Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 11.30
2 dilim küçük ince börek :olamaz:
Çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta

Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek

Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Mehfam Mehfam
Ortim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş :confused:
Bu 6. Takim ne yiyor ne iciyor anlamadim. Tam nazi kampi zorla zayiflatiyorlar galiba 🤣🤣
Bizde mi yapsak acaba ahahahaha
ve düz göbüşlüleri :KK70:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuzum ben de göbüşü açıp gezmek hava atmak istiyorum bu yaz :KK70: :KK70: piercing de istiyorum göbüşüme biliyor musunuzz :KK70: :KK70: :KK70: donut şeklinde var mıdır kii :KK70: :KK70:
Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlere :ıslık:

Canım Allah kolaylık versin. Tez zamanda şifasına kavuşsun inşallah 🙏🙏❤️
Psikiyatrdan fayda gördünüz mü canım. Çok sabır gerektiren süreçler. 😔

Bir fıstık gördüm sanki. Jennifer Lopez maşallah 😍😍

Valla şok oldum. 😳
Ortalamamızı düşük görünce üzülmüştüm. Bu teselli oldu 🤭
Teşekkür ederim☺

Ortim dünki börek yetmemiş sabahta bir güzel hatırlatma yapıp sonrada pastayla altın vuruş olmuş :confused:

Bizde mi yapsak acaba ahahahaha

Aaayy harikaa fikiiirr tamam yazın piercing yaptırıyoruz göbişlere :ıslık:
Hahahaha özellikle ince dilim yazmış ne istiyorsun kızdan :D :D :D
ayyy ayynennn :rolleyes: :D :D :D sen neli taktırcan

12.02.2021

Sabah - 10:00

Peynirli omlet böreği (Tavanın 1/4ü)
1 kk peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
Maydanoz,dereotu

Ara - 12:00
1 sade türk kahvesi

Akşam - 17:30
Tava hamsi (büyük tavanın 1/4ü, yağsız tavada)
Salata
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

Spor yapamadım aşırı belim ağrıyo :(

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @L O L
Gecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendim 😋 afiyet olsun.

bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 yumurtalı zeytinyağlı dereotlu maydanozlu taze naneli omlet, baharatlı yeşil zeytin,beyaz peynir,salatalık,1/2 portakal,Herby yılbaşı çayı
ara türk kahvesi, Bim Buono şekersiz sütlü çikolata 20 gr (tadının hiç farkı yok normalinden ;) )
akşam hindi göğüs konserve 160 gr, iceberg
ara kuru naneli limonlu yeşil çay
3 lt su
6000 adım,2 mil leslie
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .
Sabah 11.30
2 dilim küçük ince börek :olamaz:
Çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta

Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek

Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Mehfam Mehfam
Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galiba 😉

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
@belmayne @Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Yaa çok sevindim🎉🎉🎉🎉🎉,hayırlı olsun Rabbim karşına hep güzel insanlar çıkarsın🤲🤲🤲
Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu 🤩🤩 gozun aydin cok sevindim.

Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum ben 🤣
Ben de🙈boşluğuma geliyordu az daha birinde oğluma laf yetiştirirken baktım tartilacaktim🙈tartım giyinme odamda,demek ki her üst defistirdigimde tartiliyormusum,farkında değildim hiç😔
Sen de tatliştiin painimm 😘 hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim💓

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin :KK14::KK14::KK14::KK14:

Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş 🍀

Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak :KK14:
Geçmiş olsun canım,rabbim sağlığına kavuştursun tez zamanda🤲🤲
Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19:
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse :KK48::KK48::KK48:
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz :KK76::KK76::KK76:
Amiiin amin kuzum senin hayatına da :KK200::KK200::KK200:bolluk bereket mutluluk versiiin

Hahaha :D ye tabii kiii kuzuumm :dondurma:

canım tiryakilik gibi bişey ya profesyonel yardım almak lazım bırakmak için :KK14::KK14: :D :D
😂😂Bak çok doğru bı tespit oldu😂

Gecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendim 😋 afiyet olsun.

Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .

Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galiba 😉
canım bizde de annem kurutuyor kavanoz kavanoz , yarısı ince parçalanmış çorbaya cacığa vs
2 kavanoz da yaprak halinde kurutulmuş var, büyük cam borosilikat bardağa önce 3-4 yaprak koyuyorum,su ekleyip içine yeşil çayı atıp demliyorum canım kolay tüketiliyor böyle ;)

canım bizde de annem kurutuyor kavanoz kavanoz , yarısı ince parçalanmış çorbaya cacığa vs
2 kavanoz da yaprak halinde kurutulmuş var, büyük cam borosilikat bardağa önce 3-4 yaprak koyuyorum,su ekleyip içine yeşil çayı atıp demliyorum canım kolay tüketiliyor böyle ;)
Ohh mis gibi kokuyordur seninki dogal
. Deneyeyim canim. Benim ince nane ama olur aynidi. Sonra suzgec kullanirim.

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
@belmayne @Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Çok sevindim canım senin adıma gözün aydın💖

Sen de tatliştiin painimm 😘 hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim💓

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin :KK14::KK14::KK14::KK14:

Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş 🍀

Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak :KK14:
Geçmiş olsun canım
Yaşla birlikte kemiklerimiz mi eriyor kızlar 🙄 @Anka bunun bi limiti vardır inşallah 1.50 ye gitmeyiz :KK70:
Yanlış bilmiyorsam 25 yaşından sonra her 5 yılda 1 cm kısalıyor insan . Yani hücreleri yaşlandığı için küçülüyorlarmış
O yüzden yaşlılar kısadır genelde

12 şubat cuma
Doğum günğ menüsü olacak biraz😕
8.30
Milföylü tatlı 1 tane
12.30
1 tane poğaça, 5yk mantı, 3yk fırında patates, 2 çatal pasta, 3 tane incecik kurabiye
Arada birkaç üçgen cips ve patlamış mısır atmış olabilirim ağzıma🙈
Su : 2lt
Spor : 45 dk kardiyo = 225p (cezamı kestim kaptım)
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
afiyet olsun cnm :KK200: kimin doğumgünü :KK36:
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz :D :D
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha :D :D :D

afiyet olsun cnm :KK200: kimin doğumgünü :KK36:
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz :KK70: :KK70:
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Ortim pasta hem çok müthiş değildi hem de benim yaş pastayla pek aram yoktur😂😂bu arada en yakın arkadaşlarımdan birisinin doğum günüydü😂

Back
X