Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok sevindim canim faydam olursa bir nebze ne mutlu bana 😍💞 insallah insallah gozum uzerinizde bu gorsele baktikca beni hatirlayin 🙃
Eki Görüntüle 2782123

Allah razi olsun canim hayirli geceler insallah duzenimi kurup gelecegim en kisa zamanda 🤲🏻🥰
Bekliyoruz canim seni dort gözle 👀👀🤣
Ozlendin😊 iyi geceler 😍

İyi geceler canim benim bilmukabil ben de sizi özledim 💞🤗 kardes gibi olduk burda birbirimizi gormesek de hepinizin bende yeri ayri 💞
Senin de hayırlı iş haberlerini alırız tez zamanda insallah canim Allaha emanet 🤲🏻😍
Aynen oyle canim valla biri yazmayinca gelmeyince eksikligini hissediyor insan🤗🤗
Insallah canimmm senin haber ugurlu gelir takima da bi guzel haber de ben veririm insallah😇

Aynen oyle canim valla biri yazmayinca gelmeyince eksikligini hissediyor insan🤗🤗
Insallah canimmm senin haber ugurlu gelir takima da bi guzel haber de ben veririm insallah😇
İnsallah canim benim en guzel zamanda en hayirli haberlerini alalim senin de 😍🤲🏻 dua edeceğim canim inşallah

Hahahaha özellikle ince dilim yazmış ne istiyorsun kızdan :KK70: :KK70: :KK70:
ayyy ayynennn :rolleyes: :KK70: :KK70: :KK70: sen neli taktırcan
Eki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorum :eek::eek:Göbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi :KK70:

Gecmis olsun canim. Belininnalt tarafi agriyorsa eger. Yere yatip bacaklarini karnina cekip saga sola sallanarak beline masaj yapabilursin cok iyi geliyir. Menun gayet guzel, en cok da hamisiyi begendim 😋 afiyet olsun.

Menun de sporun da cok guzel olmus canim. Merak ettim kuru naneden cayi nasil yaptin? gecen 500gr kuru nane aldik, internette kucuk paket sandim buyukmus. Hayatta bitiremem baharat olarak. Cay olarak iceyim dedim senin menuyu gorunce .

Aslinda borege ragmen cok kotu olmamis menun canim. Bugun eksini kutladin galiba 😉
Balıklarla çook fazla aram yok hamsiyi falan pek sevmem ama somonu daha çok seviyorum, öyle zor yedim ki bunu anlatamam belkide yemekten ancak hamsi sayesinde soğuyabilirim :KK70::KK70::KK70::KK70: Belim içinde onu denicem muhakkak hiç aklıma gelmemişti ama regl olamadım halen acaba ondan mı geliyor mu da ağrısı var diye düşündüm ama üşütmüş falanda olabilirim

Çok sevindim canım senin adıma gözün aydın💖

Geçmiş olsun canım

Yanlış bilmiyorsam 25 yaşından sonra her 5 yılda 1 cm kısalıyor insan . Yani hücreleri yaşlandığı için küçülüyorlarmış
O yüzden yaşlılar kısadır genelde
Neee 25ten sonra 5 yılda bir kısalıyor muyuuzzzz :eek::eek: Zaten aşırı kısayım 10-15 yıla kalmaz hobite dönerim ben :KK70::KK70::KK70:

afiyet olsun cnm :KK200: kimin doğumgünü :KK36:
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz :KK70: :KK70:
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç :KK70::KK70::KK70::KK70:

Pastayı görme bile kızımın kalan cidden 2 3 çatal 1 dilimin çeyreğini yedm😅
Böreğe doyamadımmmmm
Adresi veriyorum anneni bize yollar mısın :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cossları :ukala: ballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?

Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.

Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu 🤗 :KK200:

Dediğin doğru kaptanım, aslında bende aksine bir etki oluşturuyo bu konuşmalar çünkü normalde mesela off şunu mu yesem bi tanecik cıs yapsam diye düşünürken cumaları yada hafta sonu bu konuşmalardan sonra öyle herhangi bir cıs değilde güzel bir cıs için hakkını vere vere yiyebilmek için atıyorum 1 hafta daha aşırı dikkat edip doya doya yiyebileyim en azından vicdan azabı çekmeyeyim falan diye düşündürüyo beni. Yani off dayanamadım yedim modu değilde buna erişebilmek için şu çabaları verdim şimdi ödül zamanı şeklinde planlamam gerektiğini farkettirdi nedense :KK70:Yani galiba bende ters etki yaratmış olacak ki bu haftayı sıfır cıs ile kapamaya karar verdim :)

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Vaaaayy kaptım ortiiyi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :KK49: Gel bakiiim yamacıma :halay:Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn :KK71::KK71:

:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve @L O L oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
Eski ortimmm bak 1. olcaz demiştim dimiiiiiiiiiii :halay::halay::halay::halay:

Ooooooooo yarimuhendis yarimuhendis ciiim demek mezun olmadan önce benle ortak oldun 😍

İnşallah cumaya kadar güzel eksiler görürüz balım, gerçi sen görmüşsün göreceğini😍
Darısı bizlere 🙈
Ay hadi bakalım canım güzel olsun inşallah😍😍
yarimuhendis yarimuhendis senle orti olmak zevkti inşallah mezuniyetini görürüz haftaya cnm :KK36:
Ah ex ortim oldun. Seninle orti olmak büyük zevkti canım😍😘inşallah görürüz haftaua ya inşallah🤗🤗
:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve @L O L oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
Ellerine sağlık ablam😍yarın için de şimdiden iyi yolculuklar🙋‍♀️😘

Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayın🙈şu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum😡😡

Bakın ben cuma kaçamağı yaptım uzun zamandır da böyle bir şey yapmamıştım yememiştim yani midem unutmuş. Şu saattr mide bulantısıyla kalktım istifra ettim. İbreti alem olayım benim gibi yapmayın olmayın🙈şu an kendimle bunun sorgusunu yapıyorum yani ne gerek vardı diye kendime kızıyorum😡😡
İyi misin canım ? Farklı birşey olmasında miden unuttuğu içindir inşallah

İyi misin canım ? Farklı birşey olmasında miden unuttuğu içindir inşallah
Ya midem unuttuğu için büyük ihtimalle çünkü hastalık olsa belirtisi bir tek bu olmazdı🙈cipsten sanırım çünkü sene olmuştur yemeyeli keşke yemeseydim bir kaç sene daha geçseydi. Mide unutunca böyle sıkıntılar çıkıyor işte midenin unuttuğuna mı sevinsem yoksa hevesime yenik düşüp yaşadığım şeye mi üzülsem🤷‍♀️neyse geçti artık sabahtan kaptanım beni zopalayabilir hakettim ben😭 Cherry Mom Cherry Mom

Ya midem unuttuğu için büyük ihtimalle çünkü hastalık olsa belirtisi bir tek bu olmazdı🙈cipsten sanırım çünkü sene olmuştur yemeyeli keşke yemeseydim bir kaç sene daha geçseydi. Mide unutunca böyle sıkıntılar çıkıyor işte midenin unuttuğuna mı sevinsem yoksa hevesime yenik düşüp yaşadığım şeye mi üzülsem🤷‍♀️neyse geçti artık sabahtan kaptanım beni zopalayabilir hakettim ben😭 Cherry Mom Cherry Mom
Her şerde bir hayır vardır canım, bak böylece bir daha cıs yemek istediğinde eminimki bugünü hatırlayıp "amaan 2 dk zevk alıcam diye kusamam şimdi ıyy" diyip vazgeçeceksin :KK66::KK66:

Her şerde bir hayır vardır canım, bak böylece bir daha cıs yemek istediğinde eminimki bugünü hatırlayıp "amaan 2 dk zevk alıcam diye kusamam şimdi ıyy" diyip vazgeçeceksin :KK66::KK66:
Gerçekten cips yememek bi eksiklik değilmiş arkadaşlarım yerken gaza geldim(ah bu arkadaşlar hep onlar yoldan çıkartıyorlar😬)aynı dediğin gibi bi daha uzun bir müddet yok yani onu anladım bugünden sonra🤐

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
@belmayne @Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Canimm hayirli olsunn gozun aydin cok sevindim senin icin 😊
Ortaklik sonuclarini aciklicam daha erken yapicaktim ama hayirli haberden dolayi vakit olmadi 🥰💞
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim cok geçmiş olsun yeni okudum Allah sifa versin esine
Anka Anka hosgeldin canim ben Almıla bu hafta giremedim normalde aktiftim ideal kilolarimiza saglicakla erisiriz inşallah 💞
Monica_ Monica_ canim bu hafta sıkıntılı idi benim icin biliyorsun hic giremedim ama harika kilo vermissin canim masallah tebrik ederim 🥰💞
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim 🤗 duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah 💞😍
Atlatmissindir insallah sikintilari guzel haberi alinca. Hic sorun degil ortim sen iyi ol💕
yarın suriye görevim var arkadaşlar son artık inşallah sağ salim gidip döneriz. iki hafta falan da işleri toparlar tebliğimi alırım inşallah :KK68:
menülerde pastalar börekler çoğalmaya başlamış elimde zopaynan gelicem yakında :sopa::) Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızı üzmeyelim dedikleri çok doğru basta kendimiz sonra takımımız için gözünüzü seveyim kaçamağı abartmayalım canlar bir dilim pastanın böreğin verdiği haz geçici ve ardından genelde pişmanlık oluyor, kalıcı olan aynada ideal kilomuzdaki kendimizi görmenin mutluluğu sağlık ve sıhhat gerisi yalan:KK19:çok seviyorsanız sağlıklı alternatiflere yönelebilirsiniz yulaf unundan şekersiz meyve ile tatlılar genefırın mücver tarzı börek tadında lezzetler unsuz yulafla yapılmış hepsini denedim harika alternatifler. hatta mercimek unundan makarna aldırdı diyetisyen inanın tadı cok güzel ve kalorisi çok az bakliyat yiyoruz birnevi. velhasıl kendimiz için abartmayalım nolur. babamın güzel bir lafı vardır açlıkla tokluk arası bir yarım yufka der öyle düşünelim canlar :KK200:
Allah rahatlık versin ara ara uğrayacağım inşallah Allaha emanet olun
Gule gule git gel insallah canim 😊💕

Back
X