- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #393.281
Abooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mıTabi ki canim kahvemizi icecez beraberçok sağol balim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mıTabi ki canim kahvemizi icecez beraberçok sağol balim
![]()
Cıs cos ne ola kiCanım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cosslarıballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?
Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.
Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu![]()
![]()
Meğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındaAbooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mı![]()
Ahahah hiç bu açıdan düşünmemiştimAbooo tayininin niye bunca sene sonra çıktığını anladın mı![]()
Tayin isteyenler yerinden memnun olmayanlar koşun Tempus aMeğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındabak nasıl yolunu açtım kuzumun
![]()
Yok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu benceMeğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatındabak nasıl yolunu açtım kuzumun
![]()
Bunu bugün başka bı arkadaşım da söylediAhahah hiç bu açıdan düşünmemiştim![]()
![]()
![]()
Murat Göğebakan-Kalbim Yaralı![]()
Bak bu açıdan da hiç düşünmemiştimYok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu bence
Mehfam yuruyemedim ama hala yakindayiz
gizli yürüyelim ya da
![]()
Vedalaşın
Kahveyi kiskansak boğazında mi duracaktı ki aboo
Menü paylaşmak için bekliyorum o zamanVedalaşınyeni ortileri ben açıklayacağım hatta belli bile
![]()
Neden ki hiç mi yoksa bugün mü öyleMenü paylaşmak için bekliyorum o zaman
hawar gel sarılmak
(su üstteki emojileri kullanamıyorum nedense
)
Canım yoldaşlığın için teşekkür ederimMenü paylaşmak için bekliyorum o zaman
hawar gel sarılmak
(su üstteki emojileri kullanamıyorum nedense
)
Bı ara vardı galiba ama kaç zamandır deniyorum başaramadım, sen geçen bı yerine basmisim deyince acaba benim de mi öyle oldu dedimNeden ki hiç mi yoksa bugün mü öyle![]()
![]() | S Suskunhanim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |