Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım şimdi lesliye başlayacağım 3 mil yapacağım inşallah. Akşama ne yiyeceksin ben karnabahar yaptım yoğurtla yicem 😋😋
amanın bir ürperdim yemek pişirme konusu geçinçe😂😂
Ben de brokoli yoğurtlayayım kendine canım. Ortimin menüsüne ayak uydurayım💋😍

Evet ortim oruçluyum 6da okunacak ezan az önce eğitimden çıktım 2 saat bilgisayar başında ders dinlemişim yorulmuşum baya😂😂şimdi de dinleniyorum 5 gibi kalkıp bi kardiyo patlatayım aç karnına vücutta bu kadar saat açlığa tüm depolar kullanılmıştır sıra yağlara gelsin😂😂
Aman dikkat et açken bişey olmasın🙄

Aman dikkat et açken bişey olmasın🙄
Yarım saat kadar düşük tempolu kardiyo yaptım sıkıntı yok ben oruçluyken chloe yapmışlığım var 45 50 dk hiçbir şey olmadı allahtan😂😂ve şey yaptım pamela reifib 15er dklık dance cardio videoları çok çok güzel ben bu ara onlara sardım tavsiye ederim

Yarım saat kadar düşük tempolu kardiyo yaptım sıkıntı yok ben oruçluyken chloe yapmışlığım var 45 50 dk hiçbir şey olmadı allahtan😂😂ve şey yaptım pamela reifib 15er dklık dance cardio videoları çok çok güzel ben bu ara onlara sardım tavsiye ederim
Geçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım 😂

Bu arada şimdi elime sevgililer günü hediyem ulaştı 2 paket çikolata da var hediyelerin içinde 🥲
Annem ve çocuklar gözümün içine baka baka yediler. Ben ise hediyem gelmeden tam 2 dk önce fıstık ezmemden yemiştim 1 Çatal 🥲

Geçen sene bilenler bilir diyetteyken sanırım iftar sonrası spor yapıyodum 2 kere üst üste bayıldım 1 hafta kendime gelemedim. O gün bugündür ne zaman biraz fazla ter atarsam korkarım 😂
cnmAllah kabul etsin 6yı geçti :)
Bu arada şimdi elime sevgililer günü hediyem ulaştı 2 paket çikolata da var hediyelerin içinde 🥲
Annem ve çocuklar gözümün içine baka baka yediler. Ben ise hediyem gelmeden tam 2 dk önce fıstık ezmemden yemiştim 1 Çatal 🥲
onlara da sana da afiyet olsun ne diyim kuzum :D :D

Rakibim benim ortim olmud azaydidem azaydidem
Evet canim hem rakip hem orti🤭😍
Ortim azaydidem azaydidem ben sporumu yaptim, dusumu aldim kahve iciyorum. Bugun 38 dakika spor yaptim: 30 dakika full body workout ve 8 dakika tabata yaptim. Sen nadsin? Annenlere gidecektin degil mi? Spir yapabildin mu?
Wayyy süperrr canim harikasin👏👏🧿 canim cekti ya keke yapabilsem ama hem benim cocuklar hemde ablamim cocuklar var annemdeyiz spor yapmam cok zor belki yaparim diyede spor kiyafetlerimide getirmistim halbuki🤭

Namaria Namaria canım ben çok şey kaçırmışım yaa.
sen mezun oldunce gidiyorsun yani. 😔 Tebrik ederim canım.🧿🧿🧿
Canım ayrıca yarın da Suriyeye gidiyormuşsun yolun açık olsun.
Yolunu gözliciiim, tez gel olur mu💋💋❤️❤️❤️
Canimm tayinim cikti onun icin duzen kurana kadar giremicem sonra donecegim insallah 🥰💞 sagol kuzum ben de seni ozlicem 🤗
Ellerine sağlık ablam😍yarın için de şimdiden iyi yolculuklar🙋‍♀️😘
Allah razi olsun Zeynebim çok gecmis olsun bu arada gece kotulemissin ☹️
Canimm hayirli olsunn gozun aydin cok sevindim senin icin 😊

Atlatmissindir insallah sikintilari guzel haberi alinca. Hic sorun degil ortim sen iyi ol💕

Gule gule git gel insallah canim 😊💕
Cok sagol Nurcum insallah sizlerin de gusel haberlerinizi aliriz 🥰🤲🏻
Namaria Namaria tekrar hayırlı olsun, çok sevindim canım arkadaşım 🥰
Reyyanim Allah razı olsun canim benim 💞😍 Rabbim senin de guzel gönlüne göre versin herseyi 💞🤲🏻
Ayy kuzum ne güzel heyecanlar. Bayılırım yeni başlangıçlara ❤️ su gibi aksın inşallah tüm hazırlıkların.
Adana dan tibete uzanan yolumuz da açık olsun 😂😂 Ay hayali bile güzel 😍
Dönüşünü bekliyoruz dört gözle Almılam 🤩🤩❤️
Ayy cok sagol canim inan tatli telase olcak ama guzel anneme 80 km aramiz olcak çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰
Eline sağlık canım ♥️♥️ teşekkür ederim ayrıca desteklerin için sen 3.mezuniyet için dönene kadar görev tekrar bende ✌️
Canim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin 💞😍
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek 🥰💞

Evet canim hem rakip hem orti🤭😍

Wayyy süperrr canim harikasin👏👏🧿 canim cekti ya keke yapabilsem ama hem benim cocuklar hemde ablamim cocuklar var annemdeyiz spor yapmam cok zor belki yaparim diyede spor kiyafetlerimide getirmistim halbuki🤭
Bir gunluk kola ver kendine 😉 ne guzel ailecek zamangecirin. Benim mayista 2 sene olacak ailemi gormeyeli 😕

Canimm tayinim cikti onun icin duzen kurana kadar giremicem sonra donecegim insallah 🥰💞 sagol kuzum ben de seni ozlicem 🤗

Allah razi olsun Zeynebim çok gecmis olsun bu arada gece kotulemissin ☹️

Cok sagol Nurcum insallah sizlerin de gusel haberlerinizi aliriz 🥰🤲🏻

Reyyanim Allah razı olsun canim benim 💞😍 Rabbim senin de guzel gönlüne göre versin herseyi 💞🤲🏻

Ayy cok sagol canim inan tatli telase olcak ama guzel anneme 80 km aramiz olcak çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰

Canim kaptanim ben tesekkur ederim uzerimdeki emegin icin sadece kilo konusunda değil her anlamdaki desteğin ve o kadar yoğunluğuna ragmen bana ve takima ayirdigin kiymetli zamanin icin 💞😍
İnsallah canim cok sagol hayatimda aldigim en guzel kararlardan biri oldu 5. takima gelmek 🥰💞
canım dünkü suriye görevi sondu di mi? nasıl geçtii :KK200:

O zaman sen aç karnına spora hiç hiç bulaşma ortim aman dikkat et😂

Namaria Namaria teşekkür ederim ablam iyiyim şimdi bir sıkıntım yok. Sen nasılsın ne yaptın Suriye görevin bitti mi🤗

canım dünkü suriye görevi sondu di mi? nasıl geçtii:KK200:
çok şükür canım sondu inşallah :) 2 gibi döndük canım bugündü bi sorun olmadı :KK68: sen nasılsın beybi
O zaman sen aç karnına spora hiç hiç bulaşma ortim aman dikkat et😂

Namaria Namaria teşekkür ederim ablam iyiyim şimdi bir sıkıntım yok. Sen nasılsın ne yaptın Suriye görevin bitti mi🤗
çok şükür canım dikkat et yağlı şeyler mideyi bozuyor gittik geldik canım çok şükür bi daha yok inşallah :KK68:
Amiiinn canım benim. Allah razı olsun. Yoğunsun biliyorum ama duandan eksik etme beni🥰
etmez olur muyum canım hep ediyorum özel ismen hem de :KK200::KK19:

çok şükür canım sondu inşallah :) 2 gibi döndük canım bugündü bi sorun olmadı :KK68: sen nasılsın beybi

çok şükür canım dikkat et yağlı şeyler mideyi bozuyor gittik geldik canım çok şükür bi daha yok inşallah :KK68:

etmez olur muyum canım hep ediyorum özel ismen hem de :KK200::KK19:
Ben de iyiyim aşkım,evdeydim bugün :) oh çok şükür ;) cnm annene 80 km mesafede mi olcaksın anlamadım ama çalışma ortamın çok daha güzel olcak inşallah :KK36:

Back
X