Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay canım benim yaaa çok üzüldüm insan başkalarına yansıtamadığı bu patlamayı çocuğuna yansıtıyor bazen işte ,spor yapacak vaktin oluyor mu biraz stresini atsan canım? :KK69:
Kayınvaliden sorunluydu bi de değil mi, yine canını mı sıktı? :KK14:
Allah acil şifa versin kuzum böbrekle mi ilgili? beslenme,sigara vs o kadar etkili ki böbrekte cnm sen destek ol ona,içine de biraz rahatlamış olur :KK66: nefroloji özel bi diyet vermiştir potasyum,sodyum herşey önemli kuzum o kadar fark eder ki dikkat etse ah :KK200:
Spor baslayacagim kuzum meditasyona da başladım 🌸🌸 kv ile bı süredir iletişimde değilim kuzum canımı sikmadi o yüzden. Kalp damar cerrahi yapacak operasyonu deri altına küçük bişi koycaklarmis damar yolu gibi. Bu aralar onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum şükür moraller iyi dikkat etmeye de başına musibet gelince başladı 🤭

Begonya2 Begonya2 canım sana ortak olarak Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol u düşünüyorum ama onunda cenazesi var ya bilemedim aktif olabilir mi bu hafta modu ne durumda olur.

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol selam canım nasılsın? Ne yaptınız ? 😔

Ortaklık konusu için ne dersin canım ona göre düzenleme yapayım ♥️

12 subat cuma

12:30 1 kasarli tost, 6 zeytin

18:30 yarim bardak sut

21:00 1 corn flakes bar, 1 kase patlamis misir

su 2 litre
Spor yok

@_Reyyan

ortim menün ne kadar az. Nasıl ayakta duruyorsun bu kadar az yemekle.🙈 Benim tansiyonum çabuk düşer onun için böyle söylüyorum tabii de performansın düşmeden dayanabiliyorsan süper!😃
Başarılı bir menü!👍🏻😍

ortim menün ne kadar az. Nasıl ayakta duruyorsun bu kadar az yemekle.🙈 Benim tansiyonum çabuk düşer onun için böyle söylüyorum tabii de performansın düşmeden dayanabiliyorsan süper!😃
Başarılı bir menü!👍🏻😍
Ortim dun aksam yemegine firsat bulamadim isler yogundu bilgisayar basindan kalmamadim
Dun yorucu gecti tabi normalde bu kadar az olmuyor😄

Canım 3 mil leslie ve 10 bin adım atayım dedim ilk etapta. Uygun olur mu sence başka şeyler mi ekleyeyim. Plank da yaparım 3-4 set. İp de atlatabilirim. Farketmez yaparız ne istersen 🤗🤗

ne iş olsa yaparım gibi oldu :-)

ben yıllardır buralardayım ya bi hevesleniyorum sonra uykusuzluk çok zorluyor bi bırakıyorum falan bi istikrarsızlık var bende 🙈 ama genelde hep ben kaptandım ya da hep yakından tanıdığım kişilerle beraberdim bi nazlanıyordum. :KK70: O yüzden burayı deneyeyim dedim bi de saçımı çeksinler totoma vursunlar falan kimse çekinmez dedim :KK70:
Wooow kaptanlık tecrübesi olan bir ortim var yani:KK17: tırstım biraz.😁😁
Sporları numaralandırıp bir liste oluşturmuştu kaptanımız. Onu ekleyeyim bu mesaja. Aksam menuyu yazarken “nikinik” i etketleyip yaptığımız sporun numarasını yazıyoruz.

Ben genelde eliptik yapıyorum canım. Diğerleri ya çocuk ya komşu engeline takılıyor.🙁
Cok onceden jillian michaels yapiyordum ama artik sakatliyorum kendimi cardio yaparken.🤓
En temizi eliptige cikip uzuuun uzun ter dokmeye cabaliyorum.😁

Eklentiler

• 4B05D2C1-4280-4F88-A8AA-8B1F2E5B7481.webp
    4B05D2C1-4280-4F88-A8AA-8B1F2E5B7481.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 28
Sen de tatliştiin painimm 😘 hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim💓

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin :KK14::KK14::KK14::KK14:

Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş 🍀

Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak :KK14:
Yaaa kuzum ben bu msjı da kaçırmışım. Bir yerde de arkadaş baban için geçmiş olsun demiş. inşallh önemli birşey yoktur.Sonra da bu msjın alıntılandığını gördüm.😔

Hayatta herşeyin üst üste geldiği dönemler oluyor. Bazen bu dönem yıllarca bile sürebiliyor. İnşallah hemencecik geçer senin tüm sıkıntıların.
Canım benim kendini suçlama, bazen öyle tepkiler veriyoruz çocuklarımıza da, çünkü bizim de psikolojimiz kaldırmıyor.
Heleki öfke patlaması yaşayan çocuk karşısında insan çaresiz kalıyor. Bizimki sağolsun günlük birkaç defa elimin ayağımın titremesine sebep olan krizler yaşardı hem de dışarda milletin ortasında. Şimdi biraz azalmış olsa da devam ediyor yine.

Sen kendini çok sıkma canım, inşallah huphuzurlu bir hafta geçirirsin🌹🌹❤️❤️

Wooow kaptanlık tecrübesi olan bir ortim var yani:KK17: tırstım biraz.😁😁
Sporları numaralandırıp bir liste oluşturmuştu kaptanımız. Onu ekleyeyim bu mesaja. Aksam menuyu yazarken “nikinik” i etketleyip yaptığımız sporun numarasını yazıyoruz.

Ben genelde eliptik yapıyorum canım. Diğerleri ya çocuk ya komşu engeline takılıyor.🙁
Cok onceden jillian michaels yapiyordum ama artik sakatliyorum kendimi cardio yaparken.🤓
En temizi eliptige cikip uzuuun uzun ter dokmeye cabaliyorum.😁
Aaaa sabahtan mesaj atmam lazımmış geç kaldım galiba teşekkür ederim alıntı için 🤗
Eliptik de güzel benim aletim olmadığı için leslie yetiyor bana eskiden jilianda çok yaptım ama artık yaşlandım yapamıyorum :KK70:

Son düzenleme:
Hafta sonu evde işi yemek yap falan derken şimdi oturabildim canım😊 sen napıyosun oruç musun🙄
Evet ortim oruçluyum 6da okunacak ezan az önce eğitimden çıktım 2 saat bilgisayar başında ders dinlemişim yorulmuşum baya😂😂şimdi de dinleniyorum 5 gibi kalkıp bi kardiyo patlatayım aç karnına vücutta bu kadar saat açlığa tüm depolar kullanılmıştır sıra yağlara gelsin😂😂

@Nikinik spor programını hatırlatmış kızlar bende tablomuzu ekleyeyim yeni gelen kızlar için :halay:

Listeden 1 spor yapıldığında +100 spor puanı ek 2.spor yapıldığında +50 ..3. yapıldığında +50... Diye devam ediyor kızlar 😎😎

Belirtilen dakikalardan az yaparsanız programı tamamlamamış oluyorsunuz 👀 :)

Gün sonunda @Nikinik etiketli kaç nolu sporu yaptığınızı menünüzde belirtmeyi unutmayınız 🤗

Eki Görüntüle 2782288
Anka Anka canım son güncel halini paylaşmış kaptanımız. Sanırım artık sabahtan hangi sporu yapacağını yazman gerekmiyor. Sadece akşam menüsünde yazıyorsun.

Aaaa sabahtan mesaj atmam lazımmış geç kaldım galiba teşekkür ederim alıntı için 🤗
Ekiptik de güzel benim aletim olmadığı için leslie yetiyor bana eskiden jilianda çok yapım ama artık yaşlandım yapamıyorum :KK70:

Anka Anka canım son güncel halini paylaşmış kaptanımız. Sanırım artık sabahtan hangi sporu yapacağını yazman gerekmiyor. Sadece akşam menüsünde yazıyorsun.
Aynen kızlar sabahtan planlar değişebiliyor diye onu çıkardık sadece sporu yapıp numarısıyla menüde yazıyoruz 🤗 💃💃

Teşekkür ederim canım şimdi lesliye başlayacağım 3 mil yapacağım inşallah. Akşama ne yiyeceksin ben karnabahar yaptım yoğurtla yicem 😋😋

Back
X