Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen sağol canım :KK200:
Bebişin düzene girmesine çok sevindim,tüm hayatımız onlara endeksli daha iyisi olacak eminim hadi bakalım :)))
Haklisin canim. Doktor demisti iki aylik olunca daha iyi olur, gazi azalir operasuon agrisi da hafifler diye. Sukur 2-3 gundur cok daha iyi uyuyor 😉

Donusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli. 😂😂😂 ama eve doneyim borekle ekmegi donusturecegim 😂😂 donusum demek ben demek. Listelere donmeyi istiyorum ama kontrol tamamen bende olmayinca aksilik yasamak istemiyorum. Menuleri kendim ayarlayamiyorum ne piserse onu yiyoruz. Kendime ayri bisey yapamiyorum. Kantarla tartiliyorum basina bi is gelse tartilma olasiligim yok. Cok hareketsiz degilim ama spor adi altinda bisey yapamiyorum. Simdilik izliyorum sizi elimden geldikce katiliyorum gruba eve doner donmezde listelerdeyim insallah. gidene kadar biraz kontrol altina almaya calisiyorum. Ne kadar versek fayda 😂😂 yine basladik gecensene bu zamanlarda diyetteydim ben ya ne tesaduf 🙈🙈🙈
Başlaman da çok güzel. Onca lezzet arasında karar vermek de kolay değil bence🤤
Eminim annen çeşit çeşit yapıyordur yemekleri.
Listeye girene kadar epeyce yol kat etmiş olacaksın bence. Tabi şimdi olan eksi ile de listeyi şenlendirsen iyiydi ama nasip işte.
Dönüşüm konusunda da ha börek ha ekmek ne farkeder demi😁
Cherry Mom Cherry Mom bu fikri çok beğenir zaten :-)

Spor da menu de cook guzel 👏

Kesinlikle kilo aldiracak bir menu dehil ortim. Sadece biraz lifli gida az gibi olmus, sislik yapabilir ondan. Menunde hiic sebze yok. Hani en azindan salata yapmaya baktin olmuyorsa salatalik domates veya yesil marul yikayip yesen gun icinde cok iyi olur.

Tebrikler canim. Himm bizim kilolar baya yakinmis. Yarisalim kim once 70in altina dusecek? Ne dersin?

Tebrikler canim, gayet iyi eksi 👍

Bu kiloda 400gr eksi mukemmel bence 👍

Wuuwuu tam gaz devam ediyorsun canim. Masallah ve darisi basima diyeyim 😉
Bu hafta salataya ağırlıkvereceğim Derya’cım. O kadar haklısın ki... Maalesef artıdayım diye gittim geldim bekledim ama yok bu zaten regl şişliği dün akşam oldum olacak gibi olup yine regl olamadım şu an kesin normal kiloma göre +2 var üstümde.🙁

Geçen hafta ki kilom: 67.5
Bu hafta ki kilom: 68.1
Arada ki fark: + 600 😔

Haftaya hedef 67.3

Kızlar Anka Anka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)

Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldin Anka Anka :)
Benim eski kaptanimdir Anka Anka . Cook sevindim bizim takima geldigine. Hosgeldin canim Anka Anka

Başlaman da çok güzel. Onca lezzet arasında karar vermek de kolay değil bence🤤
Eminim annen çeşit çeşit yapıyordur yemekleri.
Listeye girene kadar epeyce yol kat etmiş olacaksın bence. Tabi şimdi olan eksi ile de listeyi şenlendirsen iyiydi ama nasip işte.
Dönüşüm konusunda da ha börek ha ekmek ne farkeder demi😁
Cherry Mom Cherry Mom bu fikri çok beğenir zaten :-)
:KK47::KK47::KK47::confused::confused:parlak fikirlere ihtiyacımız vardı :D

Bu hafta salataya ağırlıkvereceğim Derya’cım. O kadar haklısın ki... Maalesef artıdayım diye gittim geldim bekledim ama yok bu zaten regl şişliği dün akşam oldum olacak gibi olup yine regl olamadım şu an kesin normal kiloma göre +2 var üstümde.🙁

Haftaya hedef 67.3
Canim ortim artin buyuk degil sen haftaya biraz da salata ekle, bu artiyi goturur eksiyle gelirsin cumaya 👍

Kızlar Anka Anka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)

Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldin Anka Anka :)

Merhaba Anka Anka
Yeniden hoş geldin yuvaya 😃😍🌺

Haftaya hedef 67.3
a ben geçen hafta regli dönemin sanıyordum menülerin gayet iyiyidi ama spor eksikti bu hafta pamukcum spor ödemide atardı biraz belki
neyse yinede kaçamaktan ötürü değil sonuçta bu artı regli sonrası hemen geçer gider üzülme

Canim ortim artin buyuk degil sen haftaya biraz da salata ekle, bu artiyi goturur eksiyle gelirsin cumaya 👍
Motivasyon için teşekkürler Derya’cım. Regl de kesin 1.5-2 kg oluyor zaten tam da ilk güne denk gelmesi artının zirvede olması demek zaten. Ben bunun boş bir artıolduğunu biliyorum ama takıma olmsuz yanaıyacağı için üzülüyorum😕 Neyse haftaya acısını çıkarırım zaten diye düşünüyorum. Biraz lifli gıda ekleyip spora da vakit ayırmam gerek ama bu hafta full çalıştım çok yoruldum. Zaten gece 2 ye kadar zoom açık sandalyeye çakılı kaldım bu hafta. Artık haftaya bu işi toparlamak istiyorum.
Sen şu an diyetisyen listesi ile devam ediyorsun değil mi Derya’cım?

Yarısalım canim sen kac kiloydun 😊 aMa ben cok pis yarısırim haberin olsun😂😂
Aramizda tam 2 kilo fark var sen 74,6 sin simdi ben 76,6. Ama soyle birsey var ki ben 2 gun once sIKIca doyete yeniden basladim. Ilk haftalar hizli gider. Be emziriyorum. Yani seni yakalama ve gecme sansim var 😉

Back
X