• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik Nikinik resmen nefis terbiyesi😭 tartilmak için nasıl zorlaniyorum, önümde baklava var da yememek için direniyor gibiyim😂ama başardım yaklaşık 24 saattir tartilmiyoruz değil mi🤩?
Aynen 24 saat oldu 🤩🤩🤩Ya bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi 😂😂😂

Cok sagol canim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hersey hayirlisiyla 🤗💞

Allah razi olsun canim az daha var kuzum bakalim oldu ya gerisi cok da muhim değil 🥰

Cok sagol canim benim Allah razi olsun 🤗💞

Askkusum inanamadim hâlâ soktayim dua eden herkesten Allah razi olsun Allah da herkesin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻💞😍

Ah kaptanim kaptanim 💞😍Allah razı olsun canim benim cok şükür elhamdülillah amin insallah canim sevdiklerime yakin olacagim artik cok şükür bin şükür 💞🤗🤲🏻

Zeynebim canim cok tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun insallah hepimizin güzel haberlerini aliriz 💞😍🤲🏻

Canimm canimm belmaynem 💞 o kadar sikintidaydim ki olumsuz geridonusler aldik falan hic beklemiyordum kuzum aynen Rabbime hamdolsun darliktan sonra ferahlik oluyor 😍💞🤲🏻 hatayi bosver canim ilk hedefimiz Adana sonra Tibel Polonya belarus ruzgar nere biz ora 🙃🥰
Canim tam belli degil ilisik kesme iki hafta icinde olcak esya toplicaz insallah ev tutucaz Adana'dan nakliye tasinma vs 15 gun muhleti var. Takribi 1-2 ayi bulir canim süreç 🤲🏻💞😍

Allah razi olsun canim amin amin cumlemizin insallah 🤲🏻💞😍

Cok sagol canim benim Allah razi olsun 🤗💞

yarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah :KK68:
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında :sopa::) Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan:KK19:çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar :KK200:
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun
Ayy kuzum ne güzel heyecanlar. Bayılırım yeni başlangıçlara ❤️ su gibi aksın inşallah tüm hazırlıkların.
Adana dan tibete uzanan yolumuz da açık olsun 😂😂 Ay hayali bile güzel 😍
Dönüşünü bekliyoruz dört gözle Almılam 🤩🤩❤️
belmayne belmayne hakkını helal et kuzum bu hafta şansımıza biraz kötü geçti🙃 daha da eksilerde görüşmek üzere ortişim❤
Oy kuzum çok güzel bir haftaydı. Benim sonuç hariç🙃 olsun buna da şükür 🤗 teşekkür ediyorum güzel ortiliğin için 😘

Eski ortilerim örtü olmuş😍başarılar diliyorum canlar🥰
belmayne belmayne gel bı yeşilçay içelim😍 yalnız çok şanslısın🙈 okulla birlikte bu hafta baya düzenli olacak umidindeyim de😅

belmayne belmayne ortim nasılsın🤗 açlık surem bı saat önce doldu ama kitap okuyup kahve içtim,yansın yağlar😂
Merhaba yeni orticim 😘 Ayy ay güzel bir hafta olsun o zaman inşallah. 💞

Ben de kahvemi içitim12 yi bekliyorum kahvaltı için. Vegana devam 😍

Bugünüm çok yogundu geceden bi vefat haberi aldık :KK43: sabah yola çıktık. Şimdi bakabiliyorum
Canım çok üzüldüm. 😔
Allah rahmet eylesin. Kalanlara güç kuvvet versin 🙏❤️

Günaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer :KK36:

Eki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorum :eek::eek:Göbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi :KK70:

Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç :KK70::KK70::KK70::KK70:
Vaaaayy kaptım ortiiyi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :KK49: Gel bakiiim yamacıma :halay:Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn :KK71::KK71:
Ahahayyy yaptır yaptırrr cnm :D :D şöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah :D :D :D
Ay mukbangler aklıma geldi galiba :D :D
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim :KK73::KK73::KK73:
Ah ex ortim oldun. Seninle orti olmak büyük zevkti canım😍😘inşallah görürüz haftaua ya inşallah🤗🤗
Benim için de zevkti kuşum :KK200::KK200::KK200::KK76:listene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm ;) alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz :rolleyes::KK59:
Aynen 24 saat oldu 🤩🤩🤩Ya bugun sabah kalkıp tartilayim dedim uyku sersemligiyle unutmusum. baktim yerinde yok aklima geldi 😂😂😂
Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki :D :D :D
Oruç tutacağım ya ben 3 gün boyunca. Ben hiç sahur yapmam o yüzden omad yapayım dedim iftarda kuvvetlice yiyeyim bir sonraki güne kadar öyle devam😂😂
Canım dikkat et de güçsüz kalma ;)

Cherry Mom Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda :D ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor ;) benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela :D :D
Ama dikkat ederim ben de ;) menüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece ;)

Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?

Günaydınlaar fit ve mutlu güzelleeer :KK36:

Ahahayyy yaptır yaptırrr cnm :KK70: :KK70: şöyle buluşup göbüş selfiesi çekiliriz ahahahah :KK70: :KK70: :KK70:
Ay mukbangler aklıma geldi galiba :KK70: :KK70:
Ayyy sonunda beraberiiiz 1 hafta gecikti ama oldu ortiiim :KK73::KK73::KK73:

Benim için de zevkti kuşum :KK200::KK200::KK200::KK76:listene çok faydam olamadı zaten diyetisyenle gidiyodun ama biraz eğlendirip motive ettiysem ne mutlu bana cnm :KK66: alt listede devam edersen tekrar görüşücezzz :rolleyes::KK59:

Yaaaa şekeri bırakmaya çalışanlar gibisiniiz 3 günden sonra yoksunluk belirtileri çıkacak sanki :KK70: :KK70: :KK70:

Canım dikkat et de güçsüz kalma :KK66:

Cherry Mom Cherry Mom kapticim tamam,en çok ben konuşuyorum sanırım cısları ballandırarak anlatma konusunda :KK70: ama dikkat ettim grupta aktif olmayanlar esas kaçamağı yapıyor :KK66: benim direkt bu konuda konuştuklarım yapmadı mesela :KK70: :KK70:
Ama dikkat ederim ben de :KK66: menüme eleştiri gelince açıklama yaparım sadece :KK66:

Bir de hergün kalori,karbonhidrat yağ vs de ekleyeyim diyorum menülerin altına ne dersiniz?
Kavuştukk :KK200:

Bu hafta kesin birinciyiz canım ona göre bak :dondurma:

Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayın🙈şu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum😡😡
Gecmis olsun canim.bir yandan iyi olmus mideni rahatsiz etmesi 😉 aynen hiic gerek yok. Biliyirum guzel birsey degil ama diyetisyen dedi ki olur da kendini tutazsam listede olmayan birseyo cigneyip yutmadan at cope, sonra agzini iyice caljala ve disini fircala

Günaydın kızlar:36:
Güya bu gün oruç tutacaktım gece 5e kadar uyanıktım 5 te uyumuş kalmışım :-) nasip değilmiş. Sirkeli suyla güne başlıyorum bu gün.
Gunaydin canim. Ohh masallah 5e kadar ne yaptin? Ben vocuklarka gidiyorum uyumaya degilse bebis de uysniyir gdce 3-5 defa alamiyorum uykumu. Tavuk gibi 21da gidiyotum yataga 🐥🐥

Gecmis olsun canim.bir yandan iyi olmus mideni rahatsiz etmesi 😉 aynen hiic gerek yok. Biliyirum guzel birsey degil ama diyetisyen dedi ki olur da kendini tutazsam listede olmayan birseyo cigneyip yutmadan at cope, sonra agzini iyice caljala ve disini fircala
Ay ben onu 4 gun once yaptim 😂🙈 esim tahinli çörek almis ben de bayilirim. 1. Gun yemedim 2. Gun yemedim hala bitiremediler😂artik 3. Gun dayanamadim dedim 1 lokma alayim nefsimi korelteyim. 1 lokma aldim o da sekerliymis. Sekerlisini sevmiyorum cignedim geri cikardim 😂😂😂

🌺🌺🌺Gunaydinlar 🌺🌺🌺
Kizlar bugun spor gunu.sporunuzu secmeyi aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin :KK68:
Gubaydin. Sagol canim hatirlatma icin 👍 benim bugunku hedefim 30 dakika full body workout + 8 dakika tabata. Bakalim bebisin uyku durumuna gore artar veya azalir 😉 dun yemekleri yaptim bugun yemek derdi yok. Artik iki gunde bir yemek yapiyirum. Esim de sagolsun kahvalti salata, mutfak toplama hallediyir. Bugun bebis uyuyunca ben spora yani 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Ay ben onu 4 gun once yaptim 😂🙈 esim tahinli çörek almis ben de bayilirim. 1. Gun yemedim 2. Gun yemedim hala bitiremediler😂artik 3. Gun dayanamadim dedim 1 lokma alayim nefsimi korelteyim. 1 lokma aldim o da sekerliymis. Sekerlisini sevmiyorum cignedim geri cikardim 😂😂😂
En guzelini yapmissin canim 👍 ben de hic sevmiyirum evde biyle tatli olup da kimse yemeyince, canim istiyor. Gecen burda fat thursday vardi. Dedim kuzimla esime hadi bugun alin donut filan ama 1-2 saate bitirin. Bitiremediginizi atarim cope. Bana da yazik canim istiyor sonra.

En guzelini yapmissin canim 👍 ben de hic sevmiyirum evde biyle tatli olup da kimse yemeyince, canim istiyor. Gecen burda fat thursday vardi. Dedim kuzimla esime hadi bugun alin donut filan ama 1-2 saate bitirin. Bitiremediginizi atarim cope. Bana da yazik canim istiyor sonra.
Aynen valla gidiyorum geliyorum ben diyette olmadaydim simdiye bunlar bitmisti diyorum 😂🙈 ben evde pogaca kek falan yapinca fazlasini hemen esim ise giderken eline tutusturuyorum 😂 cocuk istiyor mecbur yapiyorum ama ne kadar cok evde kalirsa o kadar nefsi zorluyor

Aynen valla gidiyorum geliyorum ben diyette olmadaydim simdiye bunlar bitmisti diyorum 😂🙈 ben evde pogaca kek falan yapinca fazlasini hemen esim ise giderken eline tutusturuyorum 😂 cocuk istiyor mecbur yapiyorum ama ne kadar cok evde kalirsa o kadar nefsi zorluyor
] kesinle dogru canim, insan gordukce cani istiyor

:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
muhursuzpusula muhursuzpusula tebrik ederim ortim 😍💃:sampiyon: güzel orti olduk tekrarında görüşmek dileğiyle 😍😍

Back
X