zaman bebişim
Benim insülinim var ya canım kaç kalori olsun olmasın o patates girdi mi gidiyo bende, glukoza aşırı dikkat etmem lazım normalde :KK70: :KK70: :KK70:

Evet isterim tariff ;) Kesin senin vereceğin tarifin tadı birazcık güzel olur diye düşünüyorum :)))

Aynen öyle belki de bi sürpriz olur hepsi birden gider 😍
Aminnn orticim aminnn😍
Harekete geç canım başlayınca bitiyor ve daha iyi hissediyorsun❤
Ay geçemiyorum. Yeni uyuttum oğlumu. Bugün oyun da oyun. Hiç bırakmadı yakamı 🤦‍♀️ menümü paylaşayım da belki gece yaparım bişiler 🤷‍♀️
Ilk gun normal canim almilaya da ilk 2-3 gun halsizlik yapmis banada son gunler goz kararmasi falan yapmisti
Tamam canım. Sağ olasın. Ondandır o zaman. İkinci gün bugün 😘
Cok niyetlenmistim ama gozum yemedi yapamadim. Ama denemediklerim arasinda aklimda kalmasin diye bu defa ki diyetimde deneyecegim. Belli mi olur zayiflarim bi daha kilo almam yapamam falan aklimda kalmasin. Denersen etkileri ve sonuclari nasil olacak beni de etiketle olur mu.
😂😂
Tabi canım aklımızda kalan bir diyet çeşidi olmamalı olamaz 😂😂
Vegan yapıyorum ya ben ortim o yüzden böyle oldu diyetisyenim böyle verdi yani cuma günü değişecek listem😂ama ablam benim için detoks sana yaramayabilir çok kilon yok atacak ödemin olmayabilir dedi bi kararsızlaştırdı beni😂
#ablayıdestekliyorum 😂😂
Hımm , diyetisyen karşısında boynumuz kıldan ince tabii :) 34 cm :KK70: :KK70:
Ay boynunu mu ölçtün 😂😂😂 Hiç aklıma gelmedi onu ölçmek. ben de ölçeyim bir ara. Bakayım kıldan ince mi 😂😂 Hatta Bayadır ölçüm yapmadım yarın yapayım da bir karşılaştırayım :KK6:

Pişman oldm ya
Ben akşam yemekten sonra bişe yediğim zaman çok etkiliyor ertsi günümü ☹️ artı gelmem inşaAllah ama eksimi azaltır yada bu gün sabahki kiloma sabit gelirm
Herkeste oluyor boyle ataklar onemli olan ne kadar hasarla ciktigin kendini kaybededebilirdin tatliya falan gomulmeden en olagan sekilde atlattin. Bu da buyuk bir basari. Pisman olmanda guzel aman ne olacak bu kadardan demekten cok cok iyi. Bi daha boyle bsey yasadiginda bu pismanlik seni engelleyecektir. 👍

Sabah
1 kuru incir
1 sucuklu yumurta
1 zeytin
1 dilim kaşar peynir
4 parmağım büyüklüğünde ekmek (tambuğday ekmeğim bitmiş)
Çay

Ara
2 mandalina

Akşam
5 kanat
3 incik
4 5 ince dilim fırında patates
3 kaşık bulgur pilavı
2 3 biber turşusu
Yarım bardak ayran

Su 2 lt
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Aksam biraz agir olmus sanki.et tavuk bulgur patates tursu 🤔Odem ve arti gelme ihtimali var. Suyu da biraz artirabilirsen süper olur canim
09.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kuru incir
1 kk peynir
Ananas çayı

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle 2 yk mercimekli bulgur pilavı (yağsız)
1 elma

Akşam
150 gr kadar ızgara tavuk
Soğan salatası
Yeşillik
1 sb ayran

Yeşil çay

Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam belmayne belmayne Nikinik Nikinik
🤩🤩👏👏👏
09 Ocak salı
Sabah 09:30
2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Nane maydanoz domates
1 ısırık kaşarlı tost

ara
1 elma
1,5 avuç leblebi
1 avuç karışık çerez
Türk kahvesi( bunları ara ara gün içinde yedim)

akşam 17:30
1,5 kase ezogelin
1 tabak salata

ara
2 avuç karışık çerez( bu çok oldu ama fark etmeden götürmüşüm)

45 dk yürüyüş
Toplamda 10600 adım olmuş

3 lt su bolca çay ve ıhlamur

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @Suskunhanim
Cerez deyince aklima sen geliyorsun artik valla 😂 canim ya o cerezler hic masum degil cok canin cerez yemek istiyorsa cig badem findik ceviz falan tuket. O da sayili avuc avuc degil 😬
9subat salı menüsü
Kahvaltı
Çeyrek tost, 1 omlet, maydonoz, 7 zeytin

Ara yok

Aksam
1 kase tarhana çorbası, kereviz salatası, 2-3 yk tavuk sote

Sarımsaktan mi yoksa yaklaşan reglden mi bilmiyorum tatlı istedi canım😔 cevizli sucuk yedim iki parmak kadar
10000 adım, spor yapamadım ruhen yorgun hissediyorum kendimi😔sabaha toplarım insallah
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom @hawar
2 parmak dediğimiz 2 lokma ise cok gec saate de kalmadiysa bisi olmaz heralde 🤗 annem de ne zaman sarimsak yese arkasina tatli ceker cani yalniz degilmis 🤭🤭

09.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kuru incir
1 kk peynir
Ananas çayı

Öğle 2 yk mercimekli bulgur pilavı (yağsız)
1 elma

Akşam
150 gr kadar ızgara tavuk
Soğan salatası
Yeşillik
1 sb ayran

Yeşil çay

Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam belmayne belmayne Nikinik Nikinik
Oyy ortim maşallah hem spora hem menüye🧿🧿🧿😍
Niki yi niye etiketledin 🤔

Günaydın kaçak nerelerdesin sen inan listelerdenn çıkarsak mı gitti herhalde temelli diyecektim 😔
Havalar güzel gidiyor bu fırsatları değerlendirmek lazım yoksa iyice evlere gömüleceğiz 🙈
Bugün 9 bin küsür adım attım Valla 👀 mekik falan da çektim iyi gitti 👀👀

Cherry Mom Cherry Mom canım evet 3 defa olmuş😔 Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum🥺 uyuyabilirim inşallah
Gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun

Back
X