Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bu hafta 3 gun ust uste spor yapinca bgun yapamadim yarin devame dicem artik surekli spor yapmaya calisicam 🥰
Tamamdir canim ortimsin gozum uzerinde 👀 😊
10 subat
3 kasik gevrek
3 kasik yogurt bu ara asıri sardim buna🤭
Yesil cay

Arada
sutlu nescafe
1 kare bitter

Aksam
1.5 kepce Tavuk suyu corbasi sehriyesi azinda azı
1 parca tavuk gogsu
2 kasik yogurt

Arada
turk kahvesi
2 catal kazan dibi (gorumcemdeydik bugun🙈)

Su 2.5 lt
1 form cay
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam
Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor 🙈🙈

İçtikten sonramı ağrıdı canım yoksa gaz sancısı falan mı. Öyleyse suyu sıcağa yakın içebilirsin çok iyi gelir. Ayaklarına da bir sıcak su torbası. 🙏

👏👏👏👏
Peki ama spor 🤔
İki milcik leslie yapıvereydin orticim ❤️

Şimdi bana yediklerim biraz çok gibi geliyor da o yüzden bu yazdığını "vay be ne yemişsin, hepimizi doyururdu bu menü" diye okuyorum 😂😂😂
Öyle değil de nolur 🤭🤭
Evet canım içtikten sonra inanılmaz bir sancı başlamıştı sanırım bağırsakları harekete geçirdi🙄

İş çıkışı biraz yürüdüm sadece spor yapamadım leslie aklımdaydı aslında sancı üşüme derken yapamadım ve halsizdim🥴

Yok canım ya senin yediklerinde hiçbişey yok nasıl doyuyorsun şaşırıyorum😂

Nurcum ya spor programını atlama Chloe 20 dakika yapsaydın +100 puan alacaktın hemde programı tamamlamış olacaktın 😔

Menüleri baya azalttın sorun oluyor mu ?Eki Görüntüle 2780499
Gunaydin kaptanim ya 15 dakika chloe biraz da yuruyus yapinca tamamlamis olurum diye dusundum😂 tabi oyle bisey olmuyor😂
Bi dahakine dikkat edicem canim
Az yemeye alistim sorun olmuyor ama cok ye diyosan cuma telafi ederimm 😂😂

Düzenli olarak spor programlarına katilmayan arkadaslar Amor-a Amor-a birsevgi birsevgi ya da az katılan arkadaslar azaydidem azaydidem Monica_ Monica_ seyrekyagmur seyrekyagmur gecerli mazeretleriniz yoksa ve katilirsaniz sevinirim 🤗 verilecek kilolarınız da buna üzülür eminim 🤭😁

Bir de Begonya2 Begonya2 canim senin spor programımız hakkinda bi bilgin var mi 🤔
Canim gunaydin 😊 ben aslinda son 2 haftadir sporu arttirdim farkediliyordur😂 eskiden hic yapamazdim.
dun benim hatam oldu, chloeyi 20 dakikaya tamamlamadim bu dahakine dikket edecegimm canimcimm tesekkurler uyari icin🥰

Eksideysen hic deneme detoks cok odemli oldugunda yada uzun sure takilmalarda etkili oluyor. Tabi arkasini saglam tutmak lazim 1 kac gun yapip tekrar eskiye donunce hemen arti oluyor . Ayy bak ben en son gecen yil bir arkadastan duydugum detoks tarzi 5 gunluk bisey yamistim. Kiz eksi 2 olmustu ben arti 3 hic unutamiyorum 🙈🙈
Aman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamana😂😂

Günaydınlar herkeseee🌸🌞bugün erkenden kalktım dinlenme günüm olduğu için yatakta keyif yapıyorum😂birazdan da kalkıp saçlarımı yapayım bari yarın sabahtan arkadaşlarla buluşacağım foto falan derdine😂😂evde paspal paspal dolaşıyorum biraz süslenio püsleneyim keyfim yerine gelsin dedim😂

Evet canım içtikten sonra inanılmaz bir sancı başlamıştı sanırım bağırsakları harekete geçirdi🙄

İş çıkışı biraz yürüdüm sadece spor yapamadım leslie aklımdaydı aslında sancı üşüme derken yapamadım ve halsizdim🥴

Yok canım ya senin yediklerinde hiçbişey yok nasıl doyuyorsun şaşırıyorum😂
Geçmiş olsun canım. Ben zaten spor yapmışsın diye söylemiştim. Anladım.
Nasıl oldun daha iyi misin.
Ya aslında menü baya doyurucu. Gündüz biraz acıkıyorum ama gece hiç acıkmıyorum. O da beni mutlu ediyor. ❤️

Geçmiş olsun canım. Ben zaten spor yapmışsın diye söylemiştim. Anladım.
Nasıl oldun daha iyi misin.
Ya aslında menü baya doyurucu. Gündüz biraz acıkıyorum ama gece hiç acıkmıyorum. O da beni mutlu ediyor. ❤️
İyiyim canım teşekkürler ❤
Çok sevindim adına gece acıkmadığın için😍
Sabahı zor ediyorum bazen👀

Günaydıın :KK54:
Aman aman vazgeçtim ben yok yapmıyorum normal besleneceğim kalsın detoks başka zamana😂😂
Aynen en güzeli 😂😂😂
Günaydınlar herkeseee🌸🌞bugün erkenden kalktım dinlenme günüm olduğu için yatakta keyif yapıyorum😂birazdan da kalkıp saçlarımı yapayım bari yarın sabahtan arkadaşlarla buluşacağım foto falan derdine😂😂evde paspal paspal dolaşıyorum biraz süslenio püsleneyim keyfim yerine gelsin dedim😂
Oh iyi yapmışsın cnm ;)
Ben dünle aynı geldim bu arada, 66.0 kg :) 200 grcık daha gitse keyfime dicek yok :))

Back
X