- 5 Ekim 2020
- 2.747
- 10.804
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.041
Tebrik ederim canımGünaayydııınnn :))
Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85
Cherry Mom
Begonya2
Eki Görüntüle 2781417

Tebrik edrim kuzum

Bu sıkıntıların içinde güzel eksi

Kuzum tebrik ederimHayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448
Cherry Mom
Hedefim 79.8

Bizimle ya da bizsiz yola çok güzel devam ediyorsun. 70 ler kapıda

Tabiiki kuzum umut olmaz mıBen bı 67.7-68.5 arasından kurtulamadım yahu neyse eve bruksel lahanası ve bı sürü yeşillik aldım bence hala umut var![]()

Ben hep umutla veriyorum gramcıkları

Merhabalar. Hoş geldin

Canım Allah kolaylık versin. Okula alıştırma işleri zor valla. Geçen yıl ben de çok yorulmuştumResim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanimCherry Mom
Canım benim ya bir türlü birbirimizi yakalayamadık ben hep çok geç girdim. Son 1-2 günde hiç giremedim. Belki karşılıklı iletişim halinde olan bir orti olsaydı sen 1 kg bile eksi ile gelebilirdin çünkü güzel motive oluyorsun.
Benim için çok sıkıntılı bir haftaydı ve daha da sıkıntılısı geliyor önümüzdeki hafta.
Ailevi sorunlar patlak verdi bir yandan , diğer yandan çocuk okula gitmek istemiyor, kolundan sürüyerek götürüyoz sonra da okuldan öğretmen arıyor mutsuz , hasta mı falan filan. Göndermemeye de izin yok.
Napalım Allah çok daha büyük dertler vermesin ama olanı da yetiyor zaten şimdilik.
Canım çooook tatliş bir ortiyle süper verimli bir hafta geçirirsin inşallah.![]()

Diğer sıkıntıların da hemencecik hafiflesin inşallah. Allah gönül ferahlığı versin