- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.761
Bu birazda aslında evli ve çocuklu olmayı "bahane" olarak kullananlardan kaynaklanıyor. Benimde çalıştığım yerde varlar. Ne hikmetse mesela çocukları ile alakalı aslında 30 dk bile sonra yapılabilecek avm alışverişi için "30 dk erken çıkabilir miyim"ler öyle çoğalıyo ki suistimal noktasına gelebiliyo yada mesela aynı görevi yaptığım diğer arkadaşımın çocukları var. İşyerimiz ona 10 15 dk uzaklıkta bana ise 1-1,5 saat uzaklıkta ve acil gidilmesi gereken bir durum olduğunda "bekar olsam giderim ne güzel iş yok güç yok" diyerek işi bana iteleme mantığında olunca (halbuki annesi yanında yada eşi yanında yani bir şekilde 15-20 dk gidip gelme şansı olabilecek zamanlarda) böyle böyle bir sürü örnek var tabiiki. Bu sadece benim denk geldiklerim tabiiki. Muhtemelen işverende sanıyo ki çocuklu diye sürekli izin alır bekarın işi gücü yok gelsin gitsin acil iş olsa arayıp ulaşabilelim, yok eşi akşam telefona bakmasını istemiyo yok çocuktan vakit olmuyo durumları olmasın 7/24 çalışan elimizin altında olsun diye düşünüyolar. Off ne dolmuşum beeDoğru diyorsun canım öyle maalesef hele birde cocuklar küçük olunca hiç şans vermiyorlarolumsuzu getirmeyelim yinede aklımıza hayırlısı olsun canım
![]()

Halbuki düşünseler bekarı da evlisi de çoluklusu da çocuksuzuda aynı mesaide aynı işi zaten yapıyor yapacakta :)))