Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün de sporun da çok iyi ortim👍🏻ben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu🙈🙈🙈ne yapsam çok kararsızım
Eksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorum 🙈🙈

Eksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorum 🙈🙈
O +3 ü bende hiç unutamıyorum nedense :KK14::confused::confused:

Gece tartısı ekibi online mi tartıldınızmı 😁
Benim çok iç açıcı değil sabahki tartımdan 700 gr fazlayım ama saat 11 de 1 lt su içtim inşaAllah wc çıkarım yatmadan bidaha ozaman sabaha 300 400 gr eksi göreblrm yoksa sabit gelme olasılığım yüksek

yok kuzum onlar servisle alıyor ama enson ben ordayken taksiyle yolladılar müşade den sonra. Şeker böbreği yedi şimdi gözü yiyor lazere giriyor devamlı.. Dikkat ediyormuş ama bazen etmiyor bence. Stres yapıyor bi restorant da aşçı basıydı yogun ondan önce kendi lokantalarımız vardı hep çalıştı ama hastalık gelince birden durdu bir de korona dönemi olunca.. Geçende antidepresan verildi işte. Gerçekten kaliteli bi yaşlılık gecirmenin temeli bugünler beslenmemiz spor ve stres kaynakları maddiyat gibi garantilemek lazım ilerisi için hep.
Antidepresan iyi gelir inşallah kuzum ,stres kortizol salgılatıyor ve beyaz ekmek,şeker ,makarna vs çok yenince de salgılıyor vücut, böbreğe de göze de zararlı cnm ,tansiyonu da yükseltir, babacığına aynen böyle ilet olur mu ;)
Aynen ilerisi için çalışmaya başlamak en iyisi cnm :KK200:

Benim çok iç açıcı değil sabahki tartımdan 700 gr fazlayım ama saat 11 de 1 lt su içtim inşaAllah wc çıkarım yatmadan bidaha ozaman sabaha 300 400 gr eksi göreblrm yoksa sabit gelme olasılığım yüksek
Allah'ım çete oldunuz başıma :confused: :-):-):-)
Ben sabahtan geceye 1 2 kg fark ediyorum ne yiyorum acaba gün içinde danaya giriyorum herhalde :oops::KK64:

Ben bide şimdi regl oldum umarım Cuma ya kadar şişlik kalmaz😞
Gün içinde sürekli detoks suları yeşilçay falan iç canım.Misadirin de var ama

yok kuzum onlar servisle alıyor ama enson ben ordayken taksiyle yolladılar müşade den sonra. Şeker böbreği yedi şimdi gözü yiyor lazere giriyor devamlı.. Dikkat ediyormuş ama bazen etmiyor bence. Stres yapıyor bi restorant da aşçı basıydı yogun ondan önce kendi lokantalarımız vardı hep çalıştı ama hastalık gelince birden durdu bir de korona dönemi olunca.. Geçende antidepresan verildi işte. Gerçekten kaliteli bi yaşlılık gecirmenin temeli bugünler beslenmemiz spor ve stres kaynakları maddiyat gibi garantilemek lazım ilerisi için hep.
Çok haklısın😔
Kızım baya emdi 100 gr gittimi acaba 😁
Yarın gece uyandırıp uyandırıp emzior😂😍😂

cnm ben de dukan birası içtim 11de,hala şişim :KK70: tartılmayabilirim kuzum
Kızım baya emdi 100 gr gittimi acaba 😁
yaaa gerçekten son nokta budur yaaaa :KK70: :KK70: ben anca nefes alıp verince çıkan suyu hesaplıyorum zuhahahaha

Yarın gece uyandırıp uyandırıp emzior😂😍😂
Valla bu geceden aklıma geldi ahshshgs 😂🤣🤣🤣🤣
cnm ben de dukan birası içtim 11de,hala şişim :KK70: tartılmayabilirim kuzum

yaaa gerçekten son nokta budur yaaaa :KK70: :KK70: ben anca nefes alıp verince çıkan suyu hesaplıyorum zuhahahaha
Ne sandın kız her wc sonrası bile tartılıyorm acaba kaç gr (afedernz) işedim diye 🤣🤣🤣🤣

Düzenli olarak spor programlarına katilmayan arkadaslar Amor-a Amor-a birsevgi birsevgi ya da az katılan arkadaslar azaydidem azaydidem Monica_ Monica_ seyrekyagmur seyrekyagmur gecerli mazeretleriniz yoksa ve katilirsaniz sevinirim 🤗 verilecek kilolarınız da buna üzülür eminim 🤭😁

Bir de Begonya2 Begonya2 canim senin spor programımız hakkinda bi bilgin var mi 🤔

Yok cnm istediğim kilo civarına düşersem 3000-35000 arası yicem, sonraki 2 cuma 2500 civarı yapcam sonra 2000 1600 diye düşürcem tatlım 😘
Hadi bakalim insallah hersey istedigin gibi olur😌
Öyle günlük tartı farklarında bir hesaplama ekleme çıkarma yapmıyoruz canım annenin tartısı oraya gittiğinde bak çok farklı ise bize sıkıntı yaratır. Fazla tartıyorsa bu haftaya sıkıntı eksik tartıyorsa öbür haftaya sıkıntı 🙈👀
Senin dediğin farklar kişi baskülünü değiştirdiğinde oluyor.
Tamamdir kaptanim bu hafta erteledim gunu birlik cuma gunu gidip geleblirim😊
11.00
2 yumurtali lorlu yulafli omlet

Ara
Form cayi
Maden sulu kayisili form

19.00
Ton balikli(80gr) salata
2 wasa

Su 2.5lt
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem
Menun cok guzel canim 🥰

Iyi geceler kizlarr bugun hic ugrayamadim kosturmali bi gundu kusuruma bakmayin sabah -300 le uyandim ama bgun spor yapamadim ve suanda sabahkinden cok fazlayim insallah yarin sabit ciksam bu sabaha gore bana yetr😊 yarın saf protein gunu ilan edecegim sanirim🤭 menumi yazip yaticam herkese iyi geceler yarin burdayim🥰

Back
X