Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlar 🙄 olumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım ❤️
Bu birazda aslında evli ve çocuklu olmayı "bahane" olarak kullananlardan kaynaklanıyor. Benimde çalıştığım yerde varlar. Ne hikmetse mesela çocukları ile alakalı aslında 30 dk bile sonra yapılabilecek avm alışverişi için "30 dk erken çıkabilir miyim"ler öyle çoğalıyo ki suistimal noktasına gelebiliyo yada mesela aynı görevi yaptığım diğer arkadaşımın çocukları var. İşyerimiz ona 10 15 dk uzaklıkta bana ise 1-1,5 saat uzaklıkta ve acil gidilmesi gereken bir durum olduğunda "bekar olsam giderim ne güzel iş yok güç yok" diyerek işi bana iteleme mantığında olunca (halbuki annesi yanında yada eşi yanında yani bir şekilde 15-20 dk gidip gelme şansı olabilecek zamanlarda) böyle böyle bir sürü örnek var tabiiki. Bu sadece benim denk geldiklerim tabiiki. Muhtemelen işverende sanıyo ki çocuklu diye sürekli izin alır bekarın işi gücü yok gelsin gitsin acil iş olsa arayıp ulaşabilelim, yok eşi akşam telefona bakmasını istemiyo yok çocuktan vakit olmuyo durumları olmasın 7/24 çalışan elimizin altında olsun diye düşünüyolar. Off ne dolmuşum bee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Halbuki düşünseler bekarı da evlisi de çoluklusu da çocuksuzuda aynı mesaide aynı işi zaten yapıyor yapacakta :)))

Bence şuan bile "ahh biraz fazlam var ondan diyet yapıyorum" desen yine sana gıcık olabiliriz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Yalnız böyle diye diye bi bakıyomuşuz sen kilo alma topiklerinde geziyosun öyle bir psikolojiye sokuyomuşuz seni :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız ağzından yel alsın😂şu anda fazlam var demiyorum başta hedefimi bi gazla 51 yaptığım için mezun olmaya çalışıyorum diyorum😂😂yoksa ben bu kilolarfa hep koruma kafasındaydım

1. Olmusum sevinemedim bugun canim cok sıkkın giden gitti kalan saglar benimdir sanirim benim olmaya da devam edecek 😭😭

@Namaria Tempus Tempus tebrikler kizlar.
O ne biçim laf kuzum :işsiz:

Onca verdiğin kiloyu 1 gün kilon sabit kaldı diye mi sildin aşk olsun tartıyı boşver geçen gün sen demediin mi dışarı çıktığımızda eşim bile inceldiğimi fark etti kıyafetlerle diye ki seni hergün gören insan öyle hemen anlamaz farkı..
Hepimiz kadınız maalesef herşey ödem yapıyor uykusuzluk yorgunluk stres yediğin içtiğin... Tartıya endeksli yaşama lütfen inceliyor musn inceliyorsun doğru yoldayız 🤗🤗

Menülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?

:D:D:D:D yaaa burcuuuuu seviyorumm seni :D

:KK76: :KK76: bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana :KK6:

bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyor :rolleyes: dmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne :D

Eki Görüntüle 2780297

canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda :(
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti

bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin

:D:D:D yiine burcuuuuu :D

bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardır :süslü: @balpamuk

Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap :KK76:

Teşekkür ederim Deryacım :KK200: Sen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz :KK68:

gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn :KK70::KK70::KK70::KK70:

allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor :olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:
Insallah canim. Cok sagolun

Aaa bak belkide böyle düşündüğün için şuan bünyende kitledi kendini inmicem inmicem diyo :KK70:
Evet evet ama yazın ben 53.0 görüp o gün çok dikkat etmeme rağmen 52.9 göremedim o günden sonra dedim zeynep zeynepp şimdi göremediysen ne zaman😂başlamışken devamı gelir diye düşünerek gaza gelip 51 dedim hedefe😂😂

Evet evet ama yazın ben 53.0 görüp o gün çok dikkat etmeme rağmen 52.9 göremedim o günden sonra dedim zeynep zeynepp şimdi göremediysen ne zaman😂başlamışken devamı gelir diye düşünerek gaza gelip 51 dedim hedefe😂😂
Sen mezun olduğunda senin şerefine Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bir donut bende bi dilim san sebastian yicem (bahaneye bak) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

10 Şubat Çarşamba

12.00
3 günkurusu, 2 ceviz, 8 badem, 1 tk tahin, 2 dilim mayasız tam buğday ekmeği

Ara
8 kaşık haşlanmış bezelye, badem sütlü Türk kahvesi, 1 elma

18.30
1 tabak Brüksel lahanası, salata

Su:2lt devam
Spor: 2 yapıldı
(leslie 2 mil+2000 adım 65 puan)
Oğlumu uyuyunca bir posta daha yapacağım

Tempus Tempus @emnis @_Reyyan Nikinik Nikinik
Ortim bugün sendeniz😍

Kızlar yoğun bir gündü
Yarında yoğun olacak
Bende misafirim geliyor yarın
Birde bir seminere yazılmıştım pazartesi başlamış unutmuşum şimdi videoları izlemeye çalışıyorum yarın sınavım var
O yüzden boş zamanlarımın tümünü oraya ayırmalıyım
S Suskunhanim ortim çok aktif olamayacağım kusura bakma
Ama bu gün yürüyüşümü yaptım

Bu birazda aslında evli ve çocuklu olmayı "bahane" olarak kullananlardan kaynaklanıyor. Benimde çalıştığım yerde varlar. Ne hikmetse mesela çocukları ile alakalı aslında 30 dk bile sonra yapılabilecek avm alışverişi için "30 dk erken çıkabilir miyim"ler öyle çoğalıyo ki suistimal noktasına gelebiliyo yada mesela aynı görevi yaptığım diğer arkadaşımın çocukları var. İşyerimiz ona 10 15 dk uzaklıkta bana ise 1-1,5 saat uzaklıkta ve acil gidilmesi gereken bir durum olduğunda "bekar olsam giderim ne güzel iş yok güç yok" diyerek işi bana iteleme mantığında olunca (halbuki annesi yanında yada eşi yanında yani bir şekilde 15-20 dk gidip gelme şansı olabilecek zamanlarda) böyle böyle bir sürü örnek var tabiiki. Bu sadece benim denk geldiklerim tabiiki. Muhtemelen işverende sanıyo ki çocuklu diye sürekli izin alır bekarın işi gücü yok gelsin gitsin acil iş olsa arayıp ulaşabilelim, yok eşi akşam telefona bakmasını istemiyo yok çocuktan vakit olmuyo durumları olmasın 7/24 çalışan elimizin altında olsun diye düşünüyolar. Off ne dolmuşum bee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Halbuki düşünseler bekarı da evlisi de çoluklusu da çocuksuzuda aynı mesaide aynı işi zaten yapıyor yapacakta :)))
Evet iş insanda bitiyor anlayana..
Ben doğum izninden döndüğümde oğlum 3 aylıktı 1 gün işe gecikmedim rapor almadım 27 yaşındaki adam hergün rapor alıp işe gelmiyordu 🤯🤯 dediğin gibi bu durumu su istimal edip evli cocuklu olanların adını çıkaranlar utansın :rolleyes:

Kızlar yoğun bir gündü
Yarında yoğun olacak
Birde bir seminere yazılmıştım pazartesi başlamış unutmuşum şimdi videoları izlemeye çalışıyorum yarın sınavım var
Kolay gelsin canım

Dibim düştü😂😂
Ayy evet demir eksikliği vardı bende doktor ilaç veriyor ama demir ilacına hassasiyetim var bünyem kaldırmıyo :(

Bu arada branşlarımız tamamen alakasız ama bende bilgisayar öğretmeniyim :) gerçi şuan yöneticilik yapıyorum artık eğitim kurumunda :)

Burnunu tıka iç ve tek dikişte bitirmeye çalış, bir yudum alayım devam edeyim dedi mi gitmiyo :KK70: :KK70: :KK70:
Gıdalardan almayı dene canım olmazsa,değerlerine baktır mutlaka
Kızlar yoğun bir gündü
Yarında yoğun olacak
Ah ah benim de😭sabah kahvaltıya gelecek arkadaşım, akşam giderler muhtemelen. İşin kötüsü hala artidayim, acayip bir iştahım var ne olursa olsun sürekli yiyesim geliyor.Bunu daha önce de yaşamıştım😔 sporla telafi etmeye çalışacağım,10000 i tamamladım 1000 zıplayıp yatacağım inşallah menümü de öyle paylaşırım canım
Bir dokunup bin ah işitmek dedikleri😅 sana da çok çok kolay gelsin canım benim🥰🥰Gazaniz mübarek olsun şimdiden🥰
Akşam yemeğini mümkün olduğunda erken koymaya çalışacağım, tavuk çorbası, fırında köfte patates ve yine kereviz😅 ve salata

10 subat carsamba

12:30 2 yumurta, 6 zeytin, 2 kasik humus

15:00 1 elma

18:30 2 kofte ,1 kase lahana corbasi

su 3 litre
Spor: 6500 adim, 15 dakika chloe

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Nurcum ya spor programını atlama Chloe 20 dakika yapsaydın +100 puan alacaktın hemde programı tamamlamış olacaktın 😔

Menüleri baya azalttın sorun oluyor mu ? IMG_20210131_194541.webp

O ne biçim laf kuzum :işsiz:

Onca verdiğin kiloyu 1 gün kilon sabit kaldı diye mi sildin aşk olsun tartıyı boşver geçen gün sen demediin mi dışarı çıktığımızda eşim bile inceldiğimi fark etti kıyafetlerle diye ki seni hergün gören insan öyle hemen anlamaz farkı..
Hepimiz kadınız maalesef herşey ödem yapıyor uykusuzluk yorgunluk stres yediğin içtiğin... Tartıya endeksli yaşama lütfen inceliyor musn inceliyorsun doğru yoldayız 🤗🤗
Sagolasin canim ama bu 3. Haftam olacak. Cuma eksi gelmek icin persembe ac kaliyorum cuma eksi geliyorum azicik yiyince bile yine artiya dönüyor haftaicinde yine basa sariyorum.yine oyle olacak yine cuma eksi görmek icin yarin ac kalacagim oyle gozukuyor😶

Sagolasin canim ama bu 3. Haftam olacak. Cuma eksi gelmek icin persembe ac kaliyorum cuma eksi geliyorum azicik yiyince bile yine artiya dönüyor haftaicinde yine basa sariyorum.yine oyle olacak yine cuma eksi görmek icin yarin ac kalacagim oyle gozukuyor😶
Ama şöyle düşün bence her cuma bir önceki cumaya göre eksi gördüğüne göre demekki yinede gidiyo ;)

Back
X