• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu 🤭🤭🤣 kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret 😍
Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarak😂ben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum😂

Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarak😂ben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum😂
Aktarlarda kiraz sapi oluyor canim ben ondan kaynatip iciyorum ne koku ne tat hicbir sey olmuyor

Aktarlarda kiraz sapi oluyor canim ben ondan kaynatip iciyorum ne koku ne tat hicbir sey olmuyor
Ay bak aklımda bulunsun o. Bugün gittim görünce alayım dedim marketten zorla falan içerim artık her gün bitiririm onu. Bu hafta çok ihtiyacım olacak çünkü😂😂

Afiyet olsun cnm benim de gözüme çarpıp duruyo girince 😍😂😂
belmayne belmayne kuzucuk afiyet olsun 😘 sıkılmadın he o kahvaltıdan 😜
Var ya buraya yazdım yarım saat sonra başlarbdı uğur getirdiniz valla :KK71: :KK71: :KK71:
Seni alan yandı kız. İki günde sıkılır koyarsın adamı kapıya 😂😂
Dördüncü gün bugün. Ufak değişiklikler yapıyorum ama listeye uymaya çalışıyorum kuzum ❤️

Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu 🤭🤭🤣 kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret 😍
Canım içinde aroma var mı. Merak ettim.🤔 Yoksa alayım ben de. Hiç sevmiyorum yeşil çayı. Gerçi içine taze zencefil ve limon koyunca da çok güzel oluyor

Canim burdan devam edebiliriz. Ilk sayfayi okuyup aklina takilanlari sorarsan sevinirim bir de orda form var onu doldurursab seni daha yakindan taniriz simdiden hosgeldin 😊 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

Sabah:
-Yulaf kepeği ile yapılmış dukan krep
-2 dilim kaşar peyniri
-1 hindi füme

Ara:
-1 avuç kaju

Öğle:
-1 porsiyon kalamar sote
(kızartma değil ve panesiz)

-1 avuç kaju
-2 kare bitter

Spor yine yok bütün gün çalıştım ve bu saatte bilgisayarın başından daha yeni kalktım... Saat 2 den beri bilgisayar başındayım🙈

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Ortim nenun gayet guzel ama en azindan azicik bir spor olsa. Bak diyetisyen istegi uzerine artik hergun en az 8 dk spor yapiyirum. Sadece 8 dakika. Ve bu sporu gorumcem yapti 1 ay biyubca hergun 8 dakija kadinda selulit sifur. Gel istersen beraber yapalim. Sadece 8 dakija 😉 ne dersin?

Kaptancim Cherry Mom Cherry Mom dunden beri yeni diyet listeme basladim. Oncekine benzer Sadece karbonhidrat orani daha az. Ve hergun 8 dakihh jh alik tabata yapiyorum. Dun ustune ben de ekledim kol, karin topkamda 15e cikardim. Ama hergun artik 8 dakikalik sporum kesin olacak 😉

ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler :(
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı 💪

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler :(
Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler :KK43:
Hoş geldin canım aramıza. Sağlıklı sağlıklı kilolarını verirsin inşallah🤗🤗

Back
X